Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
duzelmıstı ama son ayda son stres yaptım ve tedavıyı yarıda kesmek zorunda kaldım cunku cok kotu oldum ya yan etkısınde sınırlerı etkıler flan yazıo galıba sınırlerımde bı sorun oldu ama cok kotuyum of artık duzelmek ıstıyorum :SSSSS

Anladım canım inşallah düzelirsin sıkmamaya calış kendini allah hepimizin yardımcısı olsun 🙌

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu ılac yag dengesını bozdugundan sınır sıstemınıde bozuyor sanırım psıkıyatrıye gıdıcem olmicak boyle:S

O derece mi banada ters tepti galiba çünkü normalde stresli ve daha sinirli bir insandım şimdi çoğu şeyi takmıyorum hep böyle olurum inşallah ya ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba bayanlar.bende zoratenin kullandım 6 ay önce bitti tedavim.kısaca sürecimi anlatayım bnde.22 yaşında başladım kullanmaya 45 kiloydum 30mg kullandım her ay.burun kanaması falan hiç yaşamadım en az 2 lt su içtim hergün.suyu azalttığım zamanlarda dudaklarım aşırı kurudu çatladı.yine 2lt suya dönünce hafifledi.2.ay irisli koca sivilceler çıktı ama en gec 2 gün içinde kuruyolar. ve cildim pul pul oldu soyuldu.her duşta zarar vermeden yüzümü ovdum.dalin bebekşampuanıyla temizledim yüzümü hep halada daline devam ediyorum her banyoda ve makyaj temizlerken.en çok ellerimin üstünde çıkan şeyler rahatsz etti bni.tedavi bitimiyle geçti onlar.5.ay ile birlikte sivilce kusması da çıkması da bitti tertemz oldu yüzüm pürüzsüz ama almam gereken dozajı daha tamamlamadığım için 1 ay daha devam ettim.5700mg alınması gerek.bn 5730 mg aldıktan sonra artık miğdem tepki vermeye başladı.kutu bitmemesine rağmen bıraktım ilacı ve düzeldim.sonra ki 4 ay hiç çıkmadı sivilcem .son 2 aydr adet dönemim de tek tük cıkıyo ki buna da şükür diyorum.ama yine pütür pütür oldu yüzüm o pürüzsüzlük gecti onun içinde yosun sabunu ve nane sabunu kullanmaya başlamayı düşünüyorum inş işe yarar zararı olmadan.yada tavsiye edeciğiniz bişey varsa fikirlere açığım. ve ekliyim sinir stres den bahsetmişsiniz evet bndede aşırı sinir yaptı.ama kendimi kontroller etmeye çalıştım hep.geçip gidiyo hersey dert etmeyin

Zoretanin kullanmış hem kız hem erkek arkadaşlarım var . Hepsininde ciltler süper bi görünümde olmuş durumda sanki yüzlerine shop yapılmış gibi ortalarda dolaşıyolar ve hepside öneriyo sonuç muhteşem olduğu için.bende kullanmaya başladım 2. Ayımdayım çok şey yazılmış ama bunların hepsi boşuna cildini ve dudaklarını sürekli nemlendirsen yeter yeni sivilceler çıkarken hızlıca diğerleri yok oluyo zaten . Herşeyide bu ilaca bağlayıp pimpirikli olmaya gerek yok. Herşey olacağına varır. Krem olarak yağlı su emilsiyonu öneririm eczanelerde satılıyo,dudak kremide blistex öneriyorum. Bu ilacın bitiminde bütün arkadaşlarımın sevgilisi oldu

bende ilacın ilk günündeyim mide bulantısı yaptı hakkımızda hayırlısı artık .. nasıl bir dönem bekliyo beni acaba..

bende ayın 24 de gıdecegım.aslında bılmıyorum ama sıkıldım aylardır kremlerle yuzumu gecırmeye.son care hapmı dıyorum ama cok korkuyorum.kısırlık gıbı bırşey yapıyormudur gercekten zorateın kullanıp bebek sahıbı olan varmı bu bolumda

Kızlar merhaba, benim zoretaninle 2. ayımın ortasındayım . İlaca başlamadan önce bu kadar kötü olmamıştı yüzüm ilk cildim çok kötü oldu yanaklarım yüzüm artık sivilceden şişmiş durumdaydı ve sivilcelerim çok iltihap'lıydı sonra yanakaalrım yavaş yavaş düzelmeye başladı sonra alnım kötü . birde bunun yanında yüzümü sıkıyordum. bir ara yüzümden kan çıkıyordu iltihap yerine bunlar normal mi ? bide zeytinyağlı sabun kullanıyorum bu beni kötü etmiş olabilir mi ?

sacma olcak belki ama sorayım yinede
simdi benim yüzümde gıdı var cene altinda simdi bu zoretanin yüzdeki yağları kurutoyomus ya bu gıdıda gidecekmi yani? cildim yağlı bi cilt o yüzden tedavi bittiğinde kuru bi cildemi sahip olacagim..yani kuru ciltler için ürün kullanacagim bilgilendirirseniz sevinirim bugün 8. günüm hiç bi yan etkisini görmedim günde 50mg

Beslenmenize dikkat ederseniz gıdı da gideer göbek de :) ben ilaca 56 kilo başladım şu an 53 kiloyum ama bunu ilaca değil iyi beslenmeye bağlıyorum.Kullanan arkadaşlarımdan ilaç bitiminden 2-3 ay sonra yağlanma sorununun tekrar başladığını duydum.8. gün yan etkiler için erken..Tabii kendinize dikkat ederseniz hiçbir yan etki de görmeyebilirsiniz,ilacı aç karnına almayarak bel ağrılarının,nemlendirici kullanarak kurulukların ve stres yapmayarak regl düzensizliklerinin önüne geçebilirsiniz..Hepimize geçmiş olsun :)

Okuduğum 63.sayfaya kadar, kullanılması şiddetle gereksiz olan bir ilaç.. 6-7.ayın sonunda işe yaradığını sanan arkadaşların 3 ay bitmeden sivilce sorunlarının tekrar devam etmesi bu ilacın ne kadar etkisiz olduğunun göstergesi..1 ayım bitti, girdim artık bu yola..

Canim neden kullaniyorsun o zaman? İşe yaramayacağını düşünüyorsan boş boşuna ilacı yükleme vücuduna..

Selamlar ,ben de sirtimda ki lekeler icin kullanmaya baslamistim bir ay kullandim ;sivilcelere etki ediyor ama sagliga cok zararli .gozlerime etkisi buyuk oldu ,gozyasi kurulugu vs en son biraktim cunku kitap okuyamiyordum beni yakan ikinci durum kilo artisi 55 den 65 oldum feci ,yeni kullananlar bunlari dusunsun

Ben 27 gundur kullaniyorum bir elimde kirmizi kucuk noktalar olustu . yan etkisimi acaba . Aynı durumda olan var mı

Ben 27 gundur kullaniyorum bir elimde kirmizi kucuk noktalar olustu . yan etkisimi acaba . Aynı durumda olan var mı
Ben de 2 haftadir zoretanin tedavisi goruyorum. Bende henuz boyle bi durum olusmadi ama internetten okudugum kadariyla bu da yan etkiler arasida. Doktorunla gorustugun zaman sana bir krem verecektir bunun icin canim. Gecmis olsun :)

Ben de 2 haftadir zoretanin tedavisi goruyorum. Bende henuz boyle bi durum olusmadi ama internetten okudugum kadariyla bu da yan etkiler arasida. Doktorunla gorustugun zaman sana bir krem verecektir bunun icin canim. Gecmis olsun :)
Anladim canim tesekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…