Bugun konuscam bende onla ayrılmaya karar verdim inşallah kararima daygi duyar ama ben kendimi toplayabilirmiyim bilmiyorum
1.5 senedir biriyle cikiyorum seker hastasiydi bunu kabullenmistim ama babasinin akil hastasi oldugunu ogrendim tabi ailemde ogrendi oda evlenmeyo dusunuyoduk aracilarla aileyi arastirdi cocuk 10 numara ama o evde gelin durmaz babasi akil hastasi naptigi belli olmuyo falan demis babam bunu duyunca kararından vazgecti ve ben napicagini bilmiyorum sevgilimi seviyorum hic bi kötülüğü nu gormedim ayri evlerde oturcaz karsi karsiya evleri ama babasinin durumunun suan iyi oldugunu ve kimseye zararı olnadigi i istersen gelin tanisin olmazsa olmaz dedi ben suan kahtolmus bi haldeyom ailemi karsima alip pisman olmak istemiyorum ama o kadar zor durumdayim ki aglamaktan gozlerim siss ve napicagimi bilmiyorum bolur bana yardim edin
Sevgilinm seker babasi akil annesi tansiyon hastasıymis
Allah vermesin ama, ya siz hasta olsaydınız? Düşmez kalkmaz bir Allah, kimin ne olacağını kimse bilmez. Bu yüzden ayrılmak çok ama çok saçma.
Hayatınızla ilgili önemli kararları başkalarına bırakırsanız daha çok acı çekersiniz. Nişanlınızın kötü huyu olur anlarım ama ayrılık için sunulan gerekçeler çok saçma. Siz ailenize kolay boyun eğdiğiniz için aileniz kestirip atmış. Sonuçta sizin hayatınız, siz bilirsiniz.Sonuna kadar haklisin kalbim aci icinde ayrildim ama ailemi arkama aalamadim ilerde a bi sorun olsa onlar bana bakicak zamana biraktim artik ne cagini gorcem
butun sayfalari okumadim, onun icin onceden sorulduysa ve cevaplandiysa affola konu sahibi :)
benim anlamadigim, 1,5 yillik sevgilisin ve adam sana hic babasinin rahatsizligindan bahsetmedi mi?
hic mi babasi hakkinda konu acilmadi? laf arasinda bile gecebilecek birsey halbuki.. arastirip ogremeden cok once, bir sekilde haberin olmaliydi bugune kada bence. sanki ozellikle saklanmis gibi bilemedim..
Hic ama hic bahsetmedi kendi sekerini bile sonradan ogrendim beni dahada yikan bu olduya benden herseyi saklamasi babasinib durunu ciddiymis hic anlatnadi kebdi durununu kac defa dedim benden bisey saklama daha kotu olur dedim ama genede demedi ailem bana zarari olcak diye korkuyo ilerde bisey olsa sen bakicaksin diyo benim korkum evlendikten sonra sevgilim yanimda fenalassa kaldiramammak napicagimi bilmiyorum ailem babasini kabullendi hastalığına bakabilcejmisin dayanabilceknisin çocukların riskli olcak herseyi arastirdilarda sen iste biz herseye raziyiz demedi babam sevgi gecicidir evlendikten sonra sevgimi kaliyo dedi ben istermiyim gözümden sakinirdim uzulmesin diye bana vok deger verirdi ayrildim ama kendimi affedemiyom vicdanim kalbim hep ondan yana
benim burdan soyledigim sadece ahkam kesmek olur sanirim..
ama hastaliklardan ziyade senden saklanmasi asil mevzu..
babana evlilik konusunda hem katiliyorum hem katilmiyorum.
evlilik olunca sevgi bitmiyor fakat,
diger faktorlerden oldukca etkileniyor taraflar..
bu acidan dusununce babanin korumaci tavri itici gelmiyor bana, sonucta onlar tarafli bakiyor.
karsi tarafin baban icin henuz manevi bir degeri yok(insan olmasi disinda)
ama sen onun canisin..
butun bunlara sen dusunup karar vereceksin.
belli ki baban senin istemeye devam ettigini gorse hayir demeyecek birisi.
o sadece fikrini ve hissini soylemis.
burdan bakinca eski sevgilinn saklamaya calismasi buyuk eksi bana gore..
estf. ben seni suclamiyorum ki..Hemde cok eksi ilerde benden herseyi saklar babam inattir hayir dedigi seye evet deditirwmezsin annem benin vok skinti cekti babmin tarafindan sende cekme kizim simdi uzulursun unutursun ama ilerde hergun cekersin korkum dogacak cocuklarimi riske atmak bayanin seker hastakigu jaldirilabikir ana erkegin hastaligi zor hakli herkes bende disarda baksan sizin gibi kendimi suclarim ama insan isin içine düşünce oyle olmuyo
estf. ben seni suclamiyorum ki..
isin gercekten zor. iyi veya kotu bir karar verip yoluna devam etmelisin.
ama buradan hakkinda hayirlisi olsun insaallah duasi disinda ve sana destek olmak disinda
soylenebilecek de birsey yok maalesef..
sen olcup bicip bir karar vermissin aslinda,
hasta oldugu icin degil senden sakladigi icin arkasinda duramiyorsun sevginizin, guvenin tam degil anliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?