• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor günler geçiriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunun mezheple de ilgisi yok bence etik değil böyle bir teklif ama yinede engelleyip kadına kocasının kardeşine göz koymuş muamelesi yapılmasaymış da olurmuş biraz mesafe yeterli olurdu birlikte tatile gitmek sık sık görüşmek falan olmasaydı en azından 🥴
1 kez gittik denize ayrı şehirlerdeyiz

Anlattıklarınız gibiyse haklısınız.
Ama yine de erken yüzlemişsiniz.
Biraz mesafe koyup geri çekilebilirdiniz.
Daha fazla saçmalarsa belki ortalığı çok karıştırmadan eşinizle falan konuşurdunuz.
Şimdi zor toparlanır kardeşlerin arası.
Kaynınız da dekor olarak bulunuyor herhalde, hiçbir şeyin farkında olmadığına göre.

Anlattıklarınız gibiyse haklısınız.
Ama yine de erken yüzlemişsiniz.
Biraz mesafe koyup geri çekilebilirdiniz.
Daha fazla saçmalarsa belki ortalığı çok karıştırmadan eşinizle falan konuşurdunuz.
Şimdi zor toparlanır kardeşlerin arası.
Kaynınız da dekor olarak bulunuyor herhalde, hiçbir şeyin farkında olmadığına göre.
Eşimle konuşmuştum sen ona cevap verme diyordu oda davranışlarını doğru bulmuyor ama dayanamadım işte

Hiç tepki göstermiyor karımın kötü niyeti yoktu diyor kimse karıma laf edemez diyor
Siz olayları yönetemiyorsunuz.Bu masaj olayından sonra uzak duracaktınız.Kocanızı sıkışltıracaktınız.Ortalığı katıştırmışsınız.Aileyi birbirine düşürmüşsünüz.Böyle şeyler de elinizde kesin deliller yoksa ortaya düşülmez.Engelleyip,karı koca görüşmeyecektiniz eltinizle.Bir şeyi yaparken sonuçlarını düşünün.

Kaynanası aramış eşine söylemiş eşi eşimi aradı sonrada benim karıma kimse laf edemez dedi eşimi heryerden engellemiş abisi ben kötü niyetliymişim. Ben çok üzgünüm iki kardeşin arası açıldı diye ben suçlusunuz ne yapmalıyım
Masaj yaptırmadın diye mi kızmış kaynanası .Hem sen bozmamissin ki arayı esin kabul etmemiş masajı. Ayrıca plajda niye masaj yapıyor ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X