zora gelemeyen sevgili..

Bu cins adamı çok mu aradın. Bu hep böyle olur. Evlenince tahmin bile demiyorum.

Eşim 16 sene askeriyedeydi 10 yılı doguda. Totosu yiyosa uzun dönem yapsın sonra konuşsun.
Peki esiniz hic sikayetci oldumu yani size yansittimi? Dedigim gibi suan bedelli yapiyor ve surekli bir soylenti haldinde. Benim demek istedigim aslinda su zorluk ceksen bil bunu neden karsi tarafa soyliyerek onuda uzuyorsunki? Normal bir insan bunu yapar diye dusunuyorum yani 21 gun dayan sabret goz kpayincaya gecer.. haksizmiyim?

Benimde dusundugum bu zaten, hayat gecermi boyle sevsem bile? Sevgi birzaman sonra bitiyor diyorlar belki ozaman bu sorunlar dahada agir gelecek inanin bilmiyorum
Sevgi bir zaman sonra bitiyor diye bişey yok. Evlenince sadece bazı şeyler rutine biniyor. Sevgiliyken buluşmadan bululmaya görüşüyorsun, evlenince hergün, her akşam. İster istemez bir çok şey sıradanlaşıyor ama bu kötü birşey değil. Rutini çoğu kişi kötü birşey gibi gösteriyor oysa ki sağlıklı bir ilişkin, sevgin,saygın varsa rutin huzurdur

Sadece 7.5 ağlıgına k.ırak'a göreve gittiğinde çok sıkılmıştı o da çocuklara hasretti ondan. Bir ayda sıkılır mı insan. Senin ki her işte böyle olacak bilesin. Karakteri bu

Bedelli yapmayaydı iyiydi.erkekler için askerlik milad olur çogunlukla çünki. Aile yaşamını bilmem ama annesi çok nazlamış belliki.ucu karanlık sizin olayın söylim.evlendiğiniz zamanda değişmez. Sinir harbi yaşarsınız hep

Simdiden bazi seyler cok yipratti beni ama iste cok uzun yillardan beri beraberiz ve bu ayriligi zorlastiriuor benim icin. Cok seviyorum evet ama bu yönleri aklima gelince neyapacagimi bilemiyorum, yani size soyle soyliyeyim bir erkegin yapmasi gerekenleri kadin olarak yapmak cok agrima gidiyor bazen. Tabikide erkek kadin ayrimi yapmiyorum burda ama bir kadin iliskide daha nazlidir tam tersi olunca bilmiyorum ben artik cok yorgunum. Farz edelimki allah korusun isi biraksa yada iyi gitmese neolacak bilmiyorum dedihim gibi nerdeyse hergun birseylerden mutsuzluk cikarabiliyor ve bana surat asiyor. Ben haliyle kendimde sorunlari aradigim zaman oluyor..

Bırak sen bunu bundan bir cacık olmaz

Bu erkeklerin çoğu zora gelemiyor bu arada bedelliler gitti mi 21 günlük görevlerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…