Zora ki birlikte oldu ve şimdide terketti

peki zoraki ilişkide nasıl korunuyordunuz???

He bir de o var ciddi düşünüyorlarmışş

vahh vahhhh ben hep eski türk filmlerinde var sanıyordum zengin adam kınlı yapıncağa sahip olur...sonrada ortada kalır ve gün gelir adam iflas eder ve bizim kınalı yapıncak zengin olur...artık kozlar onun elindedir

konu sahibi konuyu açmış ve kaybolmuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evlenmis bosanmissiniz sanırım yani bu konuda cahil olamazsınız..sonuçta adam size sokakta yada toplum arasında sahip olmadı ee oAmn adamla niye böyle birşeyin yaşanacağı ortama girdiniz...emniyet mensubu demissiniz olsun eger dediginz gibi tecavüzden ki ben sanmiiyrm asıl bunu şikayet edin...bizim emniyetimiz tecavüzcülerin eline kalmasin

ortada tecavüz filan yok
konu sahibini ikan edecek duymak isteyeceği sözleri söylemiş
ısrarcı olmuş sadece
olan olduktan sonra da
adı tecavüz konuldu demekki

konu sahibesi arkadaşım

TECAVÜZ KAÇINILMAZDI
SENDE ZEVK ALMAYAMI ÇALIŞTIN

git allahını seversen
biz bile saçmaladığının farkındayız
tabi şikayetçi olamazsın

yoksa varya bide devlet memuru
bide asayişten sorumlu bir emniyet personli bu adam
böyle bir şeyin aslı astarı olsa
o adamın alnını karışlarlardı

Bence adam burada. Birlikte bir şeyler yaşamışlar karşılıklı. Sonra ayrılmış ayrılma hakkını kullanarak. Karşındaki insan da bunu koz olarak mağduriyet adına kullanıyor.
Ben o ilk zoraki olan ortamı merak ettim.
KONU SAHİBİDE SAĞOLSUN İKİ CÜMLE YAZIYOR OKADAR.
Genellikle zaten bu gibi konularda, hep iki cümle ile bir şeyler yazıyor konu sahiplerii ilginçç !!
OZAMAN NİYE KONU AÇTIN EĞLENCE İÇİN Mİ DİMİ AMA ?
ayyy buna sabah sabah çok güldüm.süperdi

Bazı fantaziler vardırya zorla olunca daha zevkli olanından

He bir de o var ciddi düşünüyorlarmışş

her şakanın altında bir ciddiyet vardır derler ama bence tam tersi ..adam ciddi düşünüyorum demiş sonra kıza aaaa şaka yaptım ceeeee demişş

Zoraki derken?
Silah zoru mu,tecavüz mü?
Zorla birlikte olan adamla sevgili olmayı istemek nerde görülmüş:44:

yanlız böyle konularda biz daha çok eğleniyoruz konu sahibesinden hani onun için açıyorlarsa konuyu

eski mesajlarına baktım. orada evliymişsin. 2012de. boşandınmı

vahh vahhhh ben hep eski türk filmlerinde var sanıyordum zengin adam kınlı yapıncağa sahip olur...sonrada ortada kalır ve gün gelir adam iflas eder ve bizim kınalı yapıncak zengin olur...artık kozlar onun elindedir
İzleyesim geldiiii
peki zoraki ilişkide nasıl korunuyordunuz???
Dimiii ama
her şakanın altında bir ciddiyet vardır derler ama bence tam tersi ..adam ciddi düşünüyorum demiş sonra kıza aaaa şaka yaptım ceeeee demişş
Aynen öyleeee..
Bu kızlar neden bakireyken kendilerini bu kadar ucuza satıyorlar hiç anlamam
yanlız böyle konularda biz daha çok eğleniyoruz konu sahibesinden hani onun için açıyorlarsa konuyu
Ewettt ama konu sahibi azcuk konuşsa daha çok eğlenicezzz :))
Fake değilse bu konu,zorlama ile seks yapılınca kim korundu peki?
Deli sorular aklımda ...

Ahh benimde deli sorularrr
Zorla yapılan ortam nasıldı ki acaba

Son düzenleme:
Zorla(!) birlikte olduğun adama kendini muhtaç hissedecek kadar ne içtin merak ediyorum.

nudy eee bakma öyle uzaktan uzaktan
sende gelsene
havuz cok serin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…