1.5 senedir biriyle cikiyorum seker hastasiydi bunu kabullenmistim ama babasinin akil hastasi oldugunu ogrendim tabi ailemde ogrendi oda evlenmeyo dusunuyoduk aracilarla aileyi arastirdi cocuk 10 numara ama o evde gelin durmaz babasi akil hastasi naptigi belli olmuyo falan demis babam bunu duyunca kararından vazgecti ve ben napicagini bilmiyorum sevgilimi seviyorum hic bi kötülüğü nu gormedim ayri evlerde oturcaz karsi karsiya evleri ama babasinin durumunun suan iyi oldugunu ve kimseye zararı olnadigi i istersen gelin tanisin olmazsa olmaz dedi ben suan kahtolmus bi haldeyom ailemi karsima alip pisman olmak istemiyorum ama o kadar zor durumdayim ki aglamaktan gozlerim siss ve napicagimi bilmiyorum bolur bana yardim edin
Sevgilinm seker babasi akil annesi tansiyon hastasıymis
şeker ,tansiyon artık herkeste var ve sorun edecek bir şey değil.Ama akıl hastalığını ben de sorun ederin,kalıtsal boyutu çok fazla.Kendi çocuklarım açısından tereddüt ederim
çooooooooook zor bi karar bi tarafta gelecek bi tarafta vicdan.......... allah hayırlısını versin şunu yada bunu seç demeye dili varmıyo insanın çünkü bizinelerin beklediğini bilmiyoruz ama hayat ona bazı şeyleri erken göstermiş okadarşeker hastalığını okadar büyütmene gerek yok herkeste var ve çokta kabullenilmeyecek bişey değil
akıl hastalığı kalıtsal diye biliyorum ama vazgeç demek çok zor büyük bi vebal hemde çok büyük allah hayretsin
Miskokulum kesinlikle size katiliyorum seker hastaligi akil hastaligina nazaran biraz daha hafif kaliyor. Konuyu acan arkadasimiza da allah sabirlar versin. Gercekten cok zor bir durum. İnsallah her iki tarafin da mutlu olabilecegi bir ortak yol bulunur.
Hastalık hepimizin başına gelebilir, bu konuda babanızı haklı bulamasamda ailenizi karşınıza almadan bir çıkış yolu bulmaya çalışmanizi öneririm.
Babanızı en azından tanısmaya ikna edebilme şansınız olmazmı? Belki fikri az da olsa değişip , evlilik fikrine alisabilir. Babanızda sizin kötülüğünüzü istemiyordur zaten.
Kolaylıklar dilerim.
İsler iyice cikmaza girdi yani .(
Hakkınızda Hayırlısı Olsun Ayrılmışsınız,Ben Kararınızı Bir Nebze Doğru Buldum Neden mi?
Sizden 1,5 Yıl Babasının Hastalığını Saklamış Ve Ayrılmışsınız Bu Sebepten Sevgiliniz Diyorki Bunca Zaman Neden Devam Ettin İyi de Saklamışsın Be Adam Bilmiyormuşsun ki Bilse Onca Zaman Devam Etmezdin Bence Ailende Öğrenmiş Olurdu İş Bağlanmaya Gelmeden Ayrılırdınız.Ben Suçlu Buldum Sevgilinizi
Kaldı ki Kalıtsal Bir Hastalık Şizofren Siz Her Neolursa Olsun Evlenseydiniz Şayet Çocuk Yapmamalısınız.
Şeker Hastalığıda Genetik İlerde Sevgilinde Olucak Şeker Hastası Yemek Ve İlaç Saatlerinde Dikkat Etmek Şart Hayatın Onlara Endeksli Olucaktı.
Ne Malum Beraber Oturalım Demeyeceği Evlendikten Sonra Birde Bu Var,Şunu İyi Bilin ki Bu Tür Hastalığı Olan Kişilerle Evlenmek İsteyen Biri Çok Sabırlı-Fedakar-Özgürlüğüne Düşkün Olmayan Biri Lazım
Benimde sinavim buymus demkki dedim ayrildum ama oda birakmiyo biye bu zaman kadar vekledin o zaman diyo gozumun onunde kahrolmasini izlemek cok zor benim icin
Soruldu mu bilmiyorum ailen şeker hastası olduğunu nerden öğrendi. ..
Babasinasa akıl hastası diyorsunuz bir adi yok mu hastalığının ilk defa akil hastası diye duyuyorum psikolojik rahatsızlık de ne bileyim hastalığın ismini söyle yazık akıl hastası deme
bizdede kalıtsal böbrek hastalığı var bende hastayım erkek arkadaşımda hepatit var napalım bitirmeye vicdanım el vermezki allahım mükafatını verir inşallah kararımın
ınsallah canım benım gıbıı beter olmazsın ınsallah cok mutlu olursunuz aılen nasıl karsılıyo bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?