- 26 Şubat 2019
- 567
- 920
- 33
- 34
ben de size katılıyorum tahrik edici konuşmuş bazı erkekler geleceğe yatırıma daha çok önem veriyor herkesin kişisel tercihi bir şey diyemem.Katılıyorum yani bayılıyorlar küçük bir olay üzerinden mükemmel çıkarımlar yapmaya.
Konu sahibi, eşiniz ileriyi düşünerek kemerleri sıkma tarafları demek ki. Bu tavır size uymuyorsa bunu "Ne cimri adamsın, herkes öyle söylüyor" gibi tahrik edici ifadeler yerine bir gün karşınıza alıp konuşarak güzel güzel anlatabilirsiniz.
D Deeprise ben ve eşimde gelecek için birikim yapıyoruz eşim ilerde kendi işini kurmak istiyor ben harcamaları kendime ayırdığım para üzerinden yapıyorum. biriktirdiğim dışında çok acil harcama olmazsa kendime ayırdığım paranın dışına çıkmıyorum. eşim de bunun hesabını veya böyle harcama yapma diyemiyor çünkü o miktarı kişisel harcamam için ayırıyorum zaten. siz de her ay kenara belli miktarda mı para atıyorsunuz ya da kendiniz için belli miktarda harcamak için mi ayırıyorsanız kızınıza istediğini alırken karışmamalı böyle yapıyorsanız ya da gerçekten bu ara çok mu sıkışık durumunuz