zor karar?

kesinlikle evlen

Ben son sınıfta evlendimm ev konusunda hiç sıkıntı yaşamadım eşimle bi şekilde toparladık idare ettik.. Cocuk düşünmedim tabi yeni bitti okul bu sene düşünüyoruz ama bu durumdayken cocuğu da bi şekilde idare edersinn olmadı okulun bi sene daha uzasın elbet bitirirsinn ama evlat sevgisini riske etmeye değmez..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Destek olan bir sevgilimde varken hemen evlenirdim hemde hic düşünmeden evlat bu sonrası cok kotu olur

7 senedir çocuk isteyipte henüz nasip olmamış biri olarak kesinlikle..........

EVLENİRDİM

Canım sen boş ver başkalarını kendi kararını verdiysen ve ailen de sana destekse erkek arkadaşında istekliyse hiç düşünme çevrem dediğin herkes kapısını kapatıp çocuğunu sevecek ayrıca sen evleniyorsun kötü bir şey yapmıyorsun.Birbirimize destek olmak için evlendik birbirimizi çok seviyoruz evlenme teklif etti bende kabul ettim dersin birde zaten hamilelik için 3 ay en azından geçer öyle her zaman hemen kalınmıyor herkeste anlar mecbur olmadığını anlar ayrıca senin çevreyle uğrasacak vaktin olmayacak zaten :)

Birbirinizi seviyorsanız neden olmasın aman şimdi konuşacak dediğin millet yarın birgün çocuk olmayınca da konuşacak. Seviyorsanız ailelerde destek ise olur bence.

Yıllar sonra evladının gözünden kendini gör birde.. Sırf bi masuma hayat vesilesi olmak için kendini kariyerini erteledin. Yıllar gelip geçicek.. Insanlar saçma sapan hayaller için okullarını uzatıyolar.. Sen bu azimde olduğun sürece Allah sana öyle bi evlat verirki bakmaya doyamazsın.. Hangimiz doyuyoruzki :) ona baka baka da okulunu bitirirsin..

Ben ilk çocuğum ve hemen olmamışım. Annem delirdik seni isterken der.. Istenmek o kadar güzel bi duyguki.. Evladın minik mucizen olucak

Bu daha once benim de aklima geldi
Boyle bir sey olsa napardim diye
Kesinlikle evlenir bebek yapardim
Okulu da bitirmeye calisirdim

Aa ben bu yorumu gozden kacirmisim.Cidden cok benzer durumdayiz.Eger 4 yillik okuyorsan hic dusunme canim sen en fazla 1 yil uzatirsin.Beni korkutan siniflarin agirligi ve okulun 6 sene olmasiydi.Tabi en dogru karari sen verirsin ama yerinde olsam ben beklemezdim fazla bebek icin.Hem ne guzel evleniyormussun 2-3 aya benim hala benden kaynakli olmayan belirsizliklerim var malesef ( keske ben de evlensem 2-3 aya.Senin de fsh mi yukseliyor baska bir sey mi?Fsh degilse korkma en kotusu o cidden.

Son düzenleme:
Cok tesekkurler diger yorumlar icin.Malesef benden kaynakli olmayan belirsizlikler var su an bekleme icindeyim insallah kurban bayramina evlenmis olurum diye umit ediyorum.

Son düzenleme:

4 yillik okuyorum ama 2 yilda yuksek lisans dusunuyodum ama bakalim. Bana sadece gec yumurtlama gerceklesiyo dedi. Adet duzensizligide var onunla alakali :/

4 yillik okuyorum ama 2 yilda yuksek lisans dusunuyodum ama bakalim. Bana sadece gec yumurtlama gerceklesiyo dedi. Adet duzensizligide var onunla alakali :/

Anladim.Cocukla zor olur tabi ama yuksek lisansi yine yaparsin insallah.Kontrollerini aksatma fsh en onemlilerinden biri o normal oldukca fazla korkma ama biraz bile yukselme olsa çanlar caliyor demek.Senin dugun ne zaman ekimde falan mi?

Anladim.Cocukla zor olur tabi ama yuksek lisansi yine yaparsin insallah.Kontrollerini aksatma fsh en onemlilerinden biri o normal oldukca fazla korkma ama biraz bile yukselme olsa çanlar caliyor demek.Senin dugun ne zaman ekimde falan mi?

Eylulun son haftasi canim

Eylulun son haftasi canim

Belki ayni zamanlarda evleniriz.Cocuk sorunu olmasa okurken evlilik kotu degil aslinda evlenmeyip ayni evi paylasan cok insan var bu ondan cok daha dogru bir yol hem ama cocuk korkutuyor tabi ben onu da gectim artik aileleri tam ikna etsek kurban bayramina dugun olsun diye cocuk da olsa zorluguna raziyim olmama korkusu cok kotuymus onu anladim.

İnsallah bir an once senin icin en dogrusu gerceklesir. Hemen evlenmeyi istemekle cok mantikli bisey yapiyosun cunku omur boyu yaninda ailen olucak. Bundan 30-40 yil sonra diplomanin hic bi onemi kalmiycak ama insanin evladi her zaman yaninda olur. Gormus gecirmis biri gibi yazdim kusura bakma ama boyle dusunuyorum :) :) meslegin cok guzel nerdeyse her insanin ideali. Ne mutlu sana elde etmissin. Ama cocuk da oyle.. İsteyip elde edemeyenler var Saglikli bi sekilde cocugunu kucagina almani diliyorum :)

Merhaba oncelikle erkek arkadasin bu konuda destek
Olup evlilige sicak baktigi icin gercekten sanslisin.
Erkek arkadasin da okuyor mu kac yasinda?
Sirf cocuk icin zar zor bi hayat nasil olur bilemiyorum acikcasi...
Tanidigim bir cocuk doktoru bayan var evlendi cocugu olmiycagi icin bosandilar. Kendisi cok guzel bir hastanede cok dolgun bir maasla calisiyor altinda en guzel araba var ve ozgur yanliz yasiyor. Istegi gibi geziyor mutlu bir insan:) hersey cocuk demek degil bence
Sirf cocuk icin genc yasta evlilik vs kariyeri riske atma bence
Sonradan okulu birakan ve pisman olan kac kisi gorduk..
Ben regl oldgmda bile okula gitcek guc bulamiyorum
Hamililek sancilar bulantilar bebek bitmeyen sorun ve ilgiyide berabrnde geturiyor.
Zor bi karar

Ben bu konuyu nasıl kaçırmışım, hayret.tam da bana göre halbuki. çocuk mevzusunda bir şey diyemicem,bu tamamen senin hazır olmanla alakalı. öteden beri zaten anaç bir karakterim var, zaten evliliğe ev hayatına yatkın bir insanım, sevdiğim insandan eminim dersen okulun önünde engel olmayacaktır. o kadar da abartma, tıp okurken evlenmek hiç de anormal bir şey değil. benim dönemimden ben de dahil en az 10 kişi okulu evliyken bitirdik. ben 20 yaşında 4.sınıfa geçtiğim yaz evlendim. ayrıca başka konularda da yazdım, öğrenci evinden hallice bir evimiz vardı ilk. 3 ay içinde söz nişan ev kurma düğün hallettik. bunlar hallolur. ama evliliğe alışmak da zaman isteyen bir şey. sen sevdiğin insandan emin olabilirsin ama aynı ev içine girince de bakalım her şey mükemmel mi gidecek. ben senin yerinde olsam çocuk yapmak için evlenmezdim. zaten aklımda evlilik olduğu için evlenir kısa bi süre gidişata bakar ve ona göre çocuk düşünürdüm.

Bende sizin gibi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…