:)))Ya kardeşim boş yapma sen kimsin oturup sana öfkeleneyim ya benim yazım tarzım bu ayrıca kaç kere dediğini takip etmiyorum konuya bakıyorum alıntı varsa bakıyorum konuyu mu takip ediyorum
Yok artıkCanım burası dert - tasa - kaynana -kayınpeder çekiştirme platformu . Birazdan ban yiyeceksinkonu nereye açılır bilmiyorum ama burası değil onu biliyorum .
Cevap ; zor evlenmedim . Evleneceğimden 1 gün önce söyledim anneme ve abime şaşırdılar sevindiler nikaha geldiler . Sonra da piknik yapmaya gittik
Ailem Öğrendikten 2.5 sene sonra evlendim.Evliliğimin 8. Ya da 9. Ayında yumuşadılar.Evet ya keşke olmasa böyle şeylersizin ne kadar sürede kabul ettiler? Kabul etmeme sebepleri neydi ve neler yaptınız?
Allah kavuştursun. Herşey gönlünüzce olsun inşallahAilem Öğrendikten 2.5 sene sonra evlendim.Evliliğimin 8. Ya da 9. Ayında yumuşadılar.
Klasik ama Çocuğum olunca daha da düzeldi.
Eşim asker.Zor bi hayatım olacak dayanamam -biraz hassasım -,taşınmaya gelemem vs diye istemediler.Güzelce atandın bi öğretmenle ya da memurla evlensen kurulu düzenin olur dediler.
Evet baya zorluk yaşadım,yaşıyorum eşimin mesleği sebebiyle.Haklılarmış ama sevgi de başka bişey.2.5 yıllık evliyim evlendikten sonra 5. Okulumda çalışıyorum
En son da eşim zeytindalı harekatına gidince herkes çok seviyor10 ayı bitirdi hala orda.
Yanlış yere konu açmışımWhere is dert?
Söz nişan bohça vs. Hiç biri bize göre değildi . Sırf başkaları mutlu olsun diye kendimi neden mutsuz edeyim ? Çocuk yaşta da evlenmedimYok artık
Burası sitenin bir derdim var forumuYanlış yere konu açmışım
Ban yemem dimiBurası sitenin bir derdim var forumu
Sohbet için konu itibariyle "sohbet" ya da "Geyik Bölümü"ne açabilirsiniz,Mune abla taşır konunuzu birazdan. :)
İlk sefer ise sanırım yemezsinBan yemem dimi
Birazdan ya ban yerim yada taşırlar konumu yanlış yere açmışım.Burası sohbet grubu değil.
Bir derdim var forumu.
Derdiniz nerede?
Ceza puanın yoksa ban yemezsin uyarı alırsın canım.Ban yemem dimi
İlk evet.İlk sefer ise sanırım yemezsin
He yok ya puan falan ilk konum zaten :))Ceza puanın yoksa ban yemezsin uyarı alırsın canım.
İlk evet.
Sizden şimdi anlamadığım birşey var. Söz nişan yok muydu
Gerçekten mi ?ben 5 yıllık evliyim hala ikna edemedim ailemi..ailem yuvamı yıkmak için elinden geleni yapıyor.
Süpermiş ya . Millet uğraşsın bohcasiyla kinasiyla düğünüyle. Bayıldım senin evlilik hikayeneCanım burası dert - tasa - kaynana -kayınpeder çekiştirme platformu . Birazdan ban yiyeceksinkonu nereye açılır bilmiyorum ama burası değil onu biliyorum .
Cevap ; zor evlenmedim . Evleneceğimden 1 gün önce söyledim anneme ve abime şaşırdılar sevindiler nikaha geldiler . Sonra da piknik yapmaya gittik
Allah kavuştursun. Herşey gönlünüzce olsun inşallahBenim gibi mi oldu herkes diye merak etmiştim. İşten gelir direk odama geçer hiç gülmez yemek bile zor yerdim. Kimseyle konuşmadım falan Çok zor günlerdi ve hiç istemediler şuan bile eşimle çok iyi değiller hala ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?