• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor günler geçiriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendime öz eleştiri olsun diye fikir için açtım konuyu benim yalnış yaptığımı düşünen tek kişi siz çıkmışsınız yani 1 yalnış 10 doğruyu götürmez demek ki demek ben haklıyım görüşünüz için teşekkür ederim yinede ama sizin görüşünüzün bi önemi olmadığını anladım o kadar çok yorum yapanlardan sonra

Tüm bu olaylar Adana'da mı yaşanıyor ? Siz 33 yaşındaymışsınız; eltiniz kaç yaşında ?

Ya bah Tayland bu işin dibi diyorum baska da bisey demiyorum, Vietnama gitmedim bilmiyorum ama Çin' de de yaptirdim. Tayland bu isin piri derim baska da bisey demem. Bi de plajda agaclarin altina serin yerlere tahta sedirler atiyolar, tepende agac, yaninda deniz, tepende elti hfhdhd pardon masöz arkadas, 1 saate verdigin cücük kadar para, yüzsüz oldugum icin 1 saat sonra bi daha yaptiriyodum ben hfhfhfhf unutulmaz yaşanır bisey

Adınız Şeyma olabilir mi ? :KK53:

Firari111;Arkadaşlar bir eltim var onların düğümü olduktan sonra birlikte denize gittik eltim eşine masaj yaptıktan sonra benim eşime masaj yapma teklifinde bulundu eşim yok dedi tabi ama sinir oldum sonrada ara ara eşimin düğünde oynayan videolarını bana attı en sonunda engelledim neyse sürekli arama düştü engelli olduğu için aradım bunu yaptıklarının mezhep uygun olmadığını görüşmek istemediğimi söyledim eşimde görüşmemizi istemiyor dedim sen beni ahlaksızlı k a suçluyorsun dedi telefonu kapadı
Kaynanası aramış eşine söylemiş eşi eşimi aradı sonrada benim karıma kimse laf edemez dedi eşimi heryerden engellemiş abisi ben kötü niyetliymişim. Ben çok üzgünüm iki kardeşin arası açıldı diye ben suçlusunuz ne yapmalıyım

Kamu hizmeti

Arkadaşlar bir eltim var onların düğümü olduktan sonra birlikte denize gittik eltim eşine masaj yaptıktan sonra benim eşime masaj yapma teklifinde bulundu eşim yok dedi tabi ama sinir oldum sonrada ara ara eşimin düğünde oynayan videolarını bana attı en sonunda engelledim neyse sürekli arama düştü engelli olduğu için aradım bunu yaptıklarının mezhep uygun olmadığını görüşmek istemediğimi söyledim eşimde görüşmemizi istemiyor dedim sen beni ahlaksızlı k a suçluyorsun dedi telefonu kapadı
Kaynanası aramış eşine söylemiş eşi eşimi aradı sonrada benim karıma kimse laf edemez dedi eşimi heryerden engellemiş abisi ben kötü niyetliymişim. Ben çok üzgünüm iki kardeşin arası açıldı diye ben suçlusunuz ne yapmalıyım

ahan da konu budur

Tesekkurler arkadaslar. Eltiler dugum olmus sonra o dugumu cozmek icin denize gitmisler sonra bu eltiler kordugum olmus 🤣

Kıskanç kendi itiraf etti kaynanam sürekli bana senin adınla sesleniyor ben sana sinir oluyordum kocamla senin yüzünden boşanacaktık seninle kıyaslıyorlar beni diyor
Bu bariz kıskançlık
Abartmayın artık. Burada milleti gaza getirip duruyorsunuz, ben bir kısmını uydurduğunuzu düşündüm. Bazı kadınlar öyledir; ayarsız pervasız. Kendini herkese sevdirmek ister, çekinmesi acabası olmaz ama kötü niyetli değildir.
Masaj olayı da bence güneş kremi sürmek. Hazır elim değmişken abi sana da süreyim mi demiştir. Siz bunu masaja çevirdiniz hatta inandırıcı olsun diye kayınpederin bacaklarına da yapıyor dediniz.Bana da sürsene elin kremlenmişken dediniz de hayır ben sadece erkeklere mi sürerim dedi? Siz denize girdiniz mi?

Lütfen dürüst olun, bu kadının böyle rahat oluşu ve aileden kimseden tepki görmemesi sizi rahatsız ediyor değil mi? Mezhep demenizden bu sonucu çıkardım ben. Siz çok seviyeli saygılı ahlaklısınız ama elti aşüftenin teki ve kimse ona kızmıyor sert davranmıyor. Eşiniz bir köşede kendi konuşabilirdi. Abicim bak kötü niyetin yok biliyorum ama benimle bu tarz diyaloglara gereksiz samimiyete girme, ben alışık değilim rahatsız oluyorum, abi-kardeş devam edelim deseydi ortalık ayağa kalkmazdı. Davranışların bize uygun değil derken niye eşinizin adına konuşuyorsunuz bırakın kendi söylesin.

Kayınvalidem bana senin adınla seslendi sinir oldum küstüm vs. Bunlar gerçekten oldu mu? Kaynınız annesine niye esip gürlememiş benim karıma bunu yapamazsın diye? İzlemeye doyamıyorum dediği videolarda belki de eşiniz ona komik görünmüştür, yani oynarken falan ilginç hareketler yaptıysa espri amaçlı göndermiştir size. Krizi yönetemeyip ortalığı karıştıran siz olmuşsunuz, iki kardeş birbirine düşman olmuş memnun musunuz? Kuzen değil bunlar kardeş, bizim mezhebimize uygun değil görüşmek istemiyoruz derken ne olmasını bekliyordunuz?

kız götürme götürme alışmış kudurmuştan beterdir ben bekarkende çok giderdim eşime çok ısrar ettim gidelim diye o da hiç sevmezdi hamam spa filan zorla gittik şimdi adam bir alıştı her gün gidelim desem gider 😀😀 yurtdışından rus bi müşterisi geldi dedi ki bir spa ayarla da adamı götüreyim neyse ayarladım gittiler adam masajdan sonra demiş ki eşin rahatsız olmuyordur umarım demiş yok o ayarladı adam bana teşekkür hediyesi göndermişti öyle memnun kalmış 😀😀😀 dedim valla rahatsız oluyorum da sen takmıyosun
Bak elin Rus’un da bile hanım korkusunu diye bir kavram var 😂 Benim eşim bir kere teklif etti. Balıkesir’e termal otele gittik. “Masaj yaptıralım” dedi. “Sana erkek yapacaksa neden olmasın. Futbolculara da erkek yapmıyor mu” dedim. Vazgeçti 🙂

Kıskanç kendi itiraf etti kaynanam sürekli bana senin adınla sesleniyor ben sana sinir oluyordum kocamla senin yüzünden boşanacaktık seninle kıyaslıyorlar beni diyor
Bu bariz kıskançlık
Eşinize değil kaynananıza aşık bence elti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X