haziranda açılan konu 2012 senesine ait. 2 sene öncesi. boşanmış .Haziranda esim bulgaristan gocmeni, arkadasim cingenedir dedi, esim benden gizledi mi falan diye konu acmissiniz. Yine baska konularda da esinizle alakali seyler soylemissiniz. Zoraki de olsa cinsellikle sevginiz mi artmis bir de?? Ben anlayamiyorum hanimefendi, kimin kafasi guzel kestiremedim.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
böyle karaktersız bır ınsana nasıl ısındın? senın ıstegın olmadan zor kullanmısAnlamıyorsunuz bana o kadar yakın ve sahiplenici davrandı ki kendine alıştırdı.Ben hayatımda hiç sahiplenilmedim,ilgilenilmedim kendimi bir erkeğe ait hiç hissetmedim.Bunlar benim zaaflarımdı ve nasıl olduysa zamanla ısındım
Bundan 6 ay önce biriyle tanıştım herşey iyi güzel derken zora ki bir birliktelik oldu ve devamıda hep zorlayarak oldu.Resmen kandırıldım.Onun her sukıntısında yanınsaydım.Son 1 aydan beri çok değişti beni hayatında istemiyor.Ben kendi isteğinle bunu yapsam eyvallah derim ama zorla birlikte olduğun kadını istememek,terk etmek nerde görülmüş?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir çeşit stockholm sendromu olsa gerek..böyle karaktersız bır ınsana nasıl ısındın? senın ıstegın olmadan zor kullanmıs
filmlerdekı gibi mibir çeşit stockholm sendromu olsa gerek..
Senin terk etmis olman gerekmiyor muydu?
kardeşim iyi misiniz ya evli mevli değilim defolun gidin yargılamayın beni kimsenin bana böyle davranması için konu açmadım buraya kimi demiş tecavüzcüsüne mi aşık oldu?Kafanız mı güzel? Adam benim zaten erkek arkadaşımdı duygusal bir bağ vardı fakat sevmiyordum bu cinsellikle zora ki de olsa arttı.Evlilik vaadiyle kandırıldım kısaca.
Ne terk etmesi? Zaten terk edilmek koyduğu için zoraki demiş. Yoksa sonradan ısınmış. Siz okumadınız başları. Bir de dikkat edin her an bela okuyabilir size de. Sabah baya nasiplendik hepimiz.
gerçek hayattada var. zaten olmuş bir olaydan dolayı bu adı almış. isveçteki rehineler zamanla rehin alan kişiye sevgi duymaya başlamışlar. ondan sonrada bu tarz davranışlsra bu ad verilmiş.filmlerdekı gibi mi
Anlamıyorsunuz bana o kadar yakın ve sahiplenici davrandı ki kendine alıştırdı.Ben hayatımda hiç sahiplenilmedim,ilgilenilmedim kendimi bir erkeğe ait hiç hissetmedim.Bunlar benim zaaflarımdı ve nasıl olduysa zamanla ısındım
Ipekcim simdi okudum yorum yazdigima pisman oldum. Vajinismusu da yenmis. Bana da bi polis bulsak ya hala zorlaniyorum
yuh diyorum gerçekten...konu daha bugün sabah 9.30 civarı açılmış şuan 200 küsür msj var... ve bunun çoğu da dalga geçme amaçlı... kız hangi birinize cevap yetiştirsin...
kadın kandırılmış birlikte olmuş ama sonrası hep pişmanlık işte ne var bunda... kız üzgün ve büyük pişmanlık yaşıyor... Allah'tan bekar bir kız değilmişsin, saf gönüllüsün sanırım biraz da inşallah bu iyi bir ders olur da kullandırmazsın kendini bir daha... Senin duygularını inciten bir adamla evlilik yapman olmazdı zaten gidişi hayırlı olmuş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?