Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
sizlerde hiç tüylenme oldu mu, tedavi bittikten sonra dökülür dedi mi doktor ?

canım bugün dr a gittim, ilacın tüylenme yapıp yapmadığını da sordum, tüylenme yapmaz dedi.

bu arada dr zoretanin tedavimi bitirdi çok şükür.
lekeler için bir tane, cilt yenilenmesi için de başka bir tane krem verdi.

merhabalar.bende zoretanin kullanmaya başladım 6 günümdeyim..başıma gelecekleri çok merak ediyorum ve korkuyorum..burnum ve çevresi kırmızıydı ve sivilceliydi her gün yeni bir sivilce çıkıyordu..ilacı kullanmaya başladığımdan beri hala öyle değişiklik yok iki gündür yüzüm geriliyor soyulacak sanırım sürekli bepanten merhem sürüyorum, dudaklarım içinde blistex dudak koruyucu.merak ettiğim sivilcelerin artacağı dönem ne zaman başlıyor ve ne zaman bitiyor...birde ben günde bir kez 20 mg kullanıyorum yan etkilerini ağır yaşarmıyım

bepanthen plus krem bana çok iyi geldi,yağlanma olmadı zaten soyuluyor yüzüm 6 tl fiyatı:)

mrb arkadaşlar bende başlayalı 14 gün oluyor.geçen hafta dudak ve burun çevresinde başlayan yanma kaşıntıdan mahvoldum.kremlerim var sürüyorum ama berbat bişey..benım sivilcem yok gibi bişeydi ama siyah noktalar burun ve çene bölgesi..artık yeter dedim 20 mg ile başladım..şu an dudaklarım kuruyo ve saç diplerim kaşınıyo malesef:96:

mrb arkadaşlar... sonunda ilacımı aldım ve kullandım bugün ilk günüm 30 mg başladım. doktor dudak için hematen güneşten korunmak içinde laroche posye die 30 faktörlük bi ilaç verdi. ayrıca ne kullanmak gerekli bunlar yeterlimidir oluşacak kuruluk için?? yüz için ayrıca bi nemlendirci kullanıyım diyorum. ne kullanıyım tavsiyeler nelerdir???

çok teşekkür ederim canım. benimde 4 günüm kaldı. innşallah tedavimi devam ettirmez çok sıkıldım çünkü. biraz yüzümde tüylenme oldu ama dökülür diyorlar hadi bakalım. :)

canım lekeler için ve cilt yenilemesi için hangi ilaçları verdi sana.

Sivilce lekelerine en etkili ilaç nedir?

Deriyi yenileyen bir ilaç arıyorum, gittiğim doktorlardan hiç memnun kalmadım
Kafam çok karıştı, herkes farklı bir şey söylemiş

Herhangi bir ilaç kullanıp uzun sürede de olsa kesin çözüme kavuşmuş biri var mı acaba?

arkadaşlar bişey sorucam benim ciddi bir burun içi kuruma sorunum var sık sık kanamalarım oluyor kanamassa bile mukoza yapı hemen sertleşiyor hadi evde burnuma su çekiyorum ama günün çoğunluğu okuldayım dışarda çok rahatsız oluyorum bunun için bir öneriniz var mı ? Tabi bu kuruma zoretanin kullanmama bağlı 4 gün sonra 1. ayım doluyor

Son düzenleme:

tavsiyem bepanten krem kullan o çok iyi geliyor

bu arada lekeler için bir ne kullanıyorsunuz? benim tedavim bitti ama lekeler var hemde kırmızı kırmızı

Sık sık nemlendirici sürmelisin. Bende 4 aydır kullanıyorum hiç kanamam olmadı ama olanlarında ilk 1.5 ay sürdüğünü duymuştum. Kontrole gittiğinde bi doktorunla görüşmeni öneririm.

kızlar uzun bir aradan sonra hepinize merhaba devrimcm özellikle sana.4.cü ayımda mg düşmüştü 20 ye sonraki ay yine 30 a çıktım veee mayıs ayının 1 inde tedavim bitti.inanın cildim kaymak gibi.ben böyle bir sonuç çıkacağını tahmin etmiyordum.mutlaka kalır bişeyler diyordum.sivilcesiz yaşamak sivilcesiz fotolar ne kadar güzelmiş meğer.iyikide kullanmışım.8 ay sürdü tedavim.son zamanlarda dudaklarımdan dolayı arık yemek bile yemekte zorlanıyordum.ama olsun değdi.kolestrolüm 300 e çıkmadı son dönemde ama yine yüksekti.çok mutluyum darısı hepinizin başına olsun inşallah.sizde durumlar neler

arkadaşlar bende 7 aydır kullanıyorum.çok şükür sivilce olayı bitti işte birkaç iz kaldı o da yüzümle çok oynamamdan dolayı.eskiye göre o da olsun artık diyorum dert etmiyorum.ilk başlarda 40 mg lık kullandım şimdi doktorum 20 ye düşürdü mayıs haziran da 20 mg lık kullan bitirelim tedaviyi dedi.Fakat sorunum şu ki: yaz geldi ve bende maaşş bir erkek gibi kolumda tüyler var tişört falan giycem olmuyor.sir ağda ile aldırmam lazım.fakat o da olmaz leke falan kalır!
napıcam bennn? (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…