Zor olur mu bilmiyorum

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.598
9.734
Hanımlar iş arıyordum ve kendime en yakın olarak arabayla 1 saat mesafede bir iş buldum
Çalışma şartları iyi aslında ama haftanın 6 günü sadece pazar tatili var çalışma saatleri 9 ,7 evden 8 de çıkıp akşam 8 de evde olacağım ve haftanın 6 günü çalışmak zor gelir mi 1 gün tatil yeter mi evliyim ev işi malum , kişisel bakımim eşim, aile ziyaretim falan yetişbilir miyim ? Çok zor olur mu ? Bu şekilde çalışanlariniz varsa yorum istiyorum çünkü dayanamayıp hemen işten çıkmak istemiyorum
 

NeverOne

Nirvana
Pro Üye
18 Ekim 2013
16.273
32.607
30
Şartları kötü değil bence, özel sektör için normal. Maaş da tatmin ediciyse deneyin bence. İş bulmak kolay değil.
 

VEdeBU

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
6.091
11.007
kişisel direncinize sabrınıza bağlı kimi için pazar boş kalmak işkence kimisi içinde çalışmak
normal şartlarda evet zor
 

ATTRAENTE

ACTA EST FABULA
Pro Üye
Doğa Severler Kulübü
19 Ağustos 2008
14.183
33.069
Hanımlar iş arıyordum ve kendime en yakın olarak arabayla 1 saat mesafede bir iş buldum
Çalışma şartları iyi aslında ama haftanın 6 günü sadece pazar tatili var çalışma saatleri 9 ,7 evden 8 de çıkıp akşam 8 de evde olacağım ve haftanın 6 günü çalışmak zor gelir mi 1 gün tatil yeter mi evliyim ev işi malum , kişisel bakımim eşim, aile ziyaretim falan yetişbilir miyim ? Çok zor olur mu ? Bu şekilde çalışanlarevize varsa yorum istiyorum çünkü dayanamayıp hemen işten çıkmak istemiyorum

Çok da zor değil, hafta sonu gezmeleri aksar biraz
Çocuğunuz yoksa yetişmeyecek bir iş yok
Planlı programlı giderseniz her işiniz yetişir
Hazır iş bulmuşken kaçırmayın bence
 

Eunike

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
2.836
7.406
Cumartesi de mi akşam 8 de evde olacaksınız? Maaşı iyiyse yardımcı alırsınız, ev işi dert değil de, cumartesi yarım gün olsa iyi olurdu.
 

eceezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
9.141
5.682
Maaşı iyi mi?
İhtıyacınız var ise şuanda bunu düşünmeyın girin çalışın.
Ben ct-pz calısmadıgım için bana zor gelir, yol kısmına gelınce ben de özel aracımla hergun bir saat gidiş, bir saat geliş yol yapıyorum
yol da inanılmaz yoruyor.
 

Perili_MeLek

Rüzgarda Savruk Başına Buyruk!
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
3.544
5.299
Çalışmak zorundaysan bu işi kaçırma. Bende haftanın 6 günü çalışıyorum. Haftaiçi akşamları günlük işlerini yaparsın, bir şekilde dengelersin.
 

nefesalnefesver

Popüler Üye
Pro Üye
27 Haziran 2014
5.007
11.131
Hanımlar iş arıyordum ve kendime en yakın olarak arabayla 1 saat mesafede bir iş buldum
Çalışma şartları iyi aslında ama haftanın 6 günü sadece pazar tatili var çalışma saatleri 9 ,7 evden 8 de çıkıp akşam 8 de evde olacağım ve haftanın 6 günü çalışmak zor gelir mi 1 gün tatil yeter mi evliyim ev işi malum , kişisel bakımim eşim, aile ziyaretim falan yetişbilir miyim ? Çok zor olur mu ? Bu şekilde çalışanlariniz varsa yorum istiyorum çünkü dayanamayıp hemen işten çıkmak istemiyorum

çocuk yoksa çalışılır tabi maaş da sağlam ise. birikim yaparsınız. çocuk varsa hiç bulaşmayın derim..
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2311 gün geçti.

Ysmdfn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
6.835
9.281
Haftasonu çalışma fikri bile beni yormaya yetiyor. İhtiyacınız varsa çalışın tabi,asgari ücrette olsa iş iştir. Yol kısmına takılmayın hepimiMizde var o dert.. kimse evinin dibinde çalışmıyor.
 

Nikki heat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
842
1.440
Ihtiyac durumunuzu,mesleğinizi bilmiyorum ama haftanın 6 günü full time asgari ücrete çalışmak mecbur degilseniz son tercihiniz olmalı bana göre..
Zira evinize yakın bir markette kasiyer ya da reyon görevlisi olsanız bile alacağınız miktar o.
 

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.598
9.734
Cumartesi tam gün çalışma, maaşı iyiyse olabilir.

bikaç ay önce sorsaydınız böyle hayat mı olur derdim ama şu an o kadar işsizim ki, iş olsun yeter diyorum :KK70:
nasıl iş buldunuz anlatsanıza biraz :olamaz:

Cumartesi de mi akşam 8 de evde olacaksınız? Maaşı iyiyse yardımcı alırsınız, ev işi dert değil de, cumartesi yarım gün olsa iyi olurdu.

Maaşı iyi mi?
İhtıyacınız var ise şuanda bunu düşünmeyın girin çalışın.
Ben ct-pz calısmadıgım için bana zor gelir, yol kısmına gelınce ben de özel aracımla hergun bir saat gidiş, bir saat geliş yol yapıyorum
yol da inanılmaz yoruyor.

Çalışmak zorundaysan bu işi kaçırma. Bende haftanın 6 günü çalışıyorum. Haftaiçi akşamları günlük işlerini yaparsın, bir şekilde dengelersin.
Ücrets asgari ücret bu yüzden düşündürdü beni açıkçası zor olur gibi geliyor özel aracım yok birde otobüsle gidip geleceğim çağrı merkezi birde danışmak istedim
 

AdAm_OLaCaK_KIZ

...Kararlı itaatsizlik...
Pro Üye
21 Ağustos 2013
26.657
55.255
bu bir tempo, böyle çalışan milyonlar var, ama daha önce işin daha rahattıysa zorlanırsın misal bana haftasonu 2 gün tatil yetmiyo