zora gelemeyen sevgili..

Zora gelememesini bilmem de aşırı söylenmeci biriymiş ömrünüzü yer bu sizin. Zorluk kolaylık da değil kombici geç gelir onun gıyabında size söylenir hava kötü olur size söylenir. Ay şöyle bir düşündüm de sevgiden öte sürekli ölüm gibi

Elbette tek birşeyle karar vermemelisin. Ne kadardir sevgilisiniz? Bunun dışında kıymetini bilir mi? Cimri midir? Sinirli midir? Tembel midir? İşi gücü yerinde mi? Niyeti ciddi mi:)? Bi ton etmen var.
Asiri derecede sinirlidir hic anlayis gostermez, yani empati yapmiyor dedigim gibi onun sorunlari en onemlisi gerisi bos onun icin. Isindede dedigim gibi cogu zaman kavga eder cunki baskasinin emretmesinden hoslanmiyor. Cogu zaman ise gec kalir ve bunu bir bahaneyle ortmeye calisir..

ben de erkek arkadaşın gibiyim allahtan sevgilim tam tersi
emir almayı sevmeyenler sadece sevmez onu hiçbir şekilde tatmin edemezsiniz o konulardan mevzu açıldığında konuyu değiştirin derim ilgisini çekebilecek keyifli bir şeylerden konuşmaya çalışın

of çok bunaltıcı ama sürekli öyle birisiyle yaşamak yahu

aynen surekli surati asikbirinin yuzunu guldurmek insnin cok zor ve suc bende olmadigi halde bende ariyorum acaba benmi birsey yaptim diye
kaç yıllık sevgilisiniz?
bak benim sevgilim de ilk iki yıl homur homur söylenirdi çünkü o zaman okuldan yana okul bitince iş bulamamaktan yana dertliydi ama dertleri bitince şükür huyu da değişti ben açıkçası beklemiyordum
böyle geçici bir dönemse önemsiz geçer gider
ama geçiici dğilse huyu buysa kötü...

5 yildir sevgiliyiz, ve sevgilimi bildim bileli hep sinirli. Ve suratini asmasi soylenmesi son yillarda dahada artti

Hanımlar birbirinizi tartışmaya teşvik etmeseniz iyi olur, lütfen rica ediyorum

Bu tarz insanlar, karşısındakinin enerjisini emiyor resmen. Eski sevgilimde sizin anlattığınız gibi biriydi ve artık çok yorulmuştum sürekli problem çözen kişi olmaktan. Erkekler geç olgunlaşıyor bir de böyle mızmız bir tipse ömür törpüsü oluyorlar. 6 yıllık ilişkimi sonunda kendim bitirmiştim. Üzülmem gerekirdi belki ama diğer gün uyandığımda üstümden bir ton yük kalkmış gibiydi. Artılarını, eksilerini koyun ortaya hangisi ağır basıyorsa öyle karar verin bence. Bir ömür zor geçer yoksa bu tiplerl

+1

Bizde 5 yildir beraberiz, ve zaten bu uzun sure olan beraberlihimiz zorlastiriuor. Ilk sevgilim cunki ve kopmakta zorlaniyorum. Sevmiyorum degil ama bir omur boyu kendini ezip baskasini mutlu etmek nasil olacak diye dusunuyorum.. surekli teselli etmek surekli asik bir surak ve en zoruda sorun ben olmasam bile sorunu kendimde aramam.. biryerde okumustum guler yuz herseydir diye aslinda cok dogru.. size zor olmadimi 6 yildan sonra? Ben cok korkuyorum cok aci cekicegimden..

Benimde ilk sevgilimdi :) Ayrılık kararından önce bi 3-4 ay bunalımdaydım. Ayrılmak doğru mu pişman olurmuyum diye çok düşündüm sancılı bir süreç kolay değil hele ki ilk sevgili olunca. Bi de bizim başka sıkıntımızda pek yoktu ama ben kendimi çocuk bakıcısı gibi hissetmeye başlamıştım resmen. Hakkını yiyemem iyi bir insandı ve kavga ederek ayrılmadık. İşte en sonunda söyledim bi gün. Kararımdan hiç pişman olmadım. Sonra karşıma eşim çıktı ki onun tam tersi. Pozitif, çözümcü,neşeli ve bana hayatı kolaylaştıran bir erkek. Evlenmeye bi kaç ay içinde karar vermiştim valla aradığım şey buymuş hayatı kolaylaştıran,pozitif bir insan :)

0
Şimdi yazdığını tekrar okudum da bu sürecin aynısını yaşadım ben. Kolay olur demiyorum ama daha iyi olur inş. Kaç yaşındasın?

Çok acı çekerim korkuyorum diye diye kendini telkin etme.
Ölüsü olan bir gün delisi olan hergun ağlar derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…