Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Merhaba cnm,
Bende kullanıyorum şuanda. Dudakta kuruluk yapıyor ama sürekli nemlendirirsen ve su içersen sorun yaşamazsın, burnumda şimdiik kanama yada başka bir sorun yok. Ama 2-3 gündür gözlerimde kuruluk başladı, batıyo ve yanıyo onuda suni göz yaşı alarak hallettim :) yani şuanda yaz için beni engelleyen bişey yok. Ben 3 ay erken kurtulayım şu sivilcelerimden diye başladım :) (tabi kişisel görüşüm)

Bende senin gibi düşünüyorum aslında,okulda zorluk yaşamak istemyorum o yzden şimdi başlamak istedm.kan tahlili yaptrdm,pazartesi ya da salı doktoruma göstericm sonuca göre ilacı verecek.özel bir sorum olacak ama sana :/ mail adresni verirsen konuşabilirz olur mu? cevap verdiğin için de çok çok teşekkürleer ayrıca.(sorum tahil kağıtlarıyla ilgili) :)

ben de geçen senelerde kullandım;
ama size önerim eğer kocaman,iltihaplı,kırmızı sivilceleriniz varsa bu ilacı kullanın;benim öyle sivilcelerim gitti ve bir daha hiç çıkmadı;Allaha şükür en yararlı olduğu yer sırtım oldu;sırtımda hiç birşey kalmadı;ama sivilce izlerine hiç etkili değil ve hala uğraşıyorum onlarlaa

Benim ilk aylarda burun kanamalarım oluyodu fakat sonra geçti.şimdi 5. ayımdayım.geçen gün güneşte biraz fazla kaldım ve burun kanamam tekrar başladı.ayrıca burnumun içi çok kuru.burun için önerebileceğiniz bir şey var mı ? bu arada üniversite sınavına hazırlanacak olanlar şimdiden kullanmaya başlasınlar bence.ben de bu sene hazırlanacağım o yüzden şimdiden bitirmek istedim.sırt,bel vs.ağrısı yaptığı için dersane sınavlarında da zorlanabiliyorsunuz.ayrıca konsantrasyon eksikliği de yapabiliyormuş fakat ben de öyle bir şey olmadı :)

benimde bel ağrım oluyo 35. günümdeyim hepi gecicek merak etme

ya benm öyle çok büyük iltihaplı değil sivilcelerim.izler de var,sivilceler de.doktoruma,şimdiye kadar gördüğüm tedavilerin hiçbirinin sonuç vermediğini söyledm.yüzüme baktı,izler kalacak gibi diyip bu hapı verdi.sırtımda da çok var.7.sınıftan beri gitmediğim doktor kalmadı.bakalm bu sonuç verir umarm

ben yazın da kullanmıştım;hem de ramazan da dudakların çatlaması dışında bir sıkıntı yaratmıyor ama doktorun en iyisini bilir tabi:)

herkese merhaba..
Sivilcelerimden çok sivilce izlerimden şikayetçiyim ama adet öncesi dogal olarak sivilcelerim de çıkmıyor degil, denemedegim yol kalmadı son olarak dermatologa gittim 4 gün önce ve bana zoretanin yanında antibiyotik verdi dudaklar için de bepanthen krem.. Ne olursa olsun kullanmaya kararlıydım roaccutane ile aynı oldugunu da biliyorum ve tehlikelerini de.. Fakat tekrar düşündüm taşındım sivilceli kalayım saglıklı kalayım dedim ve ilaçlarımın hepsini baslamadan çöpe attım :/ 5 ay düzenli roaccutane kullanıp bebek gibi cilde kavuşan arkadaşıma da danıştım, kesinlikle kullanmamamı hapı kestikten sonra tekrar basladıgını söyledi ve arkadaşımın karaciger enzimleri altüst oldu.. Diyeceğim o ki benim gibi acaip derecede sivilceleri takan biri bile kurtulacagımı bilsem de kullanmıyorsa bu ilacı bence sizler de düşünün kullanın arkadaşlar :) ha bu arada eylülde CO2 fraksiyonel lazerle iz tedavisine baslamaya karar verdim..

Bu tedavi sonucunda veya tedvi süresince olumlu sonuçlar alanlarla sürekli irtibat halinde olmak istiyorum :) Sanırım morale ve sabıra htiyacımız var :) Birbirimize destek olalım isteyenler eklesin birbirimize yardımcı olabilelim :)

Evett canım birbirimize destek olmalıyızz :) arkadaş olduk ama nasıl görüşeceğiz bilmiyorum :) msn adresimi buradan verebiliyormuyum ki ???? Bu arada dün tahlillerimi hallettim ve 2. ayıma başladım 20 mg dan 30 yükseltti şükür tatlillerimde kötü bişey yok :) buradan haberleşelim bari

Evett canım birbirimize destek olmalıyızz :) arkadaş olduk ama nasıl görüşeceğiz bilmiyorum :) msn adresimi buradan verebiliyormuyum ki ???? Bu arada dün tahlillerimi hallettim ve 2. ayıma başladım 20 mg dan 30 yükseltti şükür tatlillerimde kötü bişey yok :) buradan haberleşelim bari

msn adresini mesaj bölümnden yazabilirsn istersen :) çoksevndm tahlil sonuçlarına falan.umarm fatdasını görürüz hepimiiz :)

100tane msj atmam gerekiyormuş özel mesaj atabilmem için :)

100tane msj atmam gerekiyormuş özel mesaj atabilmem için :)

( o zaman buradan idare edicez bi süre :)) 3.günümdeyim baş ağrılarım başladı çok kötü bide bikaç sivilce çıktı hiç dokunmuyorumm.sen dışarı çıkarken yüzüne güneş koruyucu hangi kremi kullanıyosun

merhaba herkese! Uzun zamandır yazamıyordum, gelişmelerden bahsediyim biraz. Ben 27 sınde 3 ayıma girdim. Bugüne şükürler olsun ki agrı,burnumda kanama ve göz kurulugu olmadı. sabah 20 , akşam 20 mg alıyordum. Kızarıklık hepınıizin bahsettıgı gıbı daha ılk birinci haftada baslamıstı bnde ve cok korkmustum ozellıkle de havalar sıcakken ve dısarıda kaldıysam daha cok artıyor ama neyse kı bunun ılacı bırakınca geçecegını ogrendım. Dudaklarım ıcın sureklı stıck kullanıyorum. Bu süreklı yeniledıgımde işe yarıyor. elinizden düşürmeyın derım. Gelelım sivilcelere. Zaeten asırı bır sekılde yuzumün heryerını kaplayan sivilcelerım yoktu ancak cıktgında buyuk, agrılı,şişen ve bellı aralıklarla tekrarlayan bırz da yaglı bır cıldım vardı. Ve bu ılaçtan beri, adet oncesınde bile o agrılı sivilcelerden eser yok. Sadece 4-5 gun once tanen sivilcem cıktı, bir an telaşlandım ama onlar hmen kabuk bağladılar ve kupkuru oldular hıc dokunmadım. Yağlanma doğal olarak hıc yok. Siyah noktalar azaldı.Ancak lekelerde bır degısıklık yok zaten doktorlarda bunu vaad etmıyor, bildiğim kadarıyla. Şu sıralar benı tek rahatsız eden nokta kollarımdakı kaşıntılar,isilik gibi pütürlükler. Gecen hafta tatıldeydım belkı bundan olmustur,guneş yüzünden bılemıyorum. ayrıca 3. ay ıcın de dozu gunde 70 mg a yükselttiler. Ama ben korktugum ıcın 50 mg.alıcam 15 gun falan sonra 70 e cıkıcam bakalım artık neler olucak herkese saglıklı gunler...

Canım ben çok fazla güneş görmediğim için henüz kullanmaya başlamadım. Fakat la roche posay 'ın hafif renkli olanını alaccağım (haftasonu havuz planım var da :) Korkuyorum da aslında bişey olrda cildime die bakalım :) bu arada doz artında benim cilt de azdı. Yüzüm kaşınıyo, pütür pütür oldu ve kızardı. Ellerimdede sivilceler çıktı küçük küçük. Hele geçen gün azıcık çizdirdim elimi üstünü sanki bıçakla kesilmiş gibi :) yara oldu resmen bir türlü iyileşmio. Cildimin hassaslaştığını buradan anlıyorum. Amaaaa pes etmek yok ÇOKK GÜZEL OLACAKKK ÇOKKK sadece SABIRRR... Şimdilik öptüm kızlarr görüşürüzz

Benimde 5.günüm kaşıntı ve pul pul dökülmeler başladı yüzümde.bide büyük irinler çıkıp ertesi günü hemen kuruyo.bide dudaklarım kurumaya başladı biraz biraz :) sonunu düşünerek sabrediyorum :) bu arada sen sivilce lekeleri için bişy kullanıyo musun canım?

merhabalar benimde bugün 5. günüm zoretanin kullanıyorum yüzüm ilk günden kızardı ama gözeneklerim falan kapanmaya başladı şimdiden. umarım sonu iyi olur. benim tek korktuğum şey doktor kesinlikle hamile kalmamalısın dedi yoksa sakat doğum olurmuş dudaklarım şuan normal bakalım sonradan nasıl olur nemlendirici kullanıyorum sürekli. birbirimize destek olalım inş. atlatırız bu süreci

merhaba canım bende 5.günümdeyim :) yüzüm pul pul oldu ve kızarıklık var. evet hamile kalınmamalı kesinlikle :/ kaç yaşındasın sen? atlatıcaz bu süreciii sonunu düşünelim ve dayanalım

Bende roaccutane kullanıyorum 4.ayıma giricem. Güneşe kesinlikle cıkmıyorum resmen evde hücreye atılmış gibiyim pencereler kapalı,tüller çekik:) Benim siyah noktalarımdan eser yok. Yüzüm çok yağlıydı kupkuru oldu pul pul oldu. İzlerim için aktifoks kullanıyorum. Ama aktifoks içinde Ozonized olive oil bulunduruyo o nedenle izlerim kurumadı sürekli nemleniyo çünkü. bende şu ara sürmicem onu bakalım izlerimde kuricak mı zaten doktor sana soyma tedaviside uygulayabiliriz dedi. ALLAH hepimizi bu dertten kurtarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…