arkadaşlar zoretanini yaklaşık 3 aydır kullanıyorum yüzümde baya bi düzelme oldu. fakat geçen gün televizyonda bi doktorun bu tarz antibiyotiklerin kullanımının doğru olmadığını ileride böbrek rahatsızlıkları, kısırlık gibi hastalıkların oluşabileceğini söyledi. sivilceler için doğal çözümler olduğundan falan bahsetti. şu an gözüm korktu. ilaca devam edip etmemekte kararsızım. ilacı kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba benim bildiğim kadarıyla kilona göre tamamlaman gereken bir dozaj var. yoksa tekrara ediyormuş, daha sonra. oyuzden bence bırakma,tabi yine sor ama sen bilirsin.kızlar benim iki ayım bitti, ctesi kontrole gittim, 4 ay daha kullanıcaksn dedi. ama yüzümde hiç sivilce yok, sarı güneş lekeleri ve kırmızı sivilce lekeleri var, neden 4 ay daha kullanmam gerektiğni anlamadım.
doktorum da çok yyaşlı pek güvenemiyorum, değiştirmek istiyorum açıkcası, tavsiye edebilecğniz, çok pahalı olmayan =) bir doktor var mıdır
kızlar felaket şekilde belim agrıyor yau egilip kalkınca iki dk kendime gelemiyorumnormal mi bu 21. günümdeyim.
kızlar bu zoretanin roaccutanenin bi diğer adı mı ?
Herkese merhabalar
Ben de 5. ayımı doldurmak üzereyim. Ama bırakmak istiyorum cunku yaklasık 1-1,5 aydır hıc sıvılce cıkmıyor cildimde. Ayrıca yaz geldiği için leke cıkacak dıye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Bir de sivilce izleri için ne önerirsiniz?
kızlar benim iki ayım bitti, ctesi kontrole gittim, 4 ay daha kullanıcaksn dedi. ama yüzümde hiç sivilce yok, sarı güneş lekeleri ve kırmızı sivilce lekeleri var, neden 4 ay daha kullanmam gerektiğni anlamadım.
doktorum da çok yyaşlı pek güvenemiyorum, değiştirmek istiyorum açıkcası, tavsiye edebilecğniz, çok pahalı olmayan =) bir doktor var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?