Sivilceli Ciltler Zoretanin Günlüğüm.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Kızlar ben son hapımı aldığımın ERTESİ günü reçetemi gösterip yeni haplarımı alıyordum peki şöyle olur mu: Hapların bittiği gün alabilir miyim yenilerini, illa ertesi günü mü beklemem gerekli? Çünkü pazar gününe denk geliyor da :(

6ay önce bende kullandm bu dedğin hapı şu an yüzümde tek bir svlce ble yok ilk başlarda baya kurutmştu cldmi soyulmalar olmştu dudaklarım hele fenaydı :D ama gerçekten çözüm verdi şu an cildm süper sivilce iz leke siyah nokta hçbşey yok.

Gercekten mı cok sevindim cogu kişi leke kaliyo diyodu korkmuştum bende :)

Ayın beşinde doktora gitmem gerekiyordu hala gitmedim.
İşte üşengeçlik.
Yarın inşallah gideceğim.

basarısız dıye yarıda bırakma en az 6ayı devam ettır zaten 6. ayda falan tamamen düzeliyor sabret cnm sonuc güzel olacakk

3.ayıma girdim geçte olsa.
Tekrar 30 mg. ile devam ediyorum. (20+10 mg.) Akşamları.
Şuan çok fazla yan etki olabilirdi aslında ama 20 gün geciktim üçüncü ayıma bu yüzden belirtiler azaldı.
Hatta hiç yok şuan.

3.ayıma girdim geçte olsa.
Tekrar 30 mg. ile devam ediyorum. (20+10 mg.) Akşamları.
Şuan çok fazla yan etki olabilirdi aslında ama 20 gün geciktim üçüncü ayıma bu yüzden belirtiler azaldı.
Hatta hiç yok şuan.

jennyyyy 20 gün ilacı almadın mı yani?? Ben de diyorum benim 3.ay bitmek üzere sen neden böyle oldun diye, kötü bi durum yok inşallah?

jennyyyy 20 gün ilacı almadın mı yani?? Ben de diyorum benim 3.ay bitmek üzere sen neden böyle oldun diye, kötü bi durum yok inşallah?

Hayır canım kötü bir durum yok. :))
Seninle aynı gün falan başlamıştık biliyorum.:ssz:
İstanbul'da yaşıyorum ben. Havalar çok soğuktu, karlı falandı. Birkaç günde üşengeçliğime verdim. Böyle ertelendi işte...:26:

19 yaşındayım 2 kez kullandım şimdi 3.ye kullanıyorum.26 aralıkta başladım bir ay dolucak neredeyse.ilk ay olduğu için çenemde sürekli b kusma var.bir yıl öncede kullandığım için yüzüm çok kötü durumda değil diğer tedavilerimi yarım bıraktım siz siz olun yarım bırakmayın kızlar.Tam sonuç almak istiyosanız doktorunuzun gözetiminde tam doz alın.Ben Bakırköy Deri ve tenasül hastalıkları hastahanesinde başladım tedaviye.Doktordan memnun kalmadım değiştiricem şimdi .Doktor bana bioderma sebium foaming jelle nemlendiricisini önerdi şuanaonları kullanıyorum .Nemlendirici 40 ml çabuk biticek sizler nasıl bir nemlendirici kullanıyosunuz ?

19 yaşındayım 2 kez kullandım şimdi 3.ye kullanıyorum.26 aralıkta başladım bir ay dolucak neredeyse.ilk ay olduğu için çenemde sürekli b kusma var.bir yıl öncede kullandığım için yüzüm çok kötü durumda değil diğer tedavilerimi yarım bıraktım siz siz olun yarım bırakmayın kızlar.Tam sonuç almak istiyosanız doktorunuzun gözetiminde tam doz alın.Ben Bakırköy Deri ve tenasül hastalıkları hastahanesinde başladım tedaviye.Doktordan memnun kalmadım değiştiricem şimdi .Doktor bana bioderma sebium foaming jelle nemlendiricisini önerdi şuanaonları kullanıyorum .Nemlendirici 40 ml çabuk biticek sizler nasıl bir nemlendirici kullanıyosunuz ?

Çok geçmiş olsuun ben de 20 yaşındayım 82.günümdeyim:) inşallah bu sefer tedavini tamamlarsın ve bir daha da yüzünde hiç sivilce çıkmaz:) Ben nemlendirici kullanmıyorum çünkü yüzüm o kadar kurumuyor ama ilk ay almıştım doktor la roche posay'ın nemlendiricisini kullanmamı söylemişti, birkaç gün kullanmıştım ve çok güzeldi :)

Hayır canım kötü bir durum yok. :))
Seninle aynı gün falan başlamıştık biliyorum.:ssz:
İstanbul'da yaşıyorum ben. Havalar çok soğuktu, karlı falandı. Birkaç günde üşengeçliğime verdim. Böyle ertelendi işte...:26:

Aman aman olmasın zaten :) Ben de istanbuldayım, üşenme bir daha o kadar :)

Çok geçmiş olsuun ben de 20 yaşındayım 82.günümdeyim:) inşallah bu sefer tedavini tamamlarsın ve bir daha da yüzünde hiç sivilce çıkmaz:) Ben nemlendirici kullanmıyorum çünkü yüzüm o kadar kurumuyor ama ilk ay almıştım doktor la roche posay'ın nemlendiricisini kullanmamı söylemişti, birkaç gün kullanmıştım ve çok güzeldi :)

teşekkür Nemlendirci çok küçük şimdide bepanthenenin bepantholunu deniycem bakalım dudaklarım içinde blistex med plus ısmarladım kullananlar çok memnunmuş bkalım neler olucak

teşekkür Nemlendirci çok küçük şimdide bepanthenenin bepantholunu deniycem bakalım dudaklarım içinde blistex med plus ısmarladım kullananlar çok memnunmuş bkalım neler olucak
Rica ederim:) evet blistex bende kullanıyorum cok guzel ama elle alıp suruleni sevmedim, ruj seklinde olanlar daha kullanıslı:)

ya okudukça inanılmaz moralim bozuldu.. ben 4o mg ile başladım ve bi kaç güne sivilcelerim çıkmaya başladı şu anda 17. gündeyim. tam bir ay sonra okullar açılıyor o kadar mutluydum ki kusma dönemini tatilde geçiririm dönünce biraz iyi olur yüzüm diye. bu kadar uzun sürdüğünü ve daha kötü olduğunu bilmiyordum.. çok üzgünüm şuann..

ya okudukça inanılmaz moralim bozuldu.. ben 4o mg ile başladım ve bi kaç güne sivilcelerim çıkmaya başladı şu anda 17. gündeyim. tam bir ay sonra okullar açılıyor o kadar mutluydum ki kusma dönemini tatilde geçiririm dönünce biraz iyi olur yüzüm diye. bu kadar uzun sürdüğünü ve daha kötü olduğunu bilmiyordum.. çok üzgünüm şuann..

Moralinin bozulmasına gerek yok ki, ne malum senin cok agır bir kusma donemi gecirecegin? Hic gecirmeyenler de var okumussundur belki, inşallah sen de gecirmessin, hemen bozma oyle moralini

ben tam 7 ay içtim zoretnain :( ama işe yaramadı yüzüm yeniden berbat halde ve o ilacı keşke içmeseydim dediğim çok oldu umarım sizlerde işe yarar kızlarr...

neden çıktı ki acaba ya :S bir şey mi yaptın acaba mesela cilt temizliğine filan dikkat ettin mi yada makyaj filan? ikinci kürü kullanmayı düşünmedin sanırım.. bende çok korkuyorum bir daha çıkmasından umarım kimse yaşamaz böyle bir şeyi çok sinir bozucu ve üzücü :/

Back
X