eeee zorlaymış çocuk mu kandırıyorsunuz siz
evli bir bayansınız eşinizi aldatıyorsunuz
ee adamda sizi işi bitince terkedecek tabi ne yapacaktı ya ne sanıyordun
eşinden boşan diye baskı yapacak seni nikahına alacak mı sandın yazıkk acıdım sana
neeee evlimiymissss kadinnnnnnnn!!!!!!!
kardeşim iyi misiniz ya evli mevli değilim defolun gidin yargılamayın beni kimsenin bana böyle davranması için konu açmadım buraya kimi demiş tecavüzcüsüne mi aşık oldu?Kafanız mı güzel? Adam benim zaten erkek arkadaşımdı duygusal bir bağ vardı fakat sevmiyordum bu cinsellikle zora ki de olsa arttı.Evlilik vaadiyle kandırıldım kısaca.
Eşimden değil ondan ayrıldım bu durumu kullandı demiş konu sahibi. Yani evli ve kocasını aldatıyor
Zoraki olan kısmıda muhtemelen kocana söylerim şekilndeymiştir
Evliyken başkasıyla cinsellik yaşamak ve zamanla ona ısınmak...
Ne denir bilemedim şimdi
Mesele tecavüz meselesi değil gelecek kurmak için fedakarlık! yapan boşanmış bir kadın. Fırsatçı, kadını meta olarak gören Türk erkeği. Her zamanki gibi madur olan kadın.
Ülkemizde kadınolmak zordur 1-0 eksik başlar hayata. Arkadaşlar hemcinsinize haksızlık etmeyin.
Güzel günler göreceğiz...
kardeşim iyi misiniz ya evli mevli değilim defolun gidin yargılamayın beni kimsenin bana böyle davranması için konu açmadım buraya kimi demiş tecavüzcüsüne mi aşık oldu?Kafanız mı güzel? Adam benim zaten erkek arkadaşımdı duygusal bir bağ vardı fakat sevmiyordum bu cinsellikle zora ki de olsa arttı.Evlilik vaadiyle kandırıldım kısaca.
Bundan 6 ay önce biriyle tanıştım herşey iyi güzel derken zora ki bir birliktelik oldu ve devamıda hep zorlayarak oldu.Resmen kandırıldım.Onun her sukıntısında yanınsaydım.Son 1 aydan beri çok değişti beni hayatında istemiyor.Ben kendi isteğinle bunu yapsam eyvallah derim ama zorla birlikte olduğun kadını istememek,terk etmek nerde görülmüş?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bundan 6 ay önce biriyle tanıştım herşey iyi güzel derken zora ki bir birliktelik oldu ve devamıda hep zorlayarak oldu.Resmen kandırıldım.Onun her sukıntısında yanınsaydım.Son 1 aydan beri çok değişti beni hayatında istemiyor.Ben kendi isteğinle bunu yapsam eyvallah derim ama zorla birlikte olduğun kadını istememek,terk etmek nerde görülmüş?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?