Vallahi ben de o kadinlardan biriyim. Bir evliligim olur mu olmaz mi muallakta, gittikce evlenme olasiligim dusuyor. madem evlenemicem diyorum, bu gercegi kabullenip sevmedigim birinden cocuk sahibi olmayi ben ciddi ciddi dusunuyorum, evliligi, sevgiyi, aski tadamadim ama cocuksuz olmek istemiyorum. Hicbir seyi tadamadimsa da en azindan bunu tatmak istiyorum, cocuguma sarilmayi cok istiyorum.
Gerçekten zor bir durum. Allah yardimcin olsun.
Ben 22 yasindayim evli yada cçocuğu olan bir değilim.
ama obzektif bir gözle bakınca imkânın varsa evlen ve çocuğunu yap derim. Yeğen sevgisi bile harika birseyken evladı hayal dahi edemiyorum. Cogu bayan kendi evladini doğurmak sutuyle ona beslemek ister. Evlatlık alırım diyen arkadaşlarınin olaya daha basit baktığını ham oldugunu düşünüyorum.
Ama aklıma takılan asil mesele evlenseniz erkek arkadasin da çok genc ne is yapacaksınız
Nasıl gecineceksiniz okurken. Erkek arkadaşınızın ailesi razi gelecek mi?
Annem de calisiyor , ailem tayin isteyebilir belki.Aslinda onlar sonraki asamalar daha o asamaya gelmedik bebek bi hayirlisiyla olsa :)Bırakıp gelme zaten annen yanında kalıp baksın beneğe sende akşamları evinde olacan zaten çalışan kadınlarda 3 ay evde kalıp işe başlıyorlar doğunca
Yani normalde de bir kiz arkadasimla ayni eve ciksam ayni masraflar olacakti.Ev kirasi mutfak masrafi vs onun icin de oyle su an için masrafi cok olacak onu da mecbur benim ailem buyuk kismini yuklenir.cok sukur maddi durumumuz iyi.Evet erkek arkadasimin ailesi biraz sorun gibi yani onlar bu sene icin cok ikna olmuyor 2-3 sene sonra olsun diyorlar ama o zaman da gec olacak.O da beni uzuyor( maddiden cok o kisim sıkinti.
Evet benim ilk erkek arkadasim onun da oyle.Yani birileriyle kolay cikip ayrilan biri degilim.Okul bitince de evliligi dusunuyordum ama bu ani olduyani iliskiden eminim. Emin olmasam bu yola girmezdim hic cunku yine cocugum olmayabilir olacaginin garantisi yok ama esin bir omur boyu seninle.Aslinda evlilik bana psikolojik anlamda da iyi gelecek geri dönüp yurtta tek basima olmak istemiyorum oda arkadasim bile bi yere kadar anliyor acimi uzuntumu
Insallah insallah :) aslinda fikirleri alip yazmayi birakmayi dusunuyordum ama gelismeleri de yazarim neden olmasin :)İnşallah sizden en kısa zamanda nikah tarihi haberi sonrada hamilelik haberi alırız konuyu ve sizi takip edeceğim
Yok ben zaten dugunum soyle olsun gelinligim boyle kafasinda bir kiz degilim.Zaten bu hastaliktan sonra gozum onlari gormez oldu.Bana kalsa dugun olmasa bile olur nikah yeter ama bu defa da arkadas cevrem aaa dugunsuz olur mu diyor susuyorum.Yani her seyde birilerinin lafi var gercektenYanlış anlamayın ama evlilik hazırlığı gibi şeylerle de vakit kaybetmeyin çocuk hemen olmuyor şimdiden başlayın denemeye,imza atılır nasılsa.. Sonuçta vakit aleyhinize işliyor
Yok ben zaten dugunum soyle olsun gelinligim boyle kafasinda bir kiz degilim.Zaten bu hastaliktan sonra gozum onlari gormez oldu.Bana kalsa dugun olmasa bile olur nikah yeter ama bu defa da arkadas cevrem aaa dugunsuz olur mu diyor susuyorum.Yani her seyde birilerinin lafi var gercekten
Erken yumurta yetmezligi hastaliginiz olsa ,zaman aleyhinize isliyor doktor biran once evlen yoksa cok gec kalirsin dese ve cok sevdiginiz de size her konuda destek olan erkek arkadasiniz olsa okul devam ederken evlenir anne olmaya calisir miydiniz? Ustelik okudugunuz bolum tip iken? Etrafin laflarina kulak tikayabilir miydiniz ya da cesaretiniz nasil olurdu? Cok fazla kisinin girdigi bir site oldugu icin cok fazla ayrintilara girmek istemiyorum.Fikirlerinize ihtiyacim var.(
not: lutfen bir tanidigimizin on sene olmadi sonra oldu senin de olur vs gibi yorumlar yapmayin erken yumurta yetmezliginde yumurta bitince yapilabilecek hicbir sey yok malesef
Canim evlilik aileden veya yurttan kacarak yapilcak birsey degil.
Fakat senin kaygilarin baska zaten.
O yuzden okula ve arkadaslara dair sorunlari bi kenara birak.
Evlilige dair soru isaretlerin en alt seviyede ise ve secenek olarak onune koydugun seyler okul mu cocuk mu ise; cocuk diyorum.
Cunku cocuktan sonra okulu tamamlayabilirsin
fakat okuldan sonra cocuk yapma sansin olmayabilir.
Bu arada erkek arkadasinin ne dusundugu cok onemli.
Yani olay sende bitiyormus gibi yazmissin fakat o cok daha farkli bir hayat yasayabilecekken evlenelim diyorsa o zaten kafasinda netlestirmistir. O vakit bence zaman kaybetmeden cocugu yapin.
Dugunmus, baskalari ne dermis bunlara takilmadan karar ver. Saglik da gelecek de senin.
Bi de bu arkadaslar doktor olacak... durumun aciliyetinin farkinda degiller.Yok ben zaten dugunum soyle olsun gelinligim boyle kafasinda bir kiz degilim.Zaten bu hastaliktan sonra gozum onlari gormez oldu.Bana kalsa dugun olmasa bile olur nikah yeter ama bu defa da arkadas cevrem aaa dugunsuz olur mu diyor susuyorum.Yani her seyde birilerinin lafi var gercekten
Yok ben zaten dugunum soyle olsun gelinligim boyle kafasinda bir kiz degilim.Zaten bu hastaliktan sonra gozum onlari gormez oldu.Bana kalsa dugun olmasa bile olur nikah yeter ama bu defa da arkadas cevrem aaa dugunsuz olur mu diyor susuyorum.Yani her seyde birilerinin lafi var gercekten
Bilmelerine gerek yok ki siz şimdiden başlayın bebek çalışmalarına nikah kıyılır zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?