Allah hepinizi kahretsin! Siz şu mübarek günlerde benimle dalga geçtiniz ya allah sizinde başına versin o zaman anlardınız neyin ne olduğunu dalga geçmenin ne demek olduğunu buraya forum açanda kabahat defolun gidin kınıyacağınıza benim derdim bana yeter
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah hepinizi kahretsin! Siz şu mübarek günlerde benimle dalga geçtiniz ya allah sizinde başına versin o zaman anlardınız neyin ne olduğunu dalga geçmenin ne demek olduğunu buraya forum açanda kabahat defolun gidin kınıyacağınıza benim derdim bana yeter
Abla benim kafamdaki deli sorular ne olacak şimdi böyle deli deli kalmasın. :))Öyle valla ahhh zmaan sen nelere kadirsin
Kafamda deli sorular bana ait
Yada adam tecavuzden hoşlaniyirdur ve konu sahibiyle artik bunu gercekleştiremiyirdur belliki zorakilik kalkmiş ortadan adamda sikilip tecavuz edecegi yeni kurbanlar peşinde:)
Abla benim kafamdaki deli sorular ne olacak şimdi böyle deli deli kalmasın. :))
Bence sözde aşkın şarabından falan içmiş olsa gerek.Acaba uyku ilacı falan mı atıyordu? Kafamda deli sorular..
uffffffffffffff aklıma çoşkun tibini getirdin be konu sahibiiiii...gözümün önünden gitmiyor
Hahahaaaa sesli güldüm buna cok iyiydiZorla mi?hemde defalarca..dalga mi geciyosunuz ya smdide bu mu moda oldu..gecende biri ewlenme teklfi etmedi ama nisanlandk etseydi kabul etmezdim diyo aklima mukayet ol Allahm..
Bu arada Emniyet mensuplarinda bu tarz olaylar da ya meslekten men yada ewlilik sarti weriliyormuş sikayt durumunda sende şikayet et zoraki ewlenin
Kızınz olursa Zora,oglunuz olursa Gora
İkiz olursa Kuyruk Acısı koyarsnz ismini !
Şu mubarek günde bizde aynen iade ederizAllah hepinizi kahretsin! Siz şu mübarek günlerde benimle dalga geçtiniz ya allah sizinde başına versin o zaman anlardınız neyin ne olduğunu dalga geçmenin ne demek olduğunu buraya forum açanda kabahat defolun gidin kınıyacağınıza benim derdim bana yeter
canım senin derdin sandığın şey değil ya da bize anlattığın şey değilAllah hepinizi kahretsin! Siz şu mübarek günlerde benimle dalga geçtiniz ya allah sizinde başına versin o zaman anlardınız neyin ne olduğunu dalga geçmenin ne demek olduğunu buraya forum açanda kabahat defolun gidin kınıyacağınıza benim derdim bana yeter
Töbe töbee
Zaten konu sahibi itiraf etmiş.
Sonrasında ısınmış falan filan.
Ayrılınca da ayrılık acısı koymuş zoraki demiş..
Konuşturduk sonunda
Aslında diyorum ki devletin çözülemez konuları için bizi götürseler ne güze konuştururuz.
Sana bir sürü soru soruldu. Verdiğin cevaplar tek kelimelik ki çoğuna cevap bile vermedin. Haddini aşma. Dön bir konunun ilk sayfasını oku sen ne düşünürdün başkası yazmış olsa ve sen okuyor olsan? Sormazlar mı adama bir defa oldu tamam diğerleri neden diye?Allah hepinizi kahretsin! Siz şu mübarek günlerde benimle dalga geçtiniz ya allah sizinde başına versin o zaman anlardınız neyin ne olduğunu dalga geçmenin ne demek olduğunu buraya forum açanda kabahat defolun gidin kınıyacağınıza benim derdim bana yeter
tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın sözünü hayata mı geçirdi acaba konu sahibesi:44::44:
önce bela okuma. biliyorsun bela gider döner senin başına gelir. sen adamakıllı olayı anlatmazsan herkesde sadece okuduklarından çözebildiklerini yazar. o zaman gelip şunu yazacağına adam gibi olayı anlatsaydın.Allah hepinizi kahretsin! Siz şu mübarek günlerde benimle dalga geçtiniz ya allah sizinde başına versin o zaman anlardınız neyin ne olduğunu dalga geçmenin ne demek olduğunu buraya forum açanda kabahat defolun gidin kınıyacağınıza benim derdim bana yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?