Erken yumurta yetmezligi hastaliginiz olsa ,zaman aleyhinize isliyor doktor biran once evlen yoksa cok gec kalirsin dese ve cok sevdiginiz de size her konuda destek olan erkek arkadasiniz olsa okul devam ederken evlenir anne olmaya calisir miydiniz? Ustelik okudugunuz bolum tip iken? Etrafin laflarina kulak tikayabilir miydiniz ya da cesaretiniz nasil olurdu? Cok fazla kisinin girdigi bir site oldugu icin cok fazla ayrintilara girmek istemiyorum.Fikirlerinize ihtiyacim var.(
not: lutfen bir tanidigimizin on sene olmadi sonra oldu senin de olur vs gibi yorumlar yapmayin erken yumurta yetmezliginde yumurta bitince yapilabilecek hicbir sey yok malesef
Erken yumurta yetmezligi hastaliginiz olsa ,zaman aleyhinize isliyor doktor biran once evlen yoksa cok gec kalirsin dese ve cok sevdiginiz de size her konuda destek olan erkek arkadasiniz olsa okul devam ederken evlenir anne olmaya calisir miydiniz? Ustelik okudugunuz bolum tip iken? Etrafin laflarina kulak tikayabilir miydiniz ya da cesaretiniz nasil olurdu? Cok fazla kisinin girdigi bir site oldugu icin cok fazla ayrintilara girmek istemiyorum.Fikirlerinize ihtiyacim var.(
not: lutfen bir tanidigimizin on sene olmadi sonra oldu senin de olur vs gibi yorumlar yapmayin erken yumurta yetmezliginde yumurta bitince yapilabilecek hicbir sey yok malesef
Bu bize sorup da karar verebileceğin bir konu değil. Ben olsam 'hayatta evlenmezdim' derdim. Bir başka arkadaş 'okulu bile bırakırdım' der. Bu tamamen senin çocuk sevgine, sevgilinle olan ilişkine ve biraz da maddi durumunuza bağlı olan birşey. Sen herkesi boşver, sen ne istiyorsun onu düşün. Gerçekten ne istediğine karar ver. Senden başka kimsenin ne dediğinin, ne düşündüğünün önemi yok.
Ben evlenmezdim çocuk için. Su anda hazır olmadığım bi evliliği yapamazdım. Hele evlendiğim kişiye bu bence haksızlık olurdu, apar topar çocuk yapmak belki de o hazır değilken? Kanser hastalarının yumurtalarını falan donduruyorlar, sizde öyle birşey mümkün değil mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evlen çocuk yapma embriyoları dondur 5-6 yıl saklıyorlar sonra çocuk yaparsın
anne olmak gerçekten zor meşakkatli. ama hiçbir huzura, keyfe, sevgiye, aşka benzemiyor.
bence kararı kendiniz verin, kendinize güveniyor musunuz?sandığınızdan daha fazla fedakarlık gerekecek, fedakarlık yapabilecek misiniz? olası problemleri düşünün nasıl başa çıkacabileceğinizi de planlayın.
tek çocuk mu planlıyorsunuz ayrıca?
Bi koalina bi ben olumsuz cevap yazmışız ya
Ben çocukları sevmediğim için böyle düşünüyor olabilirim.
Siz içinizden geleni yapın elbette. Mutluluklar dilerim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Baska bir sey olsa ben de oyle dusunurdum sanirim ama mevzu olan konu anne olmak.Aman o da olmasin deyip arkami donup gidemiyorum bende cocuk agir basiyor sanirim.Cunku 4-5 yil sonra okul bittiginde ellerim bombos olacak.Bu okul zaten biterdi keske cocuk sahibi olsaydim diye pisman olmak istemiyorumyumurta dondurma icin doktor dunyaya gelen bir bebek yok yumurtalar cok cabuk zarar goruyor embriyo gibi degil dedi.Bi de evet devlet kanser hastalari haricinde buna izin vermiyormus nette kolay gibi yaziyor ama rutinde oyle degil.
Evet bu da bir secenek ama ben en azindan biri saglikli dunyaya gelsin sonra embriyo seceneklerini dusuneyim diyorum.Ikinci icin falan yani cunku 5 yil sonra rahmim incelmis olur hastaliktan dolayi bebek kolay tutunmayabilir.Bi de tutacak mi tutmayacak mi seklinde yillarca beynimi yer diye dusunuyorum
size bu teşhis nasıl konuldu? biraz hastalığınızdan bahseder misiniz? yani öyle kesin konuşmuşlar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?