merhaba.doktorum bu ilacı kullanmamı söyledi.fakat istersen eylülde başlayalm ilaca dedi.kuruluk ve susuzluk gibi yan etkilerinden dolayı yazın zorlanabillirsn dedi.fakat bu sene üniversite sınavlrına çalışıcm,eğer eylülde başlarsam bunun için daha çok sıkıntı yaşarım dye korkuyorum.sizce yazın başlasam sabredebilir miyim?yaz aylarında kullananlar varsa lütfen cevap yazsın.
slm
arkadaslar benım zoretanin 24. günündeyim fakat bende cok sidetli bel agrısı oluyor sizce bu normalmı kulanan arkadaslarım varsa bana yaza bılırmısınız haftaya fizik doktoruna gitmeyi düsünüyom bel fıtıgıda olabılır belkı ilacla alakası yoktur rahatsızlıgımın ama yınede tedırgınım
ben yazın da kullanmıştım;hem de ramazan da dudakların çatlaması dışında bir sıkıntı yaratmıyor ama doktorun en iyisini bilir tabi:)merhaba.doktorum bu ilacı kullanmamı söyledi.fakat istersen eylülde başlayalm ilaca dedi.kuruluk ve susuzluk gibi yan etkilerinden dolayı yazın zorlanabillirsn dedi.fakat bu sene üniversite sınavlrına çalışıcm,eğer eylülde başlarsam bunun için daha çok sıkıntı yaşarım dye korkuyorum.sizce yazın başlasam sabredebilir miyim?yaz aylarında kullananlar varsa lütfen cevap yazsın.
Bu tedavi sonucunda veya tedvi süresince olumlu sonuçlar alanlarla sürekli irtibat halinde olmak istiyorum :) Sanırım morale ve sabıra htiyacımız var :) Birbirimize destek olalımisteyenler eklesin birbirimize yardımcı olabilelim :)
Evett canım birbirimize destek olmalıyızz :) arkadaş olduk ama nasıl görüşeceğiz bilmiyorum :) msn adresimi buradan verebiliyormuyum ki ???? Bu arada dün tahlillerimi hallettim ve 2. ayıma başladım 20 mg dan 30 yükseltti şükür tatlillerimde kötü bişey yok :) buradan haberleşelim bari
msn adresini mesaj bölümnden yazabilirsn istersen :) çoksevndm tahlil sonuçlarına falan.umarm fatdasını görürüz hepimiiz :)
100tane msj atmam gerekiyormuş özel mesaj atabilmem için :)
( o zaman buradan idare edicez bi süre :)) 3.günümdeyim baş ağrılarım başladı çok kötü bide bikaç sivilce çıktı hiç dokunmuyorumm.sen dışarı çıkarken yüzüne güneş koruyucu hangi kremi kullanıyosun
Canım ben çok fazla güneş görmediğim için henüz kullanmaya başlamadım. Fakat la roche posay 'ın hafif renkli olanını alaccağım (haftasonu havuz planım var da :) Korkuyorum da aslında bişey olrda cildime die bakalım :) bu arada doz artında benim cilt de azdı. Yüzüm kaşınıyo, pütür pütür oldu ve kızardı. Ellerimdede sivilceler çıktı küçük küçük. Hele geçen gün azıcık çizdirdim elimi üstünü sanki bıçakla kesilmiş gibi :) yara oldu resmen bir türlü iyileşmio. Cildimin hassaslaştığını buradan anlıyorum. Amaaaa pes etmek yok ÇOKK GÜZEL OLACAKKK ÇOKKK sadece SABIRRR... Şimdilik öptüm kızlarr görüşürüzz
merhabalar benimde bugün 5. günüm zoretanin kullanıyorum yüzüm ilk günden kızardı ama gözeneklerim falan kapanmaya başladı şimdiden. umarım sonu iyi olur. benim tek korktuğum şey doktor kesinlikle hamile kalmamalısın dedi yoksa sakat doğum olurmuşdudaklarım şuan normal bakalım sonradan nasıl olur nemlendirici kullanıyorum sürekli. birbirimize destek olalım inş. atlatırız bu süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?