zor karar :((((

Bilmiyorum iste ama annesi hem kocasiyla hem oğluyla ilgileniyo 2 kiz kardesi yaninda ben hastalik yuzune ayrilmak istemiyorum kavga etsek tamam dicem ama hastalık korkuyorum ilerde bende aynisini yasarsam diye

Bencede korkmakta haklısınız, bende böyle bi sebepten ayrılsam benim başımada gelirmi diye korkardım ama sırf bundan korkupta evlensen ve istemediğin bi hayat yaşasan daha mı iyi.
Annesinin ve sevgilinin durumunu yadırgamadım. Ama kp zor iş.

Bilmiyorum iste ama annesi hem kocasiyla hem oğluyla ilgileniyo 2 kiz kardesi yaninda ben hastalik yuzune ayrilmak istemiyorum kavga etsek tamam dicem ama hastalık korkuyorum ilerde bende aynisini yasarsam diye

siizofrenmus ama suan ilac kullaniyomus kimseye zarari yok dediler

Canim bunun bir faklisi benim basima geldi kp akil hastaai degil hos orasida supheli.ama dinyayi dar edecek tipten agzi bozuk hayirsiz kufurbaz aksu herseyden kavga cikaran biriydi babam arastirmaya ciktiginda hepsini babama demisler o adama kiz verilmez ama oglu on numara drmisleri beni istemeye geldiklerinde tum hunerlerinu sergiledi dusun biz kiz tarafiyiz
Neyse babam bunlari duymua ama isteme gecesine kadar hic bursey yapmamis
istemeye geldiler gittuler tabu ben basladim aglamaya

babam sadece soyle dedi kizim neden agliyorsun ben cocugu arastirdum herkez on nunara dedi kimsenin anne babasini secme sansi yok dedi babasi oleyse cocugun sucu ne dedi olgunlukla karsiladi
ama gorucu olarak olsa asla ve asla vermezdim dedi

insalla bababda ayninolgunlugu gosterir cunku erkek arkdasinin hicmi hic sucu yok

kp nee oluyor zor bir karar

İnşallah pek ailem kabul etmiyo

Şeker,tansiyon bunlar kontrol altında tutulabilecek hastalıklar
Ancak kp ile ilgili bazı konuları açığa kavuşturmak gerek
Hastalığı ne durumda, nasıl yaşıyor,ileride bakıma ihtiyacı olursa ne olacak
Hastalık insanlar için ama bazen tek başına altından kalkılmayacak şeyler oluyor
Bazı şeyleri netleştirmek gerek evlenmeden, ailen endişe duymakta haklı

Herkes ailesi annesi kardesleri cok iyu ama babaya gelince durup kalıyorum ilerde bana bütün sorumlulugu yuklerlermi bilmiyorum

yanii gelinsin diye yükleyebilirlerde canım ama kardeşleri de war diyorsun büyük ihtmal dönüşümlü olarak bakarsınız....

şöyle bir durumda war... diyelimlki bu adamla ewlendin ve kp bakılacak duruma gelsi ve yüklediler, bu durumda eminim bıkacaksın belki kaldıramayacaksın belki yorulacaksın hayatımı yaşayamadım diyeceksin evlendiğimden bişey anlamadım diyebilirsin vs yani biçok şey söyleyebilirsin ve bu durumda eşin olacak insan sana şunu diyebilir " ya sen zaten bunları biliyordun ben mi zorladım napalım yani" diyecektir muhakkak... ama tam tersi sen ewvelndkten sonra adam rahatsız olsaydı o zaman bişey diyemezler...

onun için çok iyi düşünmen lazım ailen endişe etmekte haklı şimdi sewiyorsun herşey tozpembe....

senin enine boyuna düşünmen lazım yapabilir miyim katlanabilir miyim diye.....

zor bikarar gibi görünsede şuan duygularınla değil mantığınla hareket etmen gerekiyor...

Son düzenleme:
Evine gidince neye dikkat etmem gerekiyo napmam ggerekiyo

olduğun gibi ol ekstra bir şey yapma yapabilir miyim diye bakmalısın herkes yapamaz aynı evde yasamayacaksın ama aile bu atsan atılmaz satsan satılmaz :/ yapabileceğine inanıyorsan aileni karşına alarak değil ailene durumu anlatarak gözlemlerini anlatarak yanına almaya çalışırsın

Büyüklerin bir bildiği vardır diye düşünürdüm...

aılem bana bıraktı aılem babsını bıraktı seker hastalıgı zor ıs bakamazsın daha cok kucuksun kaldıramazsın bu kadar yuku dıyo bende buyuk ıhtımal bıtırcem bu ılışkıyı

Benim enistemde seker hastasiydi sekeri cikti kalp krizi geçirdi beyin rahatsizligi gecirdi suan yatalak halam bebek gibi ona bakiyo babamda onu örnek gösteriyor bana ailemi nasil ikna etcem amaa

Cnm dikkat edilmesi gereken durum..var tabi boyle ornekleri.dikkat etmessen her hastalik riskli

Siz iyi günde kötü günde beraber olmak için evleniyorsunuz Sevgilinizin ne suçu var ki Yarının ne getireceğini siz biliyor musunuz ? Allah korusun siz kötü bi hastalığa yakalansanız sevdiğiniz çekip gitse olur muydu?

Bana degil aileme dert

Canim hastalik insanlar icin tabi ama cok iyi dusunmek lazim.sorun mu bence sorun.komsular oyle dediyse emin il vardir bir bildikleri.erkeklerinde degistigini biliyoruz evlendikten sonra.ailene karsi cikma derim.kapiyi duz birak donmeye yuz birak demisler.seker hastasi olmasi sorun degil ama derecesi ne??bizim kiracinin kizida seker hastasiydi.bi kere krizine sahit oldum.cok etkilendim.bence aileni karsina alma.bide su var hastaliklar irsidir.iyi tarafindan bakma olaya.evlendijten sonra babane diyemiceksin hep ic ice olucaksiniz.yeri gelir belki esin annem bakamiyo beraber oturalim dicek ki diyecektir.bu sevdadan vazgec guzelim.genclikte verilen yanlis kararlar bi omre maloluyor malesef.

aılem bana bıraktı aılem babsını bıraktı seker hastalıgı zor ıs bakamazsın daha cok kucuksun kaldıramazsın bu kadar yuku dıyo bende buyuk ıhtımal bıtırcem bu ılışkıyı

Şeker hastalığının da bir seviyesi var diye biliyorum ailende haklı bir yandan bir yandan da yarının garantisi yok belki yarın uyandığında ayakların tutmayadabilir onun yerinde sende olabilirsin ay bilemedim ben ayrılmazdım sanırım Allah yardımcın olsun :/

Bugun konuscam bende onla ayrılmaya karar verdim inşallah kararima daygi duyar ama ben kendimi toplayabilirmiyim bilmiyorum

Saol canim ailemi karsima alip ilerde pisman olmak istemiyorum

hastalık gelir,gecer canım neden üzülüyosun ..
eğer dürüstse ve seviyosan problem yok bence ..

Cnm dikkat edilmesi gereken durum..var tabi boyle ornekleri.dikkat etmessen her hastalik riskli

aılem ıstemıyo mecbur ayrılcammm

Allah nerede ne kadar hasta varsa şafi ismiyle sifalar versin insaallah Hakikaten cok zor bir durum 😳 Hakkinda hayirli olan neyse o olsun bence...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…