Zora ki birlikte oldu ve şimdide terketti

Istemem yan cebime koy gibi yapmış konu sahibi sonrada adam zorla yaptı diye mazlumu oynucak aklı sıra peh

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay abla bunları nerede yazmış bir sen okuyorsun sanki ayrıntıları
İlk sayfada yamiş kisa kisa galiba dalga geciyot konuyu acti bizi seyrediyir

Heyyyy vatandaş gelsende iki lafin belini kirsak

konu sahibi boşanmıymıymış senin daha çok anlaman lazımdı bir erkeğin hal ve hareketleri

adamın emniyet görevlisi olmsası neyi degiştirir ben onu anlayamadım bir kere olur evet zoraki olur onun adı tecavüzdür ve yasada yeri vardır gidip rapor alıp şikayetçi olursun yani defalarca zoraki neden olsun anlamadım

Bazi kadinlarda stockholm sendromu hep var. bu karsisindaki kisinin ne yada kim olduguyla ilgisi yok. Sadece bir kurban lazim. Cok tanidim boylelerini.

Bana guvensin diye birlikte oldum.

Tecavuz etti ama sustum, ciddi iliski yasanir sandim.

Bir kere vurdu affettim onemsemedim

Falan felan...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

naptın yasemin buda bi seçenek tabiki

Zamanla ısınmış olaya ablası...

alakasız olcak ama sizin iş olayı ne oldu :26:

Kimse kimseye zorla bir şey yapmaz...

Son düzenleme:
Allah hepinizi kahretsin! Siz şu mübarek günlerde benimle dalga geçtiniz ya allah sizinde başına versin o zaman anlardınız neyin ne olduğunu dalga geçmenin ne demek olduğunu buraya forum açanda kabahat defolun gidin kınıyacağınıza benim derdim bana yeter

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Zorla mi?hemde defalarca..dalga mi geciyosunuz ya smdide bu mu moda oldu..gecende biri ewlenme teklfi etmedi ama nisanlandk etseydi kabul etmezdim diyo aklima mukayet ol Allahm..
Bu arada Emniyet mensuplarinda bu tarz olaylar da ya meslekten men yada ewlilik sarti weriliyormuş sikayt durumunda sende şikayet et zoraki ewlenin
Kızınz olursa Zora,oglunuz olursa Gora
İkiz olursa Kuyruk Acısı koyarsnz ismini !

Son düzenleme:
uffffffffffffff aklıma çoşkun tibini getirdin be konu sahibiiiii...gözümün önünden gitmiyor

konu sahibi sürekli çelişkiler yaşatıyor
zoraki nasıl oluyor onu anlamış değilim? silah mı dayadı başına? neyle tehdit etti seni?
emniyet görevlisi demişsin "yapmazsan hapse atarım" mı dedi?
emniyet görevlisi olunca tecavüz serbest mi yani?
ayrıca hadi bunu yaptığınızda istemediğinizi, zoraki olduğunu varsayalım; peki sizi buna zorlayan bir adamın sizi bir toz zerresi kadar sevmediğini(duygusal anlamda başka anlamda kesinlikle sevebilir) fark edemediniz mi?
bir de bir insan tecavüzcüsüne nasıl ısınabilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…