- 16 Aralık 2018
- 295
- 615
- 53
Merhaba evet devam ediyorummerhaba devam ediyor musunuz ilaca bende tekrar başladım
Merhaba evet devam ediyorum
Ben şu an 5.aydayım. Neden tekrar etti sizin? Önceki tedavinizi tamamlamış mıydınız?bugün 1 hafta olacak benimde siz kaçıncı aydasınız ? bu benim bu ilacı ikinci baslayışım ne yazık ki istemezdim ama çare bulamadık 3 sene sonra tekrar baslattı doktor
Ben şu an 5.aydayım. Neden tekrar etti sizin? Önceki tedavinizi tamamlamış mıydınız?
cildiniz nasıl bende 5.aydayım lekelerim gecmiyorBen şu an 5.aydayım. Neden tekrar etti sizin? Önceki tedavinizi tamamlamış mıydınız?
Tüh çok üzüldüm. Gerçekten çekmeyen bilmez çok yıpratıcı ve özgüven düşürücü bir süreç. Ama inşallah bu sefer geçer. Ben 25 yaşındayım geçmek üzere benimkiler sadece kırmızı izler kaldı.bilmiyorum herhangi bir nedeni yok
korkunc bir yüzüm yok ama aknelerim süreklı varlar hiç bir krem de işe yaramadı buna basladım tekrar.zaten kullanım sonunda da harika bir cildim olmamıştı zamanla tekrar yayıldılar bilmiyorum gerçekten bende usandım ve gittiğim 4 doktor da aynısını dedi oncesinde krem falan da denedik antibiyotik de işe yaramadı
herkes aynı olacak diye bir şey yok umarım sizde sıkıntı olmaz yasınız kaç bilmiyorum
kist vs problemim de yok ona da baktırdım
İz bende de var ama çok şükür akne kalmadı. Regl olamaya yakın birer ikişer çıkıyor. Asıl ben şeyi merak ediyorum. Bende idrar yaparken hafif bir yanma oluyor ama sistit gibi değil. Az su içtiysem yada güne başlarken oluyor. Sizde de var mı bu sorun? Sanırım orayı da kurutuyor.cildiniz nasıl bende 5.aydayım lekelerim gecmiyor
sivilceli cilde dermapen yapılmazzŞimdiki aklim olsaydi bu ilacı içmek, kendime bu kadar zarar vermek yerine gidip dermapen yaptırırdim. Hem daha kısa sürede sonuç alir, hem yüzümü iyileştireceğim diye birçok yerimi mahvetmezdim. Maddi olarak hemen hemen aynı olurdu.
Cildim sivilceli değildi. Surekli artan beyaz kapali komadanlar vardi.sivilceli cilde dermapen yapılmazz
onu cilt bakımıyla halledebilirdiniz ilaca gerek yokmuş evetCildim sivilceli değildi. Surekli artan beyaz kapali komadanlar vardi.
Halledilmedi maalesef yıllarca kullanmadığım ilaç kalmadi.onu cilt bakımıyla halledebilirdiniz ilaca gerek yokmuş evet
onu belirli aralıklarla iğneyle temizleyen yerler var arkadasımın düzelmişti bayaaHalledilmedi maalesef yıllarca kullanmadığım ilaç kalmadi.
Bundan sonra düzenli olarak temizlemeyi düşünüyorum zatenonu belirli aralıklarla iğneyle temizleyen yerler var arkadasımın düzelmişti bayaa
benn. çok şiddetli baş ağrım var 2.aydan beri hemdeKızlar 5.ayın içerisinde baş ağrısı sorunu yaşayan var mı?
Benim de ilk başladığımda olmuştu sonra devam etmedi. Heralde dedim ilaca alışırken normal. Ama beşinci ayda geri geldi. Yüzünüz ne durumda? Bende hala kızarıklıklar duruyo.benn. çok şiddetli baş ağrım var 2.aydan beri hemde
kızarıklıklar ve lekeler hala var aşırı sert yüzüm dokununca. Kupkuru nemlendirsemde.. Kuruluktan dudagımın kenarı yırtıldı bir iz de orda var.. Yüz tüylerim belirgin ve uzadılar bla bla.. Sizde nasıl durumlarBenim de ilk başladığımda olmuştu sonra devam etmedi. Heralde dedim ilaca alışırken normal. Ama beşinci ayda geri geldi. Yüzünüz ne durumda? Bende hala kızarıklıklar duruyo.
Aynı şekilde. Benim tedavi sürecim biraz yavaş ilerliyor kilomdan dolayı doz yükseltemiyoruz. Normalde şimdiye temizlenmesi lazımdı ama izler geçmedi. Tek tük de sivilce çıkıyor. Bazen uzun süre su içmezsem çok afedersiniz idrar yaparken yanma oluyor. Eklem ağrıları zaten var. Başka da bir şikayetim yok şimdilik bakalım.kızarıklıklar ve lekeler hala var aşırı sert yüzüm dokununca. Kupkuru nemlendirsemde.. Kuruluktan dudagımın kenarı yırtıldı bir iz de orda var.. Yüz tüylerim belirgin ve uzadılar bla bla.. Sizde nasıl durumlar
aynı şekildee idrar yanması çok kötü gercekten ben su icemiyorum midem almıyor günde 1 bardak ancaAynı şekilde. Benim tedavi sürecim biraz yavaş ilerliyor kilomdan dolayı doz yükseltemiyoruz. Normalde şimdiye temizlenmesi lazımdı ama izler geçmedi. Tek tük de sivilce çıkıyor. Bazen uzun süre su içmezsem çok afedersiniz idrar yaparken yanma oluyor. Eklem ağrıları zaten var. Başka da bir şikayetim yok şimdilik bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?