Zora ki birlikte oldu ve şimdide terketti

Ergen genç kız olsan kandırmış, masumluğunu kullanmış falan diyecem de başınızdan da bi evlilik geçmiş. Az çok neyin ne olduğunu biliyorsunuzdur diye düşünüyorum.

Anlamıyorsunuz bana o kadar yakın ve sahiplenici davrandı ki kendine alıştırdı.Ben hayatımda hiç sahiplenilmedim,ilgilenilmedim kendimi bir erkeğe ait hiç hissetmedim.Bunlar benim zaaflarımdı ve nasıl olduysa zamanla ısındım

haziranda açılan konu 2012 senesine ait. 2 sene öncesi. boşanmış .

böyle karaktersız bır ınsana nasıl ısındın? senın ıstegın olmadan zor kullanmıs

Hem ileriye dönük planlarımız vardı diyorsunuz hem sevmiyordum diyorsunuz. Silah zoruyla mı sevmediğiniz biriyle çıktınız, silah zoruyla mı sevmediğiniz biriyle o münasebette bulunabilecek bir ortama gittiniz ve silah zoruyla mı devam ettiniz. Hayır kız olursunuz bakirelik filan mecbur kaldım devam etmeye dersiniz ama bir kere zorla olduktan sonra bir de seviyormuşsunuz nasıl devam eder insan ne mecburiyetiniz vardı yani ki başka konularda da evli olduğunuzu yazmışsınız kimin kafası güzel?

her defasında zorla tecavüz edemeyeceğine göre tam olarak zoraki gibi gelmedi bana..

Senin terk etmis olman gerekmiyor muydu?

Ne terk etmesi? Zaten terk edilmek koyduğu için zoraki demiş. Yoksa sonradan ısınmış. Siz okumadınız başları. Bir de dikkat edin her an bela okuyabilir size de. Sabah baya nasiplendik hepimiz.

"Kardeşim" derdini doğru düzgün anlatsaydın arkadaşlarda yormazdı kendini olayı çözmek için..
Cevap vermeye çalışanların hepsi ilk önce olayı çözmeye çalışıyor sonra size yorum yapamıyor tabi sizden cevap gelmiyor havada kalan okadar şey varken.

Konunun özüne gelirsek duygusal bir bağ vardı ama sevmiyordum diyorsunuz..
Bence siz nasıl olmuşsa ilişkiye girmeyi kabul etmişsiniz sonrasındada sevmediğiniz halde artık iş işten geçti diyip (e karşı tarafta evlencem diye kandırıyomuş sırf ilişkiye girmek için) saldım çayıra moduna geçmişsiniz..
Eee sonra sizi terk etmiş kandırdığını açık açık ilan etmiş herşey zoraki oldu zoraki devam etti diyorsunuz...
Zamanla ısındım demenizde bence bu yüzden ilişki yaşadığınız için yoksa sevmediğiniz bir adama nasıl ısınır insan..

Not: Polemik yaratmak için açılan bir konu olduğunu düşünüyorum

Ne terk etmesi? Zaten terk edilmek koyduğu için zoraki demiş. Yoksa sonradan ısınmış. Siz okumadınız başları. Bir de dikkat edin her an bela okuyabilir size de. Sabah baya nasiplendik hepimiz.

Ipekcim simdi okudum yorum yazdigima pisman oldum. Vajinismusu da yenmis. Bana da bi polis bulsak ya hala zorlaniyorum

Tamam siz ısınmış olabilirsiniz de adam bırakmış gitmiş bize burada mağduru oynuyorsunuz zorla birlikte oldu sonra da bıraktı diyorsunuz biz de soruyoruz nasıl zorla oldu öyle bir ortama neden gittiniz, sevmiyorsunuz madem neden başladınız bana zaten sevmediğim biri zorla sahip olsa o an ayrılırım devam etmem sonrası nasıl oldu baya isteyerek oldu ve bitmiş gitmiş artık yapacak bir şey yok hevesini almış. Amacı da buymuş. Siz de buna zemin hazırlamışsınız ilkinin de zorla olduğunu düşünmüyorum o ortamlara girmeyecektiniz. Oldu bir kere artık deyip devam ettiyseniz kandırılmış olmuyorsunuz baştan bitirecektiniz öyle bir olay olduğunda. Bunu yapan birine zaten nasıl güvenilir ki.

yuh diyorum gerçekten... konu daha bugün sabah 9.30 civarı açılmış şuan 200 küsür msj var... ve bunun çoğu da dalga geçme amaçlı... kız hangi birinize cevap yetiştirsin...
kadın kandırılmış birlikte olmuş ama sonrası hep pişmanlık işte ne var bunda... kız üzgün ve büyük pişmanlık yaşıyor... Allah'tan bekar bir kız değilmişsin, saf gönüllüsün sanırım biraz da inşallah bu iyi bir ders olur da kullandırmazsın kendini bir daha... Senin duygularını inciten bir adamla evlilik yapman olmazdı zaten gidişi hayırlı olmuş....

Ben hakkaten anlamadım:44:
Arkadaş evlimiymiş yoksa boşanmışta bu polisle mi tanışmış..
Evliymişse vajinismusu kocasıyla değil de nasıl polisle yenmiş

deadlywhisper allah razı olsun senden beni anlamışsın gerçekten.

Son düzenleme:

nasıl yani bekar olmamasıyla alakası ne?
evli de değil..yani bekar olmayınca daha açık bakire olmayınca tecavüz hafifletici mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…