- 27 Temmuz 2020
- 192
- 105
- 33
- 36
- Konu Sahibi minicivcive
-
En önemlisi o . Rahimde yapışıklık var mı, tüpler açık mı, rahim agzindar mı bunlar hep hsgde çıkıyorMuayene oldum. Eşim de oldu herhangi bir sorun çıkmadı. Sadece hsg çekilmedim.
Tüple mi hamile kaldınız ?Benim yapmadığım şey kalmadı süte bile oturdumolmadı, tüp yaptık, sonra tiroid değerimin az bi yüksek olduğunu farketti bunca zaman bakmayı akıl edemeyen doktorum, belki sebep oydu belki de çikolata kistlerimdi bilemiyorum
Elle tutulur bir şey olsa tedaviye yöneleceğiz her şey normal olunca insan bi çaresiz kalıyorBizde bi seneyi geçti deniyoruz olmadı
Eşim sperm testi verdi varikosel çıktı ama değerlerini çok fazla etkilememiş doktor normal yolla çok rahat olur dedi gebelik
Bende baktırdım hormonlar normal, vajinal muayene normal, gecen ay rahim filmi çekildim bi sıkıntı yok ondada
Rahim filminden sonra biraz ümidim vardı oda olmadı, regl oldum yine yumurtlama gününü değerlendirmemize rağmen
Artık bu ay bakalım değerlendirmeye çalısıyoruz günleri
Benim doktorum tüplerin açık olup olmadığı hariç tüm bunların normal olduğu bilgisini ultrasonla verdi.En önemlisi o . Rahimde yapışıklık var mı, tüpler açık mı, rahim agzindar mı bunlar hep hsgde çıkıyor
Evet canımTüple mi hamile kaldınız ?
Benim doktorum tüplerin açık olup olmadığı hariç tüm bunların normal olduğu bilgisini ultrasonla verdi.
Maşaallah çok sevindim. Benim adet düzenimi klomen bozdu günü gününe saati saatine olurdum. Şimdi ya 1 gün geçiyor ya 2. Doktor değiştirdim. Kist için cyloprognova diye bi ilaç verdi. Bitmesini bekliyorum bendeBurdaki çoğu kürü denedim bana faydası olmadı. Hsg çekildim sonuç temiz yine hamile kalamadım. 15 aydan fazla denedim olmadı her ay yumurtluyordum ama nafile. Fsh hormonum 10 çıktı pco vardı. 3 ay femara kullandım yine yok. Sonrasında adetimin miktarı arttı daha erken adet olmaya başladım ve 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. O arada biri aktardan bana kür aldı onu da kullandım ama ne işe yaradı bilmiyorum.
Siz hsg’den sonra mı hamile kaldınız? Bana şuanki doktor önce aşılama dedi yaVakit kaybetmeden hemen HSG. (Doktorlar 1 yıl istiyor bence hiç gerek yok 1 yılı geçti deniyoruz deyin.)
Yumurtlama tedavisi.
Olmazsa aşılama.
En son tüp bebek.
Özeti budur.( Eşin değerlerini normal varsayarsak tabii)
Çok kür denedik eşimle beraber bilemiyorum işe yarayan varsa da çok az ben pek inanamıyorum. Elbette inanarak dua da çok önemli. 41 Meryem suresi ve Hz.Zekeriyanin duasını bol bol okumuştum
Hsgden dört ay geçti hala gebelik olmadı sonuçlarım iyiydi ama sorun çıkmadı hsgde. Ondan sonra asilamaya geçildi. Hsg yapılmadan aşılama önermesi biraz saçma olmuş ya tuplerde yapışıklık vs varsa ? Boşuna masraf. Önce hsg yapılıp bir kaç ay denenmeli çünkü hsgden sonra hamile kalan cokSiz hsg’den sonra mı hamile kaldınız? Bana şuanki doktor önce aşılama dedi ya
Bizde de sorun yoktu sadece amh sınırdaydı. Doktor doğal yolla olur demişti olmadı.Elle tutulur bir şey olsa tedaviye yöneleceğiz her şey normal olunca insan bi çaresiz kalıyor
Merhaba benim eşime de varikosel dediler normal yolla olur dediler ovülasyon testi yaptım hamile kaldım ama boş gebelik oldu o ayda çakşır suyu iciriyordum eşime kendim hayıt iciyordumBizde bi seneyi geçti deniyoruz olmadı
Eşim sperm testi verdi varikosel çıktı ama değerlerini çok fazla etkilememiş doktor normal yolla çok rahat olur dedi gebelik
Bende baktırdım hormonlar normal, vajinal muayene normal, gecen ay rahim filmi çekildim bi sıkıntı yok ondada
Rahim filminden sonra biraz ümidim vardı oda olmadı, regl oldum yine yumurtlama gününü değerlendirmemize rağmen
Artık bu ay bakalım değerlendirmeye çalısıyoruz günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?