Aile yapilarimiz içerisinde hepimiz çeşit çeşit sikintilara maruz kalarak buyuduk, büyümek zorunda kaldık..
ama o gunler geride kaldi ve kucuk birer kiz çocuğu değiliz artık..
su anda, o bahsettigin telefon kaydı olayına istinaden söylüyorum ; senin hakkında söylenenlere hiç kulak asma, ters bir laf isittginde cevabini ver..
ben çok net bir sekilde tavrımı koydum bu tarz akraba olacak kisilere.. su anda da hiçbirisi ile iletişimim yok, bi yerlerde rastlarsam merhaba merhaba o kadar..
ciddi manada: benim akrabalarım çok iyidir, hep benim iyiliğimi isterler vs. diyen bir insan var mi acaba , bunu çok merak etmişimdir her zaman..
simdi bunları okuyunca aklıma geldi, bizden 10-15 yas büyük bir teyze oğlu vardi, bizi korkutmak icin 'sizi camdan asagiya sarkitacagim, gibi kotu seyler söylerdi.."
ama ben ailelerde suc buluyorum, bir oturmaya gidince; çocuğum ne yapiyor, ortamdaki diGer cocuk ve ergenlerle iletişimi nasil demeleri, ara sira bizi kolaçan etmeleri gerekliydi. çok zamanlar , çok ortamda bası boş birakilmisiz, allah korumuş da basımıza daha beter seyler gelmemiş..
cos gecmis olsun kardeşim , umarım hepsini unutur, rahata huzura kavuşursun :)