- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
evlimi. iş iyice karıştı
He bir de o var ciddi düşünüyorlarmışş
abla bence son kullandığın kelime tartışılır..hangisine kullanmak lazım....sonuçta kim haklı belli değil
Ben o ilk zoraki olan ortamı merak ettim.Bence adam burada. Birlikte bir şeyler yaşamışlar karşılıklı. Sonra ayrılmış ayrılma hakkını kullanarak. Karşındaki insan da bunu koz olarak mağduriyet adına kullanıyor.
ayyy buna sabah sabah çok güldüm.süperdi
He bir de o var ciddi düşünüyorlarmışş
Bundan 6 ay önce biriyle tanıştım herşey iyi güzel derken zora ki bir birliktelik oldu ve devamıda hep zorlayarak oldu.Resmen kandırıldım.Onun her sukıntısında yanınsaydım.Son 1 aydan beri çok değişti beni hayatında istemiyor.Ben kendi isteğinle bunu yapsam eyvallah derim ama zorla birlikte olduğun kadını istememek,terk etmek nerde görülmüş?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben o ilk zoraki olan ortamı merak ettim.
KONU SAHİBİDE SAĞOLSUN İKİ CÜMLE YAZIYOR OKADAR.
Genellikle zaten bu gibi konularda, hep iki cümle ile bir şeyler yazıyor konu sahiplerii ilginçç !!
OZAMAN NİYE KONU AÇTIN EĞLENCE İÇİN Mİ DİMİ AMA ?
Bazı fantaziler vardırya zorla olunca daha zevkli olanından
İzleyesim geldiiiivahh vahhhh ben hep eski türk filmlerinde var sanıyordum zengin adam kınlı yapıncağa sahip olur...sonrada ortada kalır ve gün gelir adam iflas eder ve bizim kınalı yapıncak zengin olur...artık kozlar onun elindedir
Dimiii amapeki zoraki ilişkide nasıl korunuyordunuz???
Aynen öyleeee..her şakanın altında bir ciddiyet vardır derler ama bence tam tersi ..adam ciddi düşünüyorum demiş sonra kıza aaaa şaka yaptım ceeeee demişş
Ewettt ama konu sahibi azcuk konuşsa daha çok eğlenicezzz :))yanlız böyle konularda biz daha çok eğleniyoruz konu sahibesinden hani onun için açıyorlarsa konuyu
Fake değilse bu konu,zorlama ile seks yapılınca kim korundu peki?
Deli sorular aklımda ...
eski mesajlarına baktım. orada evliymişsin. 2012de. boşandınmı
hah.eşinden ayrıldın. bu başkası. tamamdır.
yok mesajlarına baktım. vajinismus topiğine yazmış çoğunlukla.sanırım sorunu varmış bu konuda.Hee bakire değilmişş konu sahibi öyle mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?