Bilmiyorum iste ama annesi hem kocasiyla hem oğluyla ilgileniyo 2 kiz kardesi yaninda ben hastalik yuzune ayrilmak istemiyorum kavga etsek tamam dicem ama hastalık korkuyorum ilerde bende aynisini yasarsam diye
Bilmiyorum iste ama annesi hem kocasiyla hem oğluyla ilgileniyo 2 kiz kardesi yaninda ben hastalik yuzune ayrilmak istemiyorum kavga etsek tamam dicem ama hastalık korkuyorum ilerde bende aynisini yasarsam diye
Bencede korkmakta haklısınız, bende böyle bi sebepten ayrılsam benim başımada gelirmi diye korkardım ama sırf bundan korkupta evlensen ve istemediğin bi hayat yaşasan daha mı iyi.
Annesinin ve sevgilinin durumunu yadırgamadım. Ama kp zor iş.
Canim bunun bir faklisi benim basima geldi kp akil hastaai degil hos orasida supheli.ama dinyayi dar edecek tipten agzi bozuk hayirsiz kufurbaz aksu herseyden kavga cikaran biriydi babam arastirmaya ciktiginda hepsini babama demisler o adama kiz verilmez ama oglu on numara drmisleri beni istemeye geldiklerinde tum hunerlerinu sergiledi dusun biz kiz tarafiyiz
Neyse babam bunlari duymua ama isteme gecesine kadar hic bursey yapmamis
istemeye geldiler gittuler tabu ben basladim aglamaya
babam sadece soyle dedi kizim neden agliyorsun ben cocugu arastirdum herkez on nunara dedi kimsenin anne babasini secme sansi yok dedi babasi oleyse cocugun sucu ne dedi olgunlukla karsiladi
ama gorucu olarak olsa asla ve asla vermezdim dedi
insalla bababda ayninolgunlugu gosterir cunku erkek arkdasinin hicmi hic sucu yok
Herkes ailesi annesi kardesleri cok iyu ama babaya gelince durup kalıyorum ilerde bana bütün sorumlulugu yuklerlermi bilmiyorum
Evine gidince neye dikkat etmem gerekiyo napmam ggerekiyo
Büyüklerin bir bildiği vardır diye düşünürdüm...
olduğun gibi ol ekstra bir şey yapma yapabilir miyim diye bakmalısın herkes yapamaz aynı evde yasamayacaksın ama aile bu atsan atılmaz satsan satılmaz :/ yapabileceğine inanıyorsan aileni karşına alarak değil ailene durumu anlatarak gözlemlerini anlatarak yanına almaya çalışırsın
Benim enistemde seker hastasiydi sekeri cikti kalp krizi geçirdi beyin rahatsizligi gecirdi suan yatalak halam bebek gibi ona bakiyo babamda onu örnek gösteriyor bana ailemi nasil ikna etcem amaa
Cnm dikkat edilmesi gereken durum..var tabi boyle ornekleri.dikkat etmessen her hastalik riskli
Bana degil aileme dert
aılem bana bıraktı aılem babsını bıraktı seker hastalıgı zor ıs bakamazsın daha cok kucuksun kaldıramazsın bu kadar yuku dıyo bende buyuk ıhtımal bıtırcem bu ılışkıyı
Canim hastalik insanlar icin tabi ama cok iyi dusunmek lazim.sorun mu bence sorun.komsular oyle dediyse emin il vardir bir bildikleri.erkeklerinde degistigini biliyoruz evlendikten sonra.ailene karsi cikma derim.kapiyi duz birak donmeye yuz birak demisler.seker hastasi olmasi sorun degil ama derecesi ne??bizim kiracinin kizida seker hastasiydi.bi kere krizine sahit oldum.cok etkilendim.bence aileni karsina alma.bide su var hastaliklar irsidir.iyi tarafindan bakma olaya.evlendijten sonra babane diyemiceksin hep ic ice olucaksiniz.yeri gelir belki esin annem bakamiyo beraber oturalim dicek ki diyecektir.bu sevdadan vazgec guzelim.genclikte verilen yanlis kararlar bi omre maloluyor malesef.
Canim hastalik insanlar icin tabi ama cok iyi dusunmek lazim.sorun mu bence sorun.komsular oyle dediyse emin il vardir bir bildikleri.erkeklerinde degistigini biliyoruz evlendikten sonra.ailene karsi cikma derim.kapiyi duz birak donmeye yuz birak demisler.seker hastasi olmasi sorun degil ama derecesi ne??bizim kiracinin kizida seker hastasiydi.bi kere krizine sahit oldum.cok etkilendim.bence aileni karsina alma.bide su var hastaliklar irsidir.iyi tarafindan bakma olaya.evlendijten sonra babane diyemiceksin hep ic ice olucaksiniz.yeri gelir belki esin annem bakamiyo beraber oturalim dicek ki diyecektir.bu sevdadan vazgec guzelim.genclikte verilen yanlis kararlar bi omre maloluyor malesef.
Şeker hastalığının da bir seviyesi var diye biliyorum ailende haklı bir yandan bir yandan da yarının garantisi yok belki yarın uyandığında ayakların tutmayadabilir onun yerinde sende olabilirsin ay bilemedim ben ayrılmazdım sanırım Allah yardımcın olsun :/
Cnm dikkat edilmesi gereken durum..var tabi boyle ornekleri.dikkat etmessen her hastalik riskli
aılem ıstemıyo mecbur ayrılcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?