Zora ki birlikte oldu ve şimdide terketti

Ben başta söylemiştim evlenip ayrıldığımı sorun olmaz dedi şimdide ailem istemez seni diyor

adam sorun olmaz dediğinde, peki tamam aileler tanışsın bi önce bakalım, bizim tanışmamıza flörtümüze olumlu bakacaklarmı deseydin keşke,
evlenip ayrılınca artık ailelerin tanışması şart olmalı, ve evlenmeden bişeyler yaşanmamalı, dünyanın binbir türlü hali var, birde nefsine hakim olsaydın def edebilirdin, keşke o an Allahtan korkmuyomusun filan deseydin.

Bizim ilişkimiz gerçekten ileriye yönelikti bu adam geldi ailemle bile tanıştı düşünün yani
sana bir tek soru soracağım.

cevabına göre yorum yapacağım.
bu adam sana tecavüz ettimi. şunu bir açıklarmısın

Son düzenleme:
benipek anlamıyorsun tehdit vs. şeyler vardı.Eleştiren yazmasın basbaya kandırıldım işte herkes cin fikirli olmsk zorunda mı?

Ben başta söylemiştim evlenip ayrıldığımı sorun olmaz dedi şimdide ailem istemez seni diyor

şerefsiz işte şimdide fikrimi değiştirdim modunda.
sende üzülüyorsun haklısın ama bu psikoljiden çık lütfen
Ayrıca sende aşık olmadığın halde sırf onu evliliğe ikna etmek- yada soğutmamak -için diyelim beraber olmaya ikna olmuşsun.
Önüne bak ve bence bu konuyu açmamak üzere kapat, kendini de kötü hissetme. Olur mu?

benipek anlamıyorsun tehdit vs. şeyler vardı.Eleştiren yazmasın basbaya kandırıldım işte herkes cin fikirli olmsk zorunda mı?

Nasıl tehdit etti seni? Resimlerin falan mı vardı onda?
Bir de emniyet mensubu.
Sen buna benzer olayların cinayetle dahi sonuçlanabileceğini hiç görmedin mi haberlerde falan?

hormonlardan çok aklını kullanabilen insanlar bu hataya düşmüyor ama hormonlarına yenik düşenlerin de sonradan aklı başına geliyor maalesef... siz acımıyor olabilirsiniz fakat herkes hata yapar ki bilinçsizlik daha çok hata yaptırır...
buradaki en büyük sorun sadece kelimelere takılıp üzerine gitmek...
birisi yorumunda "zoraki birlikte olduk" dediği için direk "tecavüz mü" demiş ki bu hepimizin aklına gelir, sonra "defalarca birlikte olduk ama zoraki" idi derse ben bundan sırf karşısındakinin gönlünü hoş etmek için olduğunu anlarım... ama herkes "zoraki demişsin tecavüzdür ama defalarca birlikte olmuşsun bu tecavüz olmaz o zaman nasıl zoraki oluyor" saçmalamışsın gibisinden şeylere takılarak saçmalamış... "kandım" demiş nasıl kanarsın sen kocaman kadınsın vs diye akıl vermeye kalkılmış... kız sadece destek görmek isterken herkes akıl ustası olmuş...

senın tartıstıgın mevzu ne arkadasım??
ülke şartlarında kandırılan kızlar,çete eline düşenler vs..
birebir aranızda bi husumetiniz mi var bılmıyorum
ama anlatılanlarla senın toplumsal bakışını katman falan cok alakasız olmuşş
benım yakın bi arkadasımın basına gelse,,sevdimm benımle ılgılendıı ılgısıne kandımm onu kaybetmemek için birlikte oldumm
sonrasında da her bıraraya geldıgımızde bu sekılde devam ettı dese,vayy efendımm sen nasıl tecavüze ugradım dersınnnn her defasındaaa neden bu ortamı yaratırsınn yok öyle yok böyle...
bu ne saçma bi saldırıdır yahu..
kişi üzerınden ego tatmin edıyosanız ona bişey demem karakter meselesi,ama yargılamayı dogru bulupta cevrenızde olsa sız ne yapardınız bıraz empatik olun demenız apayrı bı olay..bu benım karakterım degıll
herkesın yaşayışı,tarzı,hayatı farklı...
ben yakınımda olan kişiyi dahi yargılamam bana düşmez,en fazla yol göstermeye çalışırım,gördüğüm dogruyu yanlışı anlatmaya çalışırım..
herneyse,anlamak isteyen anlar söylediklerimi...

konu sahibi arkadaş umarım yasadıklarından ders alıp daha saglam basarsın yere...
ne sana sarılan her adam adamdır,nede derdını anlattıgın her ınsan ınsandır...
kişileri seçip ona göre dünyana,hayatına dahil et...

neyle tehdit etti seni? konu irdelenip dallanıp budaklanacak... anlatamam dersen konuyu kapattır... derdime derman olun diyorsan ayrıntılı yazarsan iyi olur :/

Ben kınamıyorum zaten kim nasıl yaşarsa yaşar. Büyük de konuşmuyorum.
Ama neden ayrılık acısı koydu falan dedi.
Ayrılık acısı koyunca mı kullanılmış hissetti kendini. Dediklerine katılıyorum dünyanın milyon hali var, ancak konu kendi içinde gerçekten çok çelişiyor.

Bende sabahtan beri bu konuya elleşmiyorum

tecavüze ugradıgını düşünerekten.

inşallah garden desteğin için sağol salaklık bende herkesi kendim gibi sanıyorum ne bilim ailemle falan tanışınca bende bişey sandım inandım gerçektem ciddi olduğuna bunu yapacağı aklımın ucundan bile geçmedi kör şeytanından bulsun ne diyelim ki

Nasıl yani? Nasıl yani pat diye benim tek mesajımdan savunduklarımı anlar gibi yazarsın ki..
Eleştiri adabını vurgularken sürekli kullandığın “yahu” da buna baya bir doz katıyor.
Kimden alıntı yaptıysam onun mesajına bakarsan daha iyi anlarsın toplumsal bakışımı neden kattığımı…yoksa yazdıkların böyle atarlama yapmış olmak için yazılmış gibi havada kalıyor.

yok ben soruma cevap alamıyorum. diğer cevaplarda bölük pörcük dediğim gibi, kerpetenle ağızdan zorla alınır gibi geliyor.
bir bütünlük olmuyor .
en güzeli ben kaçar.
kafayı zorlamanın anlamı yok olayı çözebilmek için..

Son düzenleme:

Ne diye tehdit ediyordu nudy?

Ne demek zoraki ilişki madem zoraki neden her zorluğunda adamın yanında oldunuz neden şikayet etme gereği duymadınız sizin gibi insanarı gercekten anlamakta zorlanıyorum

Kaç kişi sordu neden tehdit ettiğini, sabahtan da sorduğumuz cevap alamadığımız bir sürü soru var. Hal böyle iken biz de elde olanlara göre yorum yapıyoruz. Konu sahibi o halde bol vakit ayırabileceği bir zamanda konusunu açacaktı ki sorular yanıtsız kalmasın.

Vallahi ben anladim konu sahibesi, "zorla" demissiniz, boylece yazmak istemezdim ama siz tecavuze ugramissiniz ve sikayetci olmalisiniz bence.

Terk etmese ne olacakti, tecavuzcunuzle bir omur boyu yuz yuze mi bakacaktiniz?

çok üzüldüm canım senin adına etrafta böyle çok kişi var evlenip boşanmış
yada dul kadınlara bu pis bakış açısı çok kötü
senin durumun çok acı tecrübe olmuş tatlım ama bence bir daha o adamla olur mu diye düşünme
bile şerefsiz bir insanla evlenilmez
ewet biraz ağır olacak ama unutmaya çalış kendini de suçlama sakın
tevbe et tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…