Zor evlenenler?

aha hayalimdeki evlilik

Aynen aynen :) hele ki annem ağlardı hep sürekli kavga ederdik kalbini tutardı korkardım birşey olacak diye ağla ağla bir hal olmuştummm

ayyyyyyyyy kıyamam nasıl üzüldüm eşinize ama maşallah çok sabırlıymış Nice nice güzel seneleriniz olsun inşallaj

Süpermiş ya . Millet uğraşsın bohcasiyla kinasiyla düğünüyle. Bayıldım senin evlilik hikayene
Allah mesut etsin inşallah

aha hayalimdeki evlilik

Arkadaşlar tabi herkesin kendi hayatı , kendi görüşü , kendi kararı . Bazen aileler bu konuda çok ısrarcı oluyor . Yapana birşey demiyorum , ama yapmayan da sokakta yaşıyormuş gibi algılanıyor ona şaşırıyorum . Kimse beni sokağa atmadı, yaşasın koca buldu diye de düşünmedi :). Benim ailem için *nişan bohçasından -istemeden* daha başka şeyler önemliydi :)
İkinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :) hepimiz mutlu olalım

Senin ki daha hoş olmuş karşı çıkma değil de,daha sevimli bir hal almış

İşte her aile böyle düşünmüyor tebrik ederim. Bizimkiler el gün ne der hep

Vallahi hiç karşı değilim bu tarz evlenmeye ve söylediğine aynen katılıyorum. Benim de görüşürüm istemenin,nişanın,bohçanın,düğünün ayrı ayrı gereksiz masraflar olduğu yönünde. Ailem tanıyıp biliyorsa eşimin ailesi beni biliyorsa bir nikah günü aldığımda iş bitmeli. Ama benim de ailemle maalesef ki dünya görüşlerimiz farklı olduğundan bbu konuda anlaşamıyoruz. Bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek. Ayrıca ne münasebet sokağa atılmak falan öyle düşünen varsa kendi düşünce biçiminden utansın

Bizim oturduğumuz mahalle de kız kına yapmak istemedi nişanı da aile arasında taktılar düğün de az kişilikti ne dedikodular çıktı mahalle de

Nasıl ikna ettin neler oldu peki
Eşimle tanıştığımda o boşanalı 6 yıl olmuştu canım evliliği de 5 ay sürmüş. Araştırdım tabi her türlü benim ilk evliliğim. Ailem çoook karşı çıktı asla vermem kaç git dedi babam. Tabii ki kaçmadım Hayır baba ben seviyorum ön yargılı olmayın lütfen tanıyın kararınızı sonra verin dedim çok dil döktüm. Sonra bayağ zaman geçti ama biz de hiç ayrılmadk tabi çıkmaya devam ettik. Sonra bi şekilde babamı ikna ettim evin içinde çok mutsuzdm çünkü aşırı . Tanışmaya ikna ettm ailesiyle birlikte geldiler Meğer babasıyla tanıdık çıktılar. Şimdi etle tırnak oldular  zor zamanlardan geçince insan daha iyi biliyormuş sevginin kıymetini çok şükür. Darısı kavuşmak isteyen herkesin başına. Şimdi 7 aylık evliyiz

Ama o evde mutsuz geçen zamanlar ölümden beter değil miydi yaa

Hiç sorma hiç bi zaman olmicak sanıyordum artık valla. Her gece ne dualar ettm bilsen
Bilmem miiiiii :))
Bizde bir Allah’ın kulu istemiyordu. Gün aşırı tartışma vardı evde. Bazen büyük suskunluk babam benim yüzümü özlemişti en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…