Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Arkadaşlar merhaba.. Benim tedavim biteli 1 ay oluyo, size bi soru sorucam. Şu son zamanlarda yüzüm (burnumun çevresi özellikle) yağlanmaya başladı, ilacı kullandığım zamanlarda bu kadar değildi.. İlaç kuruluk yapıyo biliyorum ama o zamanlar çok kuru bi cildim olmadı, gayet iyiydi anlayacağınız.. Şimdi yağlanmaya başladı, böyle olan var mı aranızda? Bu normal bi şey mi yani

İlacı bırakmam için son 15 günüm kalmıştı. Fakat ağır bir boğaz-dişeti enfeksiyonu geçirdiğim için başka antibiyotikler kullanmak zorundayım ve bu yüzden zoretanini bırakıyorum. Cildim henüz istediğim hale gelmemişti. Yanaklarımda hala kırmızı sivilce izleri var ve zamanında kocaman çıkmış bir kaç tane sivilcenin izleri sonsuza kadar oradan ayrılmayacakmış gibi duruyor. Kullanmasam bile ilacın etkileri bir süre daha devam edip o kırmızılıkları yok eder umarım. Yoksa hep geçirdiğim enfeksiyonu suçlayacağım, tedavimi tamamlamama izin vermediği için.

Merhaba canim benim 5. Ayim bitecek ben de ilk basta korkmustum ama sonucunun güzelliğini düşündükçe bu korkuyu yendim. Internette yazan yan etkiler herkeste olmuyor. Mesela genelde herhesin cildi cok asiri sivilce kusar ama bende oyle bir sey olmadi. Gerci benim sivilce derdim yuzumde degil sirtimdaydi ve orda da tek tuk cikiyor, neyse. Sac dokulmesi yapar evet ama ilac bittikten sonra o dokulen saclar geri cikiyormus. Ben de sac dokulmesi de yapmadi. Eger sivilcelerinden cok muzdaripsen ve doktorun da tavsiye ediyorsa basla derim. Gozunu karart ve korkma. :)

Kizlar!! Acil bakin lutfen... son zamanlarda birkac kisiden "Senin yuzunde çil mi olustu?" Diye soru aldim. Ve bunu ben de aynaya baktigimda hissediyorum. Yani cok asiri bir sey yok ama ilaca baslamadan once boyle degildi. Gunes kremini cok duzenli kullanmadim, acaba ondan mi kaynaklaniyor? Ilac bitince gecer mi acaba? Olur mu oyle bir sey? Lutfen olsun çünkü. ..

benimkide öyle canım bende 3 aydır belki daha fazladır bıraktım burnum yağlı ama sivilce yok

İlaç kullanırken ve bıraktıktak hemen sonra da güneş kremini bırakırksan inanılmaz leke yapıyor güneş. Geçer mi bilmiyorum ama bundan sonra dikkat etsen iyi olur.

Arkadaşlar sizden çok acil yardım isticem.Pek sorunlu bir cilt yapım yok parlama ve arada tek tük sivilce çıkar.Ama şu son 5 gün yüzüme bir şeyler oldu kaşıntı gerginlik her yerinde minik mink sivilceler burun ve çenemde kuruma soyulma rezalet bir görüntü İlk defa böyle bir şey yaşıyorum yüzüm kızardı ve daha çok yağlanmalar sivilceler oluştu isirik gibi resmen.Ne olduğunu ve nasıl kurtulacağımı bilen varsa lütfen yazabilir mi

Ben de bu ilacı kullanmaya başladım ve kullanmaya karar vermem neredeyse 2 senemi aldı. Başlamadan önce de internette araştırmadığım yer kalmadı ki bu siteye de çok baktım. İlacın yan etkisi herkeste farklı olur tabii ama yine de benim gibilere bir fikir olur diye http://zoretaninguncesi.blogspot.com.tr/ buraya yazıyorum. Kendimden biliyorum her yeri okuyordum.

http://soncareroaccutane.kadinlarkulubu.com.tr/ roaccutane kullanmaya başlıyorum ve her gelişmeyi sizinle paylaşmak için blog açtım, bu süreci merak edenler linke tıklayıp takip edebilirler :) herkese güzel parıl parıl bir cilt ve mutlu günler diliyorumm..
soncareroaccutane.kadinlarkulubu.com.tr

Arkadaşlar merhaba..
Burada beni tanıyan vardır az çok :) ama yine de kendimden azıcık özet geçeyim..
Ocak-haziran 2015 tarihlerinde zoretanin tedavisi gördüm, tedavim biteli 6 ay oluyor.. Ve fotoğrafta gördüğünüz şekilde alnımda küçük sivilce çıkmaya başladı.. doktorla konuştum bana dermoskin köpük önerdi onu kullanıcam, bu şekilde sivilceleri çıkan arkadaşlar oldu mu? Çok korkuyorum tekrarlayacak diye.. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler hepinize :)

Eklentiler

• image.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 301
Arada ufak tefek bu şekilde sivilceler çıkıyor ama eskisi gibi olmaz hiç merak etme.

Arada ufak tefek bu şekilde sivilceler çıkıyor ama eskisi gibi olmaz hiç merak etme.

Çok korkuyorum yahu.. Bunları gördükçe strese giriyorum, bu sefer bundan da sivilce çıkacak diye korkuyorum böyle yanaklarımda da çıktı iki üç tane.. İyice gerildim..

Merhaba bende hapı kullanmaya yeni başladım 4 gün oldu 20 mg günde bi defa alıyorum yan etki olarak bütün gün sersem gibiyim akşam uykum geliyor gece kaçıyor benim sivilcem yoktu iz için gitmiştim fakat bi kaç günde yüzümdeki pütürler sivilceye dönüştü burun kenarlarım acıyor.Aşırı derecede her şeye isteksizim bu arada neden bu kadar etkiledi beni bilmiyorum.Merak ettiğim bu süreçte bb krem vs bir şeyler kullanabiliyor muyuz şimdiden teşekkürler.

Ya gercekten cok doğru söylüyorsun. Ben bugun tedaviye basladim ve korkuyorum. Insanlar motive etmiyor ve hep kotu seyler soyleyip bizi korkutuyolar

Keske herkes senin gibi motive eden seyler yazabilse. Bugun doktor bu ilaci yazdiginda internette arastirdim ve herkes kotu seyler yazmisti. Burda herkes kulaktan dolma seyler yazip bizi korkutuyor. Senin gibi guzel seyler yazanlari gorunce mutlu oluyorum bosuna korkmuşum diyorum :/

zoretanin kullanıyorum 6 ayımdayım denize girsem kalıcı leke olurmu ???

7.ay içindeyken ben de tatil planı yapıyordum. Doktoruma sorduğumda gidebileceğimi ama yüzümü güneşten olabildiğince korumamı söyledi. Yüksek koruma faktörlü güneş kremleri ve şapka kullanmamı tavsiye etti.

bende az önce nedir bu ilaç diye netten baktım. ama ciddi yan etkilerden bahsediyor. Allah göstermesin de o 10000 kişiden biri siz olmayın dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…