Senin durumun benden bir tık iyiymiş gene :)Senin de aynı durumdan mı kaynaklıydı canım
Peki :)Ben yanlış yere konu açmışım :)
İşte her aile böyle düşünmüyor tebrik ederim. Bizimkiler el gün ne der hep
Vallahi hiç karşı değilim bu tarz evlenmeye ve söylediğine aynen katılıyorum. Benim de görüşürüm istemenin,nişanın,bohçanın,düğünün ayrı ayrı gereksiz masraflar olduğu yönünde. Ailem tanıyıp biliyorsa eşimin ailesi beni biliyorsa bir nikah günü aldığımda iş bitmeli. Ama benim de ailemle maalesef ki dünya görüşlerimiz farklı olduğundan bbu konuda anlaşamıyoruz. Bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek. Ayrıca ne münasebet sokağa atılmak falan öyle düşünen varsa kendi düşünce biçiminden utansın
aynen çok şükür :)O may gatay işte beterin beteri var canım dert var dertten büyük. Çok şükür bugünlrimize
Evet ya yanlış yere açmışım canım konuyu :))ben çok kolay evlendim zaten önce kaçtım sonra ikna ettim yani zaten ikna olcaklarmış sorsaymışım keşke
sonuç evlendik demi
dert nerde bacım göremedik
ban yersinaman dikket
evin tek kızıyım ..annem babam abilerim yakın çevremizden biriyle evlenmemi istiyorlardı ama istedikleri gibi olmadı..başka bir memleketten evlendim..bu da onların çok zoruna gitmiş..pişman değilim çok şükürGerçekten mi ?
Normalde kız tarafı çok.ugrasmaz bu işlerle
Kaçarak mı evlendin ?evin tek kızıyım ..annem babam abilerim yakın çevremizden biriyle evlenmemi istiyorlardı ama istedikleri gibi olmadı..başka bir memleketten evlendim..bu da onların çok zoruna gitmiş..pişman değilim çok şükür
çok uğraştım rıza vermeleri için ama olmadı..bende eşimden yana oldumNasıl rızalarını alarak mı evlendin? Neden öyleler ki
çok uğraştım rıza vermeleri için ama olmadı..bende eşimden yana oldum
Kaçarak mı evlendin ?[/QUOT
yok kaçarak evlenmedim ..normal düğün yaptık ama ailemden her ferdin suratı hep asıktı..mahkeme duvarı gibi derler ya öyle ...hala da kocamı kabullenmediler..hep problem yaratmak hevesindeler
Neler yaptınız mesela ikna etmek için?Zorladilar evlenmedim,
Evlenmeye karar verdim zor ikna oldular (canimiza okudular)
Ayni durumdaydim bende :/ben 5 yıllık evliyim hala ikna edemedim ailemi..ailem yuvamı yıkmak için elinden geleni yapıyor.
Aynı bizimkiler gibi kınamda annem yerinden kalkmadı nikah yaptım ben nikahta bile surat beş karıştı hepsinin abimler gelmediler zaten. Kız vermediler sanki cenazeme geldileryok kaçarak evlenmedim
Şuan iyi değil misiniz ailenleAyni durumdaydim bende :/
Ayni durumdaydim bende :/
canım seninki nasıl..niye problem ediyorlarAyni durumdaydim bende :/
Hic bisey dogrulari babamin yuzune soylemekten baska hicbisey yapmadim.. illAllah dedi herhalde... babamla oldu bitti sorunlarim vardi sirf canimi yakmak icin ne lafla kufurler sozler cikardida basaramadi ayirmaya... Allah evet dedikten sonra 1000 kisi hayir desin ne yazar :)Neler yaptınız mesela ikna etmek için?
neden istemedilerAynı bizimkiler gibi kınamda annem yerinden kalkmadı nikah yaptım ben nikahta bile surat beş karıştı hepsinin abimler gelmediler zaten. Kız vermediler sanki cenazeme geldiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?