- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 123
- 27
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
Skolyoz ameliyatı olmuştumRahatsızlığın neydi özel değilse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Skolyoz ameliyatı olmuştumRahatsızlığın neydi özel değilse
Geçmiş olsunSkolyoz ameliyatı olmuştum
Ben varim:) anne baba tarafimda da düşünüyorum kötü niyetli olarak veya olmayarak bana sıkıntı yaratan kimseyi düşünemiyorum hepsi gerçekten kenetlenip aile olmanın anlamını bilen insanlar. Baba tarafim biraz dedikoducu dur birbirlerinin dedikodusunu yaparlar ama o da yapı meselesi yine de kötülük istemez ve davranmazlaarciddi manada: benim akrabalarım çok iyidir, hep benim iyiliğimi isterler vs. diyen bir insan var mi acaba ,
TeşekkürlerGeçmiş olsun
Sınavın,sürekli evde olmanın etkisi var tabii ki.Ama daha önceden de vardı hatta daha şiddetliydi.Bu zorbalıklar yıllarca sürmüştü.Yazılan bütün yorumları okumadım ama konunu ilk okuduğumda bir sorun göremedim sınav stresinden dolayı kafası eskilere takılan bir kız olduğunu düşündüm. Ben de kuzenlerimle çok sorun yaşamıştım ,babamın alkolik olmasından dolayı çok dalga geçiyorlardı, şu anda da onlarla sorunlar yaşamaya devam ediyorum ama ağızlarına mıçtığım için eğleniyorum bile. Her neyse, senin için de 19 yaşında kuzenlerini kafaya takıyor olmamalı sınav stresindendir diye düşündüm ama sonra birkaç yorumunu görünce senin sorunun aslında kuzenlerinle değil kendi ailenle gibi geldi. Takıldığın şey ailenin seni savunmaması, onların korumasına ihtiyaç duyduğunda seni yalnız bırakmaları olabilir mi? O yaşlarda bu çok üzücü bir durum ve artık çocuk değil genç bir kadın olmana rağmen o his sende yer etmiş. Ailenin suçlu olduğunu söyleyemem belli ki böyle davranarak sana sorunlarını kendi kendine çözebilme yetisi kazandırmak istediler ama bir yerde müdahale etmeleri gerekirdi. Bana kalırsa bu noktada değiştirmek için uğraşacağın şey o çocukkenki yaşadığın savunmasızlık belki yalnızlık hissi.
Bütün bunlar geride kaldı, o zamanlar her ne hissetiysen hepsi bitti aslında çünkü sen o küçük kız değilsin artık üniversiteye gidecek genç bir kadınsın. Ailen dahil kimsenin seni savunmasına, korumasına ihtiyaç duymadan insanların seni incitmesine karşı kendini koruyabilirsin. Ama yardıma ihtiyaç duyduğunda da eminim ki onlara söylediğinde yanında olacaklardır. Kuzenlerin de ne yaptıklarının bilincinde değiller hala o yüzden bu seni incitmemeli. Rahatsız hissettiğinde net bir şekilde uyarırsan belki saçma davranışlarını keserler sonuçta kötü niyetli değiller demişsin sadece ‘farklı’ davranışları var
Yani evet doğru,herkesin böyle tramvaları vardır benim de arkadaşlarım öyle korkuturdu biz de birbirimizi korkuturduk da,ben mi çok güçsüzmüşüm bilmiyorum ama bu bana ağır gelirdi.Aile yapilarimiz içerisinde hepimiz çeşit çeşit sikintilara maruz kalarak buyuduk, büyümek zorunda kaldık..
ama o gunler geride kaldi ve kucuk birer kiz çocuğu değiliz artık..
su anda, o bahsettigin telefon kaydı olayına istinaden söylüyorum ; senin hakkında söylenenlere hiç kulak asma, ters bir laf isittginde cevabini ver..
ben çok net bir sekilde tavrımı koydum bu tarz akraba olacak kisilere.. su anda da hiçbirisi ile iletişimim yok, bi yerlerde rastlarsam merhaba merhaba o kadar..
ciddi manada: benim akrabalarım çok iyidir, hep benim iyiliğimi isterler vs. diyen bir insan var mi acaba , bunu çok merak etmişimdir her zaman..
simdi bunları okuyunca aklıma geldi, bizden 10-15 yas büyük bir teyze oğlu vardi, bizi korkutmak icin 'sizi camdan asagiya sarkitacagim, gibi kotu seyler söylerdi.."
ama ben ailelerde suc buluyorum, bir oturmaya gidince; çocuğum ne yapiyor, ortamdaki diGer cocuk ve ergenlerle iletişimi nasil demeleri, ara sira bizi kolaçan etmeleri gerekliydi. çok zamanlar , çok ortamda bası boş birakilmisiz, allah korumuş da basımıza daha beter seyler gelmemiş..
cos gecmis olsun kardeşim , umarım hepsini unutur, rahata huzura kavuşursun :)