- 9 Temmuz 2018
- 109
- 453
- 33
- 30
- Konu Sahibi Blamrvebla
-
Kendi kendinizi haksız duruma düşürdüğünüz için teşekkür ederim. Bana yapacak bir şey kalmadıHee hee tmm.
Asiri derecede sinirlidirElbette tek birşeyle karar vermemelisin. Ne kadardir sevgilisiniz? Bunun dışında kıymetini bilir mi? Cimri midir? Sinirli midir? Tembel midir? İşi gücü yerinde mi? Niyeti ciddi mi:)? Bi ton etmen var.
urumu olmasa bile en iyi kiyafet onda olmasi lazim en iyi telefon onda olmali
ben de erkek arkadaşın gibiyim allahtan sevgilim tam tersiiyi geceler kizlar,
Sizinle bir derdimi paylasmak ve fikir almak istiyorum.. uzun yillardan beri bir iliskim var. Ama sevgilim hic zorluga gelemiyor. Ona mesela isterinde emredilmesinden haz almiyor. Ondan herhangi biri birsey istedigi zaman surekli söyleniyor. Ben bile mesela birsey istesem surekli bir söylenti icinde. Durumu olmasa bile en iyi kiyafet onda olmasi lazim en iyi telefon onda olmali. Suan bedelli askerlik yapiyor bugun gorustuk ve dedigi aynen boyleydi; skldim artik burdan bunaldim, emirler bitmiyor, egolarini tatmin ediyorlar emrederek, bizim burda ne zorluk cektigimizi bilemezsn vs dedi. Ama sonra kendi kendime dedimki 21 gun icin bukadar soyleniyorsa 1 yil gidenler ne yapsin. Surekli herseyden bir mutsuzluk cikarabiliyor ve surekli mutsuz. Yani sukur edilecegi yerde bile isyan ediyor. Kizlar sizin dusunceniz nedir? Sizcede 21 gun suren bedelli askerlik icin bukadar soylenmesi biraz fazla olmuyormu? Yani demek istedigim biraz disini sksa gelip gecer zaten 21 gun?
of çok bunaltıcı ama sürekli öyle birisiyle yaşamak yahuAynen ben yaninda olabildigim kadar oluyorum zaten ama insan 21 gunde dsini skamazmi? Zaten zora gelemedigi icin bedelli yapti, 12 ay yapanlar neyapsin yazik onlarda insan. Ve gercekten benim hayat enerjimi aliyor elimden. Sadece bu degil daha cok buna benzer olaylar var. Surekli surati asik hicbirseyden memnun olmayan biri. Ve neyapacagimi bilemiyorum cidden..
aynen surekli surati asikbirinin yuzunu guldurmek insnin cok zorof çok bunaltıcı ama sürekli öyle birisiyle yaşamak yahu
kaç yıllık sevgilisiniz?aynen surekli surati asikbirinin yuzunu guldurmek insnin cok zorve suc bende olmadigi halde bende ariyorum acaba benmi birsey yaptim diye
kaç yıllık sevgilisiniz?
bak benim sevgilim de ilk iki homur homur söylenirdi çünkü o zaman okuldan yana okul bitince iş bulamamaktan yana dertliydi ama dertleri bitince şükür huyu da değişti ben açıkçası beklemiyordum
böyle geçici bir dönemse önemsiz geçer gider
ama geçiici dğilse huyu buysa kötü...
Bu tarz insanlar, karşısındakinin enerjisini emiyor resmen. Eski sevgilimde sizin anlattığınız gibi biriydi ve artık çok yorulmuştum sürekli problem çözen kişi olmaktan. Erkekler geç olgunlaşıyor bir de böyle mızmız bir tipse ömür törpüsü oluyorlar. 6 yıllık ilişkimi sonunda kendim bitirmiştim. Üzülmem gerekirdi belki ama diğer gün uyandığımda üstümden bir ton yük kalkmış gibiydi. Artılarını, eksilerini koyun ortaya hangisi ağır basıyorsa öyle karar verin bence. Bir ömür zor geçer yoksa bu tiplerliyi geceler kizlar,
Sizinle bir derdimi paylasmak ve fikir almak istiyorum.. uzun yillardan beri bir iliskim var. Ama sevgilim hic zorluga gelemiyor. Ona mesela isterinde emredilmesinden haz almiyor. Ondan herhangi biri birsey istedigi zaman surekli söyleniyor. Ben bile mesela birsey istesem surekli bir söylenti icinde. Durumu olmasa bile en iyi kiyafet onda olmasi lazim en iyi telefon onda olmali. Suan bedelli askerlik yapiyor bugun gorustuk ve dedigi aynen boyleydi; skldim artik burdan bunaldim, emirler bitmiyor, egolarini tatmin ediyorlar emrederek, bizim burda ne zorluk cektigimizi bilemezsn vs dedi. Ama sonra kendi kendime dedimki 21 gun icin bukadar soyleniyorsa 1 yil gidenler ne yapsin. Surekli herseyden bir mutsuzluk cikarabiliyor ve surekli mutsuz. Yani sukur edilecegi yerde bile isyan ediyor. Kizlar sizin dusunceniz nedir? Sizcede 21 gun suren bedelli askerlik icin bukadar soylenmesi biraz fazla olmuyormu? Yani demek istedigim biraz disini sksa gelip gecer zaten 21 gun?
+1En nefret ettiğim insan tipi. Hiç bişeyden memnun olmayan, sürekli söylenen, her olaydan kendine mutsuzluk çıkarıp bardağın boş tarafından bakan. Böyleleri insanın enerjisini alır yahu, ben böyle oldukları icin görüşmediğim arkadaşlarım var. Çünkü hayat enerjisini sömürüyor insanın. Dertleşmek istesen, benimde şu derdim var diye hemen kendini ön plana atar, ne derdini dinler, ne de derman olur. Bence iyi düşün tatlım, böyle biriyle ömür geçer mi?
Bu tarz insanlar, karşısındakinin enerjisini emiyor resmen. Eski sevgilimde sizin anlattığınız gibi biriydi ve artık çok yorulmuştum sürekli problem çözen kişi olmaktan. Erkekler geç olgunlaşıyor bir de böyle mızmız bir tipse ömür törpüsü oluyorlar. 6 yıllık ilişkimi sonunda kendim bitirmiştim. Üzülmem gerekirdi belki ama diğer gün uyandığımda üstümden bir ton yük kalkmış gibiydi. Artılarını, eksilerini koyun ortaya hangisi ağır basıyorsa öyle karar verin bence. Bir ömür zor geçer yoksa bu tiplerl
Benimde ilk sevgilimdi :) Ayrılık kararından önce bi 3-4 ay bunalımdaydım. Ayrılmak doğru mu pişman olurmuyum diye çok düşündüm sancılı bir süreç kolay değil hele ki ilk sevgili olunca. Bi de bizim başka sıkıntımızda pek yoktu ama ben kendimi çocuk bakıcısı gibi hissetmeye başlamıştım resmen. Hakkını yiyemem iyi bir insandı ve kavga ederek ayrılmadık. İşte en sonunda söyledim bi gün. Kararımdan hiç pişman olmadım. Sonra karşıma eşim çıktı ki onun tam tersi. Pozitif, çözümcü,neşeli ve bana hayatı kolaylaştıran bir erkek. Evlenmeye bi kaç ay içinde karar vermiştim valla aradığım şey buymuş hayatı kolaylaştıran,pozitif bir insan :)Bizde 5 yildir beraberiz, ve zaten bu uzun sure olan beraberlihimiz zorlastiriuor. Ilk sevgilim cunki ve kopmakta zorlaniyorum. Sevmiyorum degil ama bir omur boyu kendini ezip baskasini mutlu etmek nasil olacak diye dusunuyorum.. surekli teselli etmek surekli asik bir surak ve en zoruda sorun ben olmasam bile sorunu kendimde aramam.. biryerde okumustum guler yuz herseydir diye aslinda cok dogru.. size zor olmadimi 6 yildan sonra? Ben cok korkuyorum cok aci cekicegimden..
Şimdi yazdığını tekrar okudum da bu sürecin aynısını yaşadım ben. Kolay olur demiyorum ama daha iyi olur inş. Kaç yaşındasın?Bizde 5 yildir beraberiz, ve zaten bu uzun sure olan beraberlihimiz zorlastiriuor. Ilk sevgilim cunki ve kopmakta zorlaniyorum. Sevmiyorum degil ama bir omur boyu kendini ezip baskasini mutlu etmek nasil olacak diye dusunuyorum.. surekli teselli etmek surekli asik bir surak ve en zoruda sorun ben olmasam bile sorunu kendimde aramam.. biryerde okumustum guler yuz herseydir diye aslinda cok dogru.. size zor olmadimi 6 yildan sonra? Ben cok korkuyorum cok aci cekicegimden..
Bizde 5 yildir beraberiz, ve zaten bu uzun sure olan beraberlihimiz zorlastiriuor. Ilk sevgilim cunki ve kopmakta zorlaniyorum. Sevmiyorum degil ama bir omur boyu kendini ezip baskasini mutlu etmek nasil olacak diye dusunuyorum.. surekli teselli etmek surekli asik bir surak ve en zoruda sorun ben olmasam bile sorunu kendimde aramam.. biryerde okumustum guler yuz herseydir diye aslinda cok dogru.. size zor olmadimi 6 yildan sonra? Ben cok korkuyorum cok aci cekicegimden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?