Bence adam şerefsiz de olmuyor. Zorla yatırmadı ya yatağa.
Biraz ısrar ettiyse adı zorla olmuştur.
İki kişi bir şeyler yaşamış ve bitmiş bence o kadar.
İzleyesim geldiiii
Dimiii ama
Aynen öyleeee..
Bu kızlar neden bakireyken kendilerini bu kadar ucuza satıyorlar hiç anlamam
Ewettt ama konu sahibi azcuk konuşsa daha çok eğlenicezzz :))
Ahh benimde deli sorularrr
Zorla yapılan ortam nasıldı ki acaba
Zorla(!) birlikte olduğun adama kendini muhtaç hissedecek kadar ne içtin merak ediyorum.
Hee bakire değilmişş konu sahibi öyle mii
tabiiki oda suç. ben tamamdır diye olayı anlamak için yazdım. ağzından kerpetenle laf aldığımız için konu sahibinin,mesajlarının anlamını çözmeye çalışıyorum. bu mesajımdada evli olmadığını boşandığını anladığım için tamamdır dedim. yoksa eşin yaptı tamamdır o zaman diyecek kadar delirmedim henüz.Zaten başkası olmasa eşin yaptığı yasalara göre tecavüz olmuyor. Her şey erkeklerden yana.
Aynen merakla bekle bekle nereye kadarGelsede anlatsa bize,bizde öğrenirdik nasıl olduğunu
Hmm vajinismus sorunu varsa nasıl sewişti bu polisle acaba:44:yok mesajlarına baktım. vajinismus topiğine yazmış çoğunlukla.sanırım sorunu varmış bu konuda.
sonra eşinden ayrılmış. bu polis sonra ki olay
O zaman tecavüz sayılmaz mı
O zaman tecavüz sayılmaz mı
adam durup dururken terketmiş ipek, cinsellik var ya da yok onu bilemem ama ortadan kaybolması tam bi adilik
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aynen merakla bekle bekle nereye kadar
Hmm vajinismus sorunu varsa nasıl sewişti bu polisle acaba:44:
Sayılır ozaman da elbette ama ben ilk bakireliğini o polise verdi sandım
Bundan 6 ay önce biriyle tanıştım herşey iyi güzel derken zora ki bir birliktelik oldu ve devamıda hep zorlayarak oldu.Resmen kandırıldım.Onun her sukıntısında yanınsaydım.Son 1 aydan beri çok değişti beni hayatında istemiyor.Ben kendi isteğinle bunu yapsam eyvallah derim ama zorla birlikte olduğun kadını istememek,terk etmek nerde görülmüş?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ee biraz öyle olmuş.Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak gibi bir şey olmuş bu
Acıtasyon var bunda
tabiiki oda suç. ben tamamdır diye olayı anlamak için yazdım. ağzından kerpetenle laf aldığımız için konu sahibinin,mesajlarının anlamını çözmeye çalışıyorum. bu mesajımdada evli olmadığını boşandığını anladığım için tamamdır dedim. yoksa eşin yaptı tamamdır o zaman diyecek kadar delirmedim henüz.
ee biraz öyle olmuş.
Hee bakire değilmişş konu sahibi öyle mii
Kızçem konuyuda okuyo ha şu an cewapları yaniii te allamm ama ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?