Zora ki birlikte oldu ve şimdide terketti

emniyet görevliside gelsin
onuda dinliyelim.
belki oda sizin için kandırdı beni... rütbemden yararlanmak istedi zilli dicek

ayyy evet kaptırmışım kendimi...konu sahibine tecavüzmü edilmiş bari sen söyle cevap gelmedi

istemem yan cebime koy tarzı sevişmenin seviştikten sonrada terk edilmenin yeni adı zoraki birliktelikmiş canım bunu öğrenmiş olduk konu sahibesi sayesinde

evli yazıo bide profilinizde bacım ne iş
lan yoksa adamla dini nikah yaptında ayakmı yapıon bize

emniyet mensubu olması şikayet etmemeniz zoraki ilişki yaşamanız hem de bir kere değil bir kaç kez valla hiçbir şeyin arasında bağlantı kuramadım:44:

cinsel birliktelikte zoraki durum (yani tecavüz) bir kere olur bir kaç kez tekrarlanmaz bence diğerlerini sizde istediğiniz emniyet mensubu olmanız size bir şeyleri zorla yapacağı anlamına gelmez memnun değilseniz şikayet etseymişsiniz ki etmemişsiniz... şimdi size soğuk davranıyor işi birmiş anladığım kadarıyla sizde zorla ilişkiye girdiğinizle kaldınız...

Konu sahibi eskiden evliymiş, yani neyin ne oldugunu da biliyor. Ayrıldıktan sonra adama iftira atıyor da olabilir. Yani önyagılı olmak istemesem de ayrıldıktan sonra bu zorlama konusunu gündeme getirmiş olabilir. Bazı kadınlar çok tehlikeli

Son düzenleme:

Zoraki birlikte olmak tecavüzdür. Cezası çok ağırdır. Hele bunu yapan emniyet görevlisiyse çok daha ağırdır. Ve anlattığına göre bu düzenli olarak devam etmiş. Sana tecavüz eden adamla neden görüşmeye devam ettin? Eğer doğru söylüyorsan, adam sana gerçekten tecavüz ettiyse, tecavüzcünle mi evlenmek istiyordun? Daha sonradan ısındım demişsin, sana tecavüz eden birine ve tecavüze mi ısındın? Sana direk yalan söylüyorsun ya da çarpıtıyorsun demek istemiyorum ama anlattıklarında büyük bir tutarsızlık olduğunun farkındasındır sanırım.

yapamadım emniyet görevlisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Emniyet görevlisi olması sana zorla sahip olma hakkını vermez....
Neyine güveniyor acaba bu öküz..

İlki zorla olmuşş (nasıl olduysa artık)

Sonrakilerde biraz zorla biraz istekli, birazz zevklii bir hal almışşş

istemem yan cebime koy tarzı sevişmenin seviştikten sonrada terk edilmenin yeni adı zoraki birliktelikmiş canım bunu öğrenmiş olduk konu sahibesi sayesinde

anladım kızlar yoksa dedim adam tecavüz etmiş arkasından ne ağıt yakıyor bu hatun beni bıraktı diye.......acaba evlenmek vaadiylemi kandırdı kınalı yapıncağı

anladım kızlar yoksa dedim adam tecavüz etmiş arkasından ne ağıt yakıyor bu hatun beni bıraktı diye.......acaba evlenmek vaadiylemi kandırdı kınalı yapıncağı

ciddi düşünüyorlarmış..
konu sahibi büyük hissediyormuş..
büyük vurgun yemiş

He bir de o var ciddi düşünüyorlarmışş

Madurumda madurummm yetişinn ey dostlarr gibi bişi buu

Bence adam burada. Birlikte bir şeyler yaşamışlar karşılıklı. Sonra ayrılmış ayrılma hakkını kullanarak. Karşındaki insan da bunu koz olarak mağduriyet adına kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…