Ben çoğu yan etkiyi yaşadım açıkcası kuruluk,halsizlik,saç dökülmesi vs. yapmanız gerekenler beslenmenize dikkat etmeniz bol su içmeniz, ilk aylar sivilce çıkıyor diye ümitsizliğe kapılmamanız şimdilik aklıma gelenler bunlar :)merhaba yan etkileri ve ek olarak neler yapmam gerektiğini söylermisin yarın ilk günüm olacak
Ben çoğu yan etkiyi yaşadım açıkcası kuruluk,halsizlik,saç dökülmesi vs. yapmanız gerekenler beslenmenize dikkat etmeniz bol su içmeniz, ilk aylar sivilce çıkıyor diye ümitsizliğe kapılmamanız şimdilik aklıma gelenler bunlar :)
kac mg ıle basladın bakımArkadaşlar bir hafta önce zoretanin kullanmaya başladım abartıldığı kadar kötü bir ilaç değil bünyeden bünyedeye değişiyor tabiki ama çok ağır yan etkileri yok 4 arkadaşım birden kullandı 1 sene oldu yüzleri süper sıra bende.
bugün tam bir hafta dudaklarım kurudu soyuluyor yüzüm pul pul dökülmeye başladı. sebametin güneş kremini kullanıyorum. bide dudağıma nemlendirici sürüyorum. Merak edenler için gelişmelerden haberder edicem. :*
20 MG ile başladım zorlamamak için 1. ayda doktora gidicem kolestorol ölçücek kan değerlerine bakıcak karaciğerime bakıcak.kac mg ıle basladın bakım
kac mg ıle basladın bakım
Aynı zaman dilimindeyiz ve benim de böyle. Kusuyormuş cilt. Doktorum normal olduğunu söyledi.bugün 2.ayımın ilk günü yani 31.gün çok fazla sivilcem çıktı bugüne kadar çıkmıyordu. Kusma dönemine mi girdim yoksa bugün yeni aldıgım nemlendirici mi yaptı bilmiyorum
yanaklarınızda kızarıklık var mı? ben allıgı fazla kacırmış gibiyim alev alev yanıyorumAynı zaman dilimindeyiz ve benim de böyle. Kusuyormuş cilt. Doktorum normal olduğunu söyledi.
Mükemmel bir ilaç yıllar yıllar önce kullandım inanılmaz iltihaplı sivilcelerim vardı benim lise zamanı kullandım. 7. Ayda bıraktım. Benim eldeki parmak uçlarım bile iltihap attı. Saç yüz yağlanmam geçti iki sene yüzümde hiç birşey çıkmadı ondan sonra da ara ara çıktı ama ilk çıkanlarla alakası yoktu. Tedaviyi yarım bıraktığım için pişmanım. Babam engel oldu bırakmama da. O zaman 18 yaş altı olduğum için kan tahlili yapıp aile imzası alıyordu doktor. Babam aşırı yan etkisi var diye birdaha göndermemiştibayanlar 8 seneyi aşkın akne problemim var.. dönem dönem cok iyi hale geldi yüzüm fakat genel olarak akneden bir türlü kurtulamadım
tetradox ve azax tedavileri tretin ve imexle desteklenen tedaviler fayda etmedi.. bugün zoretanin kullanmaya başladım. doktorum roaccutane ile aynı etkileşime sahip ilaç oldugunu söyledi. roaccutane ile ilgili olumsuz görüşler alıyorum arkadaslarımdan ama cokta gözle görülür bir yan etki görmedim kimsede.. bilemiyorum acaba varmıdır..
uzatmadan zoretanin kullanımının 1. günündeyim.. kullanan arkadaslar yada kullanacak olanlar buraya yazarsanız sevinirim....:1hug:
Ay evet boynum ve yüzüm arasında ton farkı var bildiğin sanki... Umarım geçecek, kurtulcaz.yanaklarınızda kızarıklık var mı? ben allıgı fazla kacırmış gibiyim alev alev yanıyorum
Aynı zaman dilimindeyiz ve benim de böyle. Kusuyormuş cilt. Doktorum normal olduğunu söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?