- 8 Eylül 2011
- 2.011
- 99
- 163
benim azalmadı yaaa bitsin artı![]()
Çenemde ve yanağımda çıktı. Hemde ağrılı. Zaten sivilcesiz bir günüm geçsin. Diş tellerimi sökücem.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim azalmadı yaaa bitsin artı![]()
Çenemde ve yanağımda çıktı. Hemde ağrılı. Zaten sivilcesiz bir günüm geçsin. Diş tellerimi sökücem.![]()
Haha. Yeni yıl hediyeleri.
Benimde çenemdeki ve yanağımdaki var.
Sağ yanağım çok kötü. Hep kırmızı izler var. Çok rahatsız oluyorum. Sol yanağım çok iyi gerçi.
Bir an önce tedavi bitsin de iz tedavisine başlayayım.
Bu arada yüzüm çok kuruyor. Aşırı aşırısı. :18:
Yüzümü yıkadıktan sonra geriliyor falan. Beyaz kabuk kabuk görüntüler. Çok kötü ya.![]()
Benim de yüzüm kurumuyor valla, 3 gün sonra 40mg geçiyorum kısmetse reçetemi yazdı doktor :) 3.ayda azalmaya başlar çok büyük olanlar çıkmaz dedi ama bakalım inşallah öyle olur, bende şuan çok fazla varAynen sağ yanağım kırmızı kızmızı izlerle ve sivilcelerle dolu ne yazık ki
Bugün 3.ayıma girdim, 40mg ile devam edicem, yüzüm hala mayın tarlası gibi bakalım sabırla bekliyorum...
Ben 3.ayıma geçen hafta girdim, aynen katılıyorum sana derimin altında ya da vücudumda mı bilemiyorum ne varsa artık kus kus bitemedi, bişey okurken, aşağı bakarken engel oluyolar55. günüm 5 gün sonra 3. aya gireceğim ama yüzümde hala ağrılı kırmızı kırmızı koca koca sivilceler var sağ yanağım kıpkırmızı.solda kocaman bi tane var asağı bakınca görebiliyorum.ne kusmaymış ya kus kus bitmedi sivilceler
Bu ilacı bende kullanmıştım bikaç yıl önce. normalde 6 ay falan kullanmam gerekiyordu ama ben 3 ay kullanıp bıraktım çünkü sıkılmıştım ve yüzümdede bişey kalmamıştı zaten öylece yarım bıraktım,ama birdaha yüzümde bişey çıkmadıı hala da çıkmaz regl günlerinde 1 ya da 2 tane sivilce çıkar o da kendi kendine geçer zaten.
:S aayy bunu gebeyken kullanabılıyomuyuz heralde kafamıza gorede recetesiz alamıyoruz dimi
Hayır canım sakın kafana göre kullanma zaten reçetesiz verilmiyor,önce kan tahlili yaptırman lazım ona göre veriliyor..hamileler kullanamıyor diye biliyorum.. sen şimdilik gül suyu,doğal maskeler falan yap![]()
napıyım ama stres yaptım kocam aldırma gecer dıyo ama ben dayanamıyorum hemen gecsın sivilcelerım alıskın deılım ben boyle yuzumde benek benek ne oyle valla gorumcemın kucuk 3 yasındakı kızı bana yenge senın yuzun uf olmuş çok acıyomu opiyimmi dedi valla eve geldım hungur hunguır ağladım![]()
Önceden yokmuydu birden bire mi çıktı yoksa yılalrdır mı vardı ? belki hamilelik döneminde çıkıyordur hormonlar değişiyor ya..ben pek anlamam ama oladabilir:S
ben 7 aydır evliyim evlendıkden 3 ay sonra cıkmaya basladı ve bu ay hamıle kaldım 2 gun oncede düşük yaptım anlıcagın stresli gunler yasıyorum tekrar hamılelik dusunuyorum o yuzden antibyotık kullanmıyım dıyorum neyse artık doktora gidip sorcaz yapcak bişey yok ıyıce cogaldı yuzum bıde duramıyorum ugrasıyorum surekli
akne oluşumunun nedenlerinden biride stres canım..seninkide stresden olmuş büyük bir ihtimal..allah sağlık versin de geçer onlarda, ama sakın uğraşma dokunma yoksa daha da fazlalaşıcak bu seferde izleriyle uğraşırsın hatta izleri kalıcı bile olabilir uğraşırsan:s kendi kendine geçer dönemsel bişeydir sıkma canını :ç
Bugün 3.ayıma girdim, 40mg ile devam edicem, yüzüm hala mayın tarlası gibi bakalım sabırla bekliyorum...