Sivilceli Ciltler Zoretanin Günlüğüm.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
gamze ben arkadaşımın ısrarı üzerine doktora tekrar gittim ve sordum.Bana söylediğini yazıyorum aynen: ben bu ilacı sana yüzündeki sivilcelerinden rahatsız olduğun, geçmesini istediğin ve bir genç kız olarak bir daha çıkmaması için verdim. yüzünde sivilce çıkmayacak ne duydun ne okudun bilmiyorum ama her ilacın bazı yan etkileri vardır. 6 ay kullanacaksın ve inşallah bir daha çıkmayacak. dedi ben özellikler bu iki ay içinde yüzüm dekiler den fazla sivilce çıkacak mı dedim 2 defa sordum ama çıkmayacak dedi. Ve bende bu sözüne inanarak inanmak isteyerek tekrar kullanmaya devam edeceğim bakalım ne olacak. ama bu arada benim yüzümde var olan sivilceler de kurudu 6 günde. tedavi başlangıcında sizinde böyle mi oldu yoksa hiç geçmedi mi? herkese farklı etki ediyormuş çünkü

Benim 15.günümde hepsi gitti bi tane bile kalmadı hatta cumartesiydi gününü de hatırlıyorum ama sevincim kursağımda kaldı pazartesinden itibaren çok çıkmaya başladılar yine :( inşallah senin benim gibi olmaz çabucak kusmadan geçer, ben de bugün doktoruma gittim dozu 30mg yaptık bakalım hayırlısı artık , ama benim doktorum da tam tersini dedi mesela sivilceler çıkıcak dedi ki zaten adı üstünde deri altında ne varsa kusuyo işte ama çok kötü görünüyo tabi ne yazık ki:(

Benim 15.günümde hepsi gitti bi tane bile kalmadı hatta cumartesiydi gününü de hatırlıyorum ama sevincim kursağımda kaldı pazartesinden itibaren çok çıkmaya başladılar yine :( inşallah senin benim gibi olmaz çabucak kusmadan geçer, ben de bugün doktoruma gittim dozu 30mg yaptık bakalım hayırlısı artık , ama benim doktorum da tam tersini dedi mesela sivilceler çıkıcak dedi ki zaten adı üstünde deri altında ne varsa kusuyo işte ama çok kötü görünüyo tabi ne yazık ki:(

gamze ben kullanamıyorum malesef böbreklerim ağrımaya başladı bende korktum bıraktım zaten herkes aynı şeyi söylüyo önce kusar sonra geçer diye. benim bacaklarımda saçımda falanda çıkmaya başlamıştı. neyse ben direkten döndüm o zaman dayanamazdım çünkü o kadarına :(

gamze ben kullanamıyorum malesef böbreklerim ağrımaya başladı bende korktum bıraktım zaten herkes aynı şeyi söylüyo önce kusar sonra geçer diye. benim bacaklarımda saçımda falanda çıkmaya başlamıştı. neyse ben direkten döndüm o zaman dayanamazdım çünkü o kadarına :(

Ben de 2 ayda bir taş düşürürüm mesela, hala da böbreklerimde taş var maalesef benim de hafif vurmuştu ağrı sonra geçti çok kalın giyiniyorum şuan , karar senin , hayırlısı neyse o olsun senin için inşallah

amin canım hepimize inşallah sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine :( bide 3 tane sivilce için kimyasal almaya değmez sanki ya dudaklarım falan çook fena oldu çünkü yanık gibi :(

amin canım hepimize inşallah sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine :( bide 3 tane sivilce için kimyasal almaya değmez sanki ya dudaklarım falan çook fena oldu çünkü yanık gibi :(

Çok teşekkurler canım, 3 tane sivilce miii bence de degmez, dudaklar bu tedavi sürecinin en hafif yanı bence keşke o kadarla kalsa ben de yarın 30mg içmeye başliycam bakalım şu kusma dönemi çabucak bitsin istiyorum sadece :(

Nasıl gidiyor kızlar?
Yarın doktora gideceğim. Muhtemelen kan tahlili falan yapılacak. Sonra ilacın dozunu artırır diye düşünüyorum..:6:

şuan yüzüm mayın tarlası gibi ilacı kullanmadan önce daha az sivilcem vardı suan cıkanlara sivilce diyemem bildiğiniz yara sanki cıkanlar.inşallah en kısa zamanda gecmesini istiyorum.ağrım sızım yok ama yüzümdeki sivilcelerden ders anlatamıyorum öğrencilerime moralim bozuluyo.en kısa zamanda gececeğini düşünüyorum gecmeli çünkü 7 ay sonra düğünüm var yaa:(

şuan yüzüm mayın tarlası gibi ilacı kullanmadan önce daha az sivilcem vardı suan cıkanlara sivilce diyemem bildiğiniz yara sanki cıkanlar.inşallah en kısa zamanda gecmesini istiyorum.ağrım sızım yok ama yüzümdeki sivilcelerden ders anlatamıyorum öğrencilerime moralim bozuluyo.en kısa zamanda gececeğini düşünüyorum gecmeli çünkü 7 ay sonra düğünüm var yaa:(

ben 3-5 sivilcemle ne ders anlatabiliyorum ne de derse gidebiliyorum yapamıyorum valla Allah sabır versin herkese inşallah en kısa sürede geçer :( hepimiz de rahatlarız ergen gibi dolaşmaktan :( ama benden size tavsiye ellemeyin! yara oluyo ben az önce kanattım kabuklu yara oldu :(

Bugün 1.ayım bitti yarın 30mg dan devam ediyorum benim de suratım mayın tarlası ama şuan umrumda değil çünkü bir kaç haftadır boynum inanılmaz ağrıyo kıtır kıtır sesler geliyo çok fena durumum umarım bir an önce geçer sivilceleri bile takamıyorum o durumdayım :(

Bugün 1.ayım bitti yarın 30mg dan devam ediyorum benim de suratım mayın tarlası ama şuan umrumda değil çünkü bir kaç haftadır boynum inanılmaz ağrıyo kıtır kıtır sesler geliyo çok fena durumum umarım bir an önce geçer sivilceleri bile takamıyorum o durumdayım :(

Biz aynı günde başlamışız sanırım. Benimde bir ayım doldu. Bugün kan testim yapıldı. Değerlerim uygun çıktı. İlacım yarın alınacak.
20 mg kullanıyordum.
Doktorum 30 mg. yaptı.
Her akşam 30 mg. içeceğim.
Dudaklarımı soyuyorum hep acıyor. Soymak istemiyorum artık. Bu gece iyice kremleyip yatacağım ki sabaha daha iyi bir durumda olsun.
Çünkü şuan sürekli bir şeyler yiyorum krem geçiyor falan. :24:

Biz aynı günde başlamışız sanırım. Benimde bir ayım doldu. Bugün kan testim yapıldı. Değerlerim uygun çıktı. İlacım yarın alınacak.
20 mg kullanıyordum.
Doktorum 30 mg. yaptı.
Her akşam 30 mg. içeceğim.
Dudaklarımı soyuyorum hep acıyor. Soymak istemiyorum artık. Bu gece iyice kremleyip yatacağım ki sabaha daha iyi bir durumda olsun.
Çünkü şuan sürekli bir şeyler yiyorum krem geçiyor falan. :24:

Ben de bir şeyler yiyince ve içince kremin gitmesine sinir oluyorum :) Hadi hayırlısı bakalım

Bugün 33.günüm sabah 10mg aksam 20mg , dudaklarım eskisi kadar çatlamıyor ve yüzüm pul pul dökülmüyor normalleşti, sivilceler hala çıkıyor, alnımda şuan aktif bir tane var sadece daha çabuk iyileşiyor orası sanırım ama yanaklarımda sürekli çıkıyorlar büyükce :(( bir an önce bitsin kusma dönemii !!!

yanaklarımda cıkıyor beyazlıyo patlatıyorum bu sefer kanayıp kabuk bağlıyo acıyo sivilceler üstüne yatamıyorum sırt üstü yatmaktan belim ağrıdı.ne zaman bitecek bu kusma dönemi.
nemlendirici sürüyorum kıpkırmızı oluyo yüzüm.:(

Kızlar umarım geçer sivilceleriniz ya.
Bende öyle fazla bir kusma olmadı henüz. 34.günümdeyim sanırsam.
6 Kasımda başladım. 7 Kasıma kadar akşamları 20 mg alıyordum.
8 Kasımda akşamları 30mg'a başladım. Şuan iyi pürüzsüz falan ama benim kesinlikle cildimi soydurtmam gerekiyor. Kırmızı izler sivilce gibi duruyor. Tenimin beyazlığını kapatıyor. Kıpkırmızı bir yüzüm var. Of.

Hormonlarınıza baktırdınız mı?
Sivilcelerinizin çıkma nedeni nedir?:44:

Evet hormonlarımda bir sorun yok çok şükür, benim 3 ay öncesine kadar bebek gibi cildim vardı, arkadaşım bi yüz yıkama jeli tavsiye etti kullan diye ben de tamam dedim, nerden biliyim suratımın bu hali alacağını... Yanlış kozmetikten kaynaklandı anlayacağın :(

Evet hormonlarımda bir sorun yok çok şükür, benim 3 ay öncesine kadar bebek gibi cildim vardı, arkadaşım bi yüz yıkama jeli tavsiye etti kullan diye ben de tamam dedim, nerden biliyim suratımın bu hali alacağını... Yanlış kozmetikten kaynaklandı anlayacağın :(

O zaman akıllanmışsındır. Bir daha kullanmazsın umarım. Cildin hassasmış.:44:

Back
X