Siz de öğrencisiniz erkek arkadaşınızda öğrenci bu aşama bana çok zor gözüküyor hem çalışma hem okul. Hem evlilik hem çocuk iyi düşünülmesi gerek.Okulla cocuk elbette zor olacak bunu inkar edemem.Sonucta benden ilgi bekleyen kucucuk bir bebek ve bi yanda bitirilmeyi bekleyen zor bir okul olacak.Muhtemelen hayatim arkadaslarimin 2-3 kati zorlugunda olacak ama yapacak cok bir sey yok.5-6 yil sonra bunun pismanligini yasamak istemiyorum.Yine olmayabilir ama en azindan elimden geleni yaptim derim.Allah hayirlisini versin.
Yerimde olsaydiniz siz ne yapardiniz peki? Yani ayni durumu yasiyor olsaniz.Bunu samimi olarak soruyorum.Siz de öğrencisiniz erkek arkadaşınızda öğrenci bu aşama bana çok zor gözüküyor hem çalışma hem okul. Hem evlilik hem çocuk iyi düşünülmesi gerek.
Çocukları çok severim ama 20 yaşında olup hem de öğrenci iken evlenmezdim hem maddi hem de manevi olarak çok zor bir durum tamam aileler başta destek verirler evlenirken ev kurmanıza yardımcı olurlar ama daha sonrası ikinizde okuyorsunuz henüz hem çalışıp hem ev geçindirmek kolay değil şimdi doğruya doğru bu yönlerinide düşünmek gerekir ailelerde bir yere kadar destek verir her zaman veremeyebilirler.
Bu arada yazmıştım ne yapacağımı sanırım gözünüzden kaçmış,bende tiroit hastasıyım yıllardır ileride evlenince benim de çocuğum olmayabilir ama yinede ben olsam evlenmezdim.Yerimde olsaydiniz siz ne yapardiniz peki? Yani ayni durumu yasiyor olsaniz.Bunu samimi olarak soruyorum.
Bu arada calismayacagiz ki ailelerimiz okul bitene kadar yollayacak zaten simdi de yolluyorlar.
Erken yumurta yetmezligi hastaliginiz olsa ,zaman aleyhinize isliyor doktor biran once evlen yoksa cok gec kalirsin dese ve cok sevdiginiz de size her konuda destek olan erkek arkadasiniz olsa okul devam ederken evlenir anne olmaya calisir miydiniz? Ustelik okudugunuz bolum tip iken? Etrafin laflarina kulak tikayabilir miydiniz ya da cesaretiniz nasil olurdu? Cok fazla kisinin girdigi bir site oldugu icin cok fazla ayrintilara girmek istemiyorum.Fikirlerinize ihtiyacim var.(
not: lutfen bir tanidigimizin on sene olmadi sonra oldu senin de olur vs gibi yorumlar yapmayin erken yumurta yetmezliginde yumurta bitince yapilabilecek hicbir sey yok malesef
Hayir okumustum ama evlenmezdim demissiniz o kadar sonrasi yok.Yani 2-3 senelik zorluk icin cocuksuz bir hayati goze alir miydiniz ? 5 yil sonra geri donusu olmadiginda yasayacagim pismanliktan korkuyorum benBu arada yazmıştım ne yapacağımı sanırım gözünüzden kaçmış,bende tiroit hastasıyım yıllardır ileride evlenince benim de çocuğum olmayabilir ama yinede ben olsam evlenmezdim.
Erken yumurta yetmezligi hastaliginiz olsa ,zaman aleyhinize isliyor doktor biran once evlen yoksa cok gec kalirsin dese ve cok sevdiginiz de size her konuda destek olan erkek arkadasiniz olsa okul devam ederken evlenir anne olmaya calisir miydiniz? Ustelik okudugunuz bolum tip iken? Etrafin laflarina kulak tikayabilir miydiniz ya da cesaretiniz nasil olurdu? Cok fazla kisinin girdigi bir site oldugu icin cok fazla ayrintilara girmek istemiyorum.Fikirlerinize ihtiyacim var.(
not: lutfen bir tanidigimizin on sene olmadi sonra oldu senin de olur vs gibi yorumlar yapmayin erken yumurta yetmezliginde yumurta bitince yapilabilecek hicbir sey yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?