Zor günümde yanımda olmadı...

Darkskyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2019
139
30
13
Merhaba arkadaşlar başıma 3 dk önce bir şey geldi ve şu an gerçekten çok şaşkınım. 2 hafta önce burun estetiği oldum bilen bilir çok zor bir süreç aşağı eğilemiyoruz yürürken bile rahatsız ediyor çok hassas her neyse konuya geleyim. Benim üni bu hafta açıldı ama ameliyatım yeni olduğu için bir hafta geç gitmeye karar verdim ama bu süreçte ilk hafta da olsa hocalar ders işlemiş. Erkek arkadaşıma benim için notları defterime yazar mısın dedim çok zor durumdayım aşağı bakmam zarar verebilir kafamı eğmeyeyim uzun süre dedim bana dedi ki ben okulda yazıyorum eve gelip temize çekiyorum bir de 3. Kez senin için yazamam dedi çok kırıldım çok yıkıldım ne bileyim arkadaşlar... sizce ne yapıp nasıl davranmalıyım? Erkek arkadaşımla 3. Yılımıza giricez bir de güya ilerisini de düşünüyordum ama kötü günümde yanımda olmayan bir insan işte nasıl davranıyım ne yapıyım akıl verir misiniz ?

Ayy ne okuyorsunuz çokkk merak ettim

Eve gelip temize çeken erkek

Çok ilginç

Çekin fotokopi ilkokul mu bu hoca defter mi kontrol edecek
Hayır amacım denemekti fotokopi çekilir doğru ama yazar mı merak ettim sadece düşünür mü beni diye yoksa yazabilirim de gücüm var o kadar denemek istedim ve sonucunu hiç böyle beklemezdim. Ne okuduğuma gelecek olursa ne olur ne olmaz ifşalanmak istemem ama dersleri geçmek için çok iyi not tutmamız gereken bir bölümdeyim bu yüzden önemliydi sadece yazarım deseydi bile yazdırmayacaktım

Keske olumsuz cevap alabilme ihtimalimizin oldugu konularda artik bu erkekleri denemesek ya 😂
Ah biz kadinlar hep elimizde patliyor.
Haklısınız ama gerçekten biliyor musunuz ben sevdiğim insan zor durumda olsa 100 sayfa da olsa yazardım

Çok mu istekte bulundunuz acaba ameliyat olduğunuzdan beri ?
Hani sıkıldı falanmı acaba çocuk
Hiç bir şey istemedim ki zaten farklı şehirlerdeyiz şu an nasıl sıkabilirim ki? İnanın amacım eziyet falan değildi sadece zor günümde yanımda olacak mı acaba dedim gerçekten seven böyle yapar mıydı bilmiyorum çok soğudum birden

fotokopi varken biraz garip olmuş.

defter nedir bi de defter tutan kaldı mı ünide ne okuyorsunuz merak ettim

fotokopi varken biraz garip olmuş.

defter nedir bi de defter tutan kaldı mı ünide ne okuyorsunuz merak ettim
Konu fotokopi değil işte kendim de yazabilirim. Sadece yazıp yazmayacağını merak ettim sevse yazardı diye düşünüyorum hiç değilse ben yazardım. Gerçi ben gerizekalıyım salak gibi insanlara haddinden fazla değer veririm yazmam çok normal beni yerden yere de vursalar ben yazardım aptal bi insanım çünkü

Konu fotokopi değil işte kendim de yazabilirim. Sadece yazıp yazmayacağını merak ettim sevse yazardı diye düşünüyorum hiç değilse ben yazardım. Gerçi ben gerizekalıyım salak gibi insanlara haddinden fazla değer veririm yazmam çok normal beni yerden yere de vursalar ben yazardım aptal bi insanım çünkü

aptal değil de fazla fedakarsın.

karşındaki ne istese kendinden eksiltse bile yaparsın muhtemelen.

aptal olsan denemezdin. ama yaparım dese bile erkeklere güvenme tavsiyem. yapar ama bu ileride sana kazık atmayacağının garantisi olmaz.

sen yine de kimseye koşulsuz güvenme. erkek milleti kadını kanser eder sonra da aldatıp boşanır. bunu yapmadan önce de dünyanın en aşık erkeği modunda olabilir. şaşırma yani. ders olsun bu sana

Kusura bakmayın ama bende olsam yazmazdım ,15 günden sonra normale dönerdiniz ,keşke okul zamanı ameliyat olmasaydınız..

aptal değil de fazla fedakarsın.

karşındaki ne istese kendinden eksiltse bile yaparsın muhtemelen.

aptal olsan denemezdin. ama yaparım dese bile erkeklere güvenme tavsiyem. yapar ama bu ileride sana kazık atmayacağının garantisi olmaz.

sen yine de kimseye koşulsuz güvenme. erkek milleti kadını kanser eder sonra da aldatıp boşanır. bunu yapmadan önce de dünyanın en aşık erkeği modunda olabilir. şaşırma yani. ders olsun bu sana
Peki şu an ne yapmalıyım bunun üzerine nasıl davranayım nasıl hareket edeyim ?

Kusura bakmayın ama bende olsam yazmazdım ,15 günden sonra normale dönerdiniz ,keşke okul zamanı ameliyat olmasaydınız..
Mecburen doktor bu tarihe verdi o yüzden bir şey yapamadım. Neden yazmazdınız sevdiğiniz insan zor durumda ama

Peki şu an ne yapmalıyım bunun üzerine nasıl davranayım nasıl hareket edeyim ?

yani bu bi ayrılma sebebi değil bence başka bencillikleri varsa bilemem.

temkinli olup gözlemle biraz

söylediği söz kötü olmuş fotokopi çekelim ya da benim defterimi veririm yazarsın sonra falan gibi bişey demek varken

belki de o da bunları yapmak varken neden yazdırtıyor bana diye gıcık olmuştur genele bakmak lazım o uüzden

Mecburen doktor bu tarihe verdi o yüzden bir şey yapamadım. Neden yazmazdınız sevdiğiniz insan zor durumda ama

zor durumdasınız geçmiş olsun ama bu istediğiniz zorluğunuzu giderecek bi şey değil ki, resmen naz niyaz. zaten kendiniz de denediğinizi söylüyorsunuz, denemek = naz yani bence.
zor durumda olan ve derdi not olan insan not ister illa da gel el yazısıyla bana ver demez ki. Bence erkek arkadaşınıza sorsak kullanıyor beni der

3 dk once basima bisey geldi yazmissiniz.
Şimdi duygusal dusunuyorsunuz yeni olduğu icin, ama detayli düşününce belki hak verirsiniz.
Belki cani bi seye sıkkındı, sizin isteğinizi kestirip atti.
Ayrica lütfen iliskide karsi tarafi denemeyin aşırı rahatsiz ediyor. Hem de aslinda istemeyeceginiz bi sey icin kendinizi sıkıntıya sokmus oldunuz.

Ben olsam ben de yazmazdım. Ama bunca alternatif varken "hayır yazamam" da demezdim. Fotokopi çektireceğimi söylerdim. Sanki kasıtlı olarak tepki vermiş gibi. Acaba bu tavrınızı şımarıklık olarak mı yorumladı.

O öyle deyince siz ne dediniz ?

Back
X