zor karar?

Ne guzel , olgun biriymis... ayrica seninle bi gelecek kurmak konusunda gayet net.

Bence bu isi daha fazla uzatmayin, bi karara baglayin

benim sözüm nişanım düğünüm ev eşyam vs vs 3 ay içinde oldu:) hepsi gönlünüze göre olsun inşallah..
Muhtemelen benimki daha kisa surede olmak zorunda kalacak :) eylulun basinda aciliyor okullarimiz.

Evet basina gelmeden kimse ciddiyetini anlamiyor ya da disardan kolay geliyor sanirim herkese.Bana da annem x in cocugu olmuyormus dediginde uzulurdum ama anlik olur gecerdi hayati ne kadar derinden sarsabilecegini fark etmezdim.Korkusu bile yetiyormus insana.
Evet ogrenci evinden biraz daha duzgunu olsa yeter bana dort dortluk ev istegim yok zaten.Cok istersem de mezun olunca degistiririm esyalarimi kendim simdi aileme de fazla yuk olmak istemiyorum.
Allah izin verir de bebek olursa benden cekecegi var dunyaya gelmek icin bu kadar zor yollar secmek zorunda miydin diyecegim :))

Evet ustelik o da tipci (

Okurken evlenen çok tıpçı var :) Sen de istiyorsun çocuğu daha fazla vakit kaybetmeyin. Elaleme kulağını tıka onlar konuşur durur iki gün sonra konuşacak başka konu bulurlar ama sen yıllar sonra bunun pişmanlığını yaşarken o acıyı tek başına çekeceksin.

Evet haklisiniz.Zaten elaleme ne cocuksa benim okulsa benim sıkintiysa o da benim.Bana cesaret verdi yazilanlar cok tesekkurler :)

Canım ilk önce şükürler olsun ki çözümün var.Erkek arkadaşının ve senin yaşınız kaç bilemiyorum ama seviyorsan ve ben bu adamla bir ömür geçirebilirim diyorsan evlen.Sen tıp okuduğuna göre akıllı bir kızsın çevrende ki fikirleri değil kendi fikirlerini benimse sen kötü bir şey yapmıyorsun ki elalem nedere gidesin ayrıca insanlar 10 yıl bile birbirini tanısa doğruyu yanlışı bilemez evlilik piyango gibidir seviyor benimsiyor anlaşıyorsan konuşabiliyorsan daha ne olsun.Annelik hakkımı ben olsam geri çevirmezdim ama en doğru karar seninkidir unutma!!!Benden sana sadece bir tavsiye aman sakın okulunu bırakma kazandığın bölüm Tıp emek ister kazanmak bile bunu başardıysan sen kendini ve yapabileceklerini daha iyi bilirsin çocuk sahibiykende okuyablirsin bu o kadar da zor değil yeter ki iste hem bebişini seversin hem dersine çalışırsın eşin ailen de destek olur neticede sen keyfi de erkenden evlenmiyorsun ailen karşı çıkarsa da onlara sana sahip olmarının nasıl bir duygu olduğunu sor ardından da seninde bu duyguyu yaşama hakkına sahip olduğunu belirt ayrıca sakın unutma hepimiz mutlu yaşamak rahat yaşamak için okuyoruz.Bir ömür içinde çocuk sahibi olma ve keşke demeyle mutlu olamazsın en doğru karar sende Allah yolunu açık etsin......

Tiptaki cogu arkadasim mezun olunca evlendiler.
Uzmanlik da zorlu bi surec degil mi?
Okurken olan sıkıntilar orda da gecerli.
Hatta esi calisip tek maasla ev gecindirenler de vardi, kizlar tus icin istifa ettiler simdi hepsi cok mutlu
Dolayisiyla "evlilik" konusunda eminseniz su kosullarda vakit kaybetmenin alemi yok.

Anne degilim, evli de degilim fakat evladin oldugunda tek kelime edecek kadar dahi kiyamazsin bence:))

Guzel haberlerini bekliyoruz
2015anneleri konusundan devam edersin artik:))

Aynı durumda olsam kesinlikle evlenirdim diye düşünüyorum. Hem aileniz de destek oluyormuş. Erkek arkadaşınız da istiyor. Şimdiden mutluluklar dilerim. İnşallah en kısa zamanda sorunlar çözülür, bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Bizim sinavlar 3te hemen basliyor malesef :) 3 en yogun siniflardan biri 3 haftaya bir sinava giriliyor yani okul baslayinca sinavlar da baslamis oluyor :) ya da evi onceden dayasak dosesek mesela agustosta nikahi da yapsak dugun bayramda falan mi olsa? Eylul basina yetisir mi emin degilim.
Tamam gelinligi gonlumce secerim artik :)
okul kaygisini da gectim uzarsa uzasin da kendimi yalniz hissettim cevremde kimse evlilik derdinde degil tatilinde eglencesinde ben tek basima dusun dusun kafayi yedim yazma ve biraz da dertlesme ihtiyaci hissettim
Annem babam destek veriyor cok sukur de cevreye muhtemelen epey bi malzeme olacagim.Bu yasta ne evliligi , koca mi kaciyor baska bir durum mu vardi da evlendi mecbur mu kaldi vs vs bunlarla bas edecek olmak beni korkutuyor (
Acilen bir nikah ve bir bebek diyorumm

Okul uzasın, zaten tıpta çok da anormal bir şey değil sanırım sene uzatmak :26:

Evet normalde de 6 senede bitirebilmek basari sayiliyor zaten :)

Evet okul bitince de her sey bitmiyor malesef.Kazanabilirsen tusu var sonrasinda 4 5 sene daha okuyorsun kazanamazsan mecburi hizmet doguya yollaniyorsun.Normalde de zorlu bir surec zaten okulun tamamen bitmesini beklersen 30da anca evleniyorsun :)
Ben normalde 3 cocuk falan isteyen biriydim simdi bire raziyim yani anne olmayi kim istemez ki (
insallah oyle olur :) ama suanda da degerlerim biraz yuksek ama insallah Allah nasip eder .

Cok tesekkur ederim sagolun :) yazmak bana da cok iyi geldi.

35 yaşındayım iki yaşında bir kızım var ve hukuk fakültesi son sınıfta okuyorum.. elbet zorlandım okurken zorlanıyorum ders çalışırken ama hem anne hem öğrenci olmayı basarabilenlerdenim ki çevremde başka örnekleri de var bu durumun...

Annelik çok kutsal o duyguyu herkese nasip etsin Rabbim. ..hiç bekleme.. hem ev hem bebek hem okul Allahın izniyle ve de yardımıyla halloluyor merak etme...

Rabbim hakkında Hayırlısıni nasip etsin..Sağlık sıhhat versin..

Evlenecegin kisinin maddi bir sorunu yoksa, tek basina ev gecindirebilecekse evlen madem istiyosun.. Insanlar hem evli hem calisiyo hem okuyo (master su bu) hem cocuk yapiyo..

Kismen ayni sorunu yasiyoruz benimde yasim 20 üni. 3 e gectim. Gecen gun kadin doguma gittik genel kontrol icin bana yumurtlama olayin gecikiyo gibisinden konustu zaten dunya genelinde menepoz yasi 25 e kadar dustu dedi. Ben 2-3 aya evleniyorum korunmak icin ilac istedim doktor bana kalirsa hemen cocuk yap sakin korunma dedi ben olmaz okul var diye karsi cikinca o zaman dogal yontemlerle korunun ama gec kalmamaya calisin dedi. Okul olmasada 2 sene cocuk dusunmezdik ama doktorun dedikleri dusundurdu beni. Artik olursa da hayirlisi diyip okulu uzaticam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senden birkaç yas büyük ve yeni bebek bekleyen biri olarak yaziyorum canim.. o bebek daha rahmine düştüğü andan itibaren Rabbim öyle bir sevgi veriyor ki sen bile hayret ediyorsun.. daha boyu 4-5 cm olan minyatür bir insanin ultrasondaki hareketlerini izlemek kadar mucizevi ve insani duygulandiran; Rabbin en büyük lütfuna mazhar olduğunu hissettiren başka bir sey olamaz.. sakin kimseye kulak asma biliyorum çok zor ama evladin olduğunda fazlasıyla deydigini anlayacaksın.. Allah kimseyi bu duygudan mahrum etmesin.. güzel haberlerini almak umuduyla canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…