Sizce kk da zorbalama var mı.insanlar dertlerini anlatıyor.ne yükleniyor bu kadınlar yahu.acimasizlik gibi görüyorum...karşıdakini suçlayıp,zorbalayip,duygularını incitip güzel fikirler verebileceğini mi sanıyor bu esrefi mahlukat?
Öncelikle esref-i mahlukat iltifatınıza teşekkür ederim. Gerektiğinde zorbalarım. Zorbalamak diye bir kavram var ise gerekli yerde uygulanmalıdır. Onu zorbalama bunu zorbalama ne yapalım mesela? Ben en çok hem üremeye çalışıp hem cahil olanları zorbalıyorum. Cahiller üremesin.
Ailenin goz bebegi iken gidip bi kalasa hayatini kaptiran kirk kat yabancidan ev araba esya altin bekleyen - 20 sene onceki olayin kinini guden - dayak yiyip yiyip 3 5 doguran - incik cincik herseye alinan kiskanan bence fazlasiyla zorbalanmali
Ne yapicaz az hata yaptin presses 3 5 kisiyi daha rezil et pesinde mi dicez?
Ayrica böyle konular yasak
Denk gelmedim hiç zorbalayan ama saçma sapan sorularda sormadım derdimi neden tanımadığım insanlara anlatayım ki sadece çok zor durumda olursam büyüklerden akıl alırım
Üyeler, konu içerikleri ve yorumlar hakkında topik açmak yasaktır.
Site kurallarına uymadığını düşündüğünüz durumlarda lütfen Şikayet Et butonuna basın.