Zora ki birlikte oldu ve şimdide terketti

bedua ettiki bu:26: ...halbuki kimse onu kınamadı.....konu sahibi bence tek tek oku yorumları

Çoğu kızda bu üniforma merakı olduktan sonra, daha çooook tecavüze uğrarsınız. Her üniformalıya sırf üniformadan dolayı yavşarsanız olacağı bu.

Çık emniyet müdürüne anlat durumu o kişiyi karşına dikerler.

Böyle şeyler Teşkilatta hoş karşılanmaz.

Ya sürerler, ya görevinden alırlar ama siz devamını getirdiğiniz için o kişi mesleğe geri döner

İlkin de gitseydiniz işe yarardı.

Alan razı veren razı...

Otur derdine ağla

Ozaman kısacık özetlerle anlatmasaydın sende..
Adam gibi anlatsaydın bizde şu işin zoru nasıl olmuş anlardıkk..

Cevapların şu;

Emniyet görevlisi
Zamanla ısındım..

Dalga geçer gibi ne bu böyle!!

Son düzenleme:
Sen bir kere evlenip ayrılmışsın yani birlikte olmayla giden bir bakirelik durumu filan yok. Adam istemiş sende kabul etmişsin sadece biraz ısrar etmiştir. Zaten büyük ihtimal dul olduğun için ve bu ilişkiyi yaşamak için sizinle çıkmış bu çok net. Tecavüz eden biriyle tekrar nasıl birlikte olunur o da ayrı daha o zaman neden ayrılmadınız madem zorla oldu. Hadi o zorla oldu ya diğerleri? Eğer sizi terk etmeseydi halinizden gayet memnundunuz beraberken tecavüz etti değildi ısınmışsınız birlikte olmaya devam etmişsiniz o konu kapanmış ayrılınca mı aklınız başınıza geldi tecavüz ettiğini hatırladınız. Birlikte olduk artık beni bırakamaz mı diye düşünüyordunuz hayal kurmuşsunuz. Madem istemiyordunuz bunların yaşanmasını kendinizi kullandırtmayı bu olayların yaşanabileceği mekanlara gitmeyecektiniz evine filan her neyse.

Bencede sikayet etmeliydin ilk defa oldugunda…tecavuz cok kotu birsey Allah kimsenin basina vermesin…

Sanirim ilkinde evet biraz zorla olmus sonrakilerdede gonullu…kendini ona mecbur hissetmissin sahip oldu sana diye…

Dedigim gibi ilk defadan sonra gidip sikayet etseydin neyse ama simdi kac defadan sonra kim inanir sana???

inan başımıza böyle bişey gelse idi...(evlerden ırak)
%90 hatunumuzun. gider aslan gibi şikayette bulunurdu...

kim dalga gectiyse litfen bi adım öne cıksın
yeminle foruma topik acasım gelmiyo. ne problemlerim var oysaki

ayy allah kimseyi karakola falan düşürmesin.Toplu saldırırlar da emniyet diye şikayet edemeyiz falan

konuyla ilgili gerçekten bayağı geyikler dönmüş sebebide konu sahibinin cvp vermemsinden kaynaklanmış. ama durum enteresan yani anlamak mümkün değil

Hayır terkedince zoraki falan olmadı onunla konuştuğumuzda bunu kendide kabul ediyor zaten! Biz ileriye yönelik görüşüyorduk onunla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öyle görünüyor ki ileriye yönelik düşünen senmişsin
karşı taraf pek seninle aynı telden değil

eeee zorlaymış çocuk mu kandırıyorsunuz siz
evli bir bayansınız eşinizi aldatıyorsunuz
ee adamda sizi işi bitince terkedecek tabi ne yapacaktı ya ne sanıyordun
eşinden boşan diye baskı yapacak seni nikahına alacak mı sandın yazıkk acıdım sana

yapamadım emniyet görevlisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne alakasi var emniyet gorevlisi olmasiyla sen istemesen dokunamazdi sana demekki sadece senden yararlanmak icinmis:)simdi terk edip gitti aklini kullanmamissin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…