• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor olur mu bilmiyorum

İhtiyaç durumunda iş seçilmez bence,ihtiyacınız varsa çalışın.
Böyle bir durum yoksa eğer asgari ücrete bu çalışma saatleri ağır,evine de uzak,çok fazla dayanamazsın.Başvurulara devam edin bence..

Hatırladım sizi eşinize onsuz vakit geçirip, umursamadığınızı göstermeye çalışıyordunuz, o açıdan düşününce olumlu geldi bana şimdi. Onu kafanıza takmaya fırsatınız olmaz yoğun tempoda. Hem eşinize muhtaç olmadığınızı göstermiş olursunuz bu sürede de tecrübe kazanıp, bir yandan daha iyi olanakları olan bir iş araştırırsınız.
Evet o şekilde düşündüm bende bir kaç ay çalışır daha uygun bulurum en kötü ihtimal diye

İş saatlerine göre ücret düşük bence. Daha az calışma saatleri olan bir yer bakabilirsiniz. Çok ihtiyacınız varsa çalışmaya seçme şansınız pek yok gibi.

Hem uzak,hem saatlari çok hem de ücret düşük.Çok ihtiyacım var diyorsan çalış tabi ama yol parası vs senden olursa pek kar elde edemezsen eşinle huzursuz olma sonunda.Kişiye göre değişir.Yorulmazsan girebilirsin.

Back
X