Yüz kızarıklığına alışsanız iyi olur kızlar çünkü sık sık karşılaşacağımız bir durum . Neredeyse 40-45 gün oldu ama ara ara kızarıyorum bende. Özellikle çok güneşte kalınca... Ama alıştım sanırım bu ilacı kullanırken çok zorlanacağımı sanıyrdum ama gereksiz korkuymuş. Tek sinir olduğum nokta bir gün cildim çok güzelken ertesi gün pütür pütür oluyoAma biliyorum ki içeriden onarılıyor bu yüzden sabrediyorum, ilacımı şifa niyetine içip güzel sonucu bekliyorum...
Canım ben 17.günümdeyim şu an için öyle bi kızarıklık yok.Sonradan mı kızarmaya başlayacak
merhaba henüz kızarıklık yok diosun merak etme soyulmaya başladıkca dısarı da çıksan evde de olsan soyulunca kırmızı oluo derin ama dert etme ben çalışıorum cildim süperdi mikrop kaptığım için kıyafet denerken ter vs. yüzümde kocaman yag bezesi çıkmıştı antibiyotik verd doktor içinde yüzüme minik minik dagıldı ama kaybolmadı isilik gbi olmuştum o yüzden baslattı doktor 3,5 ay oldu kendimi tanıyamıodum kocaman sivilceler yaralar hatta yüzümü yıkarken nişan yüzügüm takılınca kanıo yara oluodu sana tavsiyem sebamed likid jelle yüzünü yıka sonra bioderma sebium hydra nemlendirici krem kullan dısarı çıkarsan mutlaka sapka ve biodermanın hassas cild. için olan kremini kullan acil şifalar sabrettt:)
Canım ben 17.günümdeyim şu an için öyle bi kızarıklık yok.Sonradan mı kızarmaya başlayacak
Canım bende dönem dönem oluyo. Bazen çok iyi bazen kırmızı ve kaşınıyo. Hele şu bir kaç gündür kaşımamak için kendimi zor tutuyorum tamda burnumun yan tarafları(ki orada egzama vardı. belki o sebeptendir) Çok fazla nemlendirici vs önermedi bana doktorum. Duştan sonra bebe yağı kullanıyorum, zaten öyle kurulk falan olmuyor cildimde. Yüzüm içinde bepanthen plus kullanıyorum. Temizlerkende sebamet kullanıyordum sabunu devam et dedi. Dudaklarımada nemlendirici. Gece yatarken kuruma daha fazla oluyor bu yüzdende vazelini boca ediyorum dudaklarına :) sapaha çatlak, acı vs yok.Şükürler olsun hafif atlatıyorum
İlk günler soyulurken yüzümde aşırı i kaşıntı olmuştu bnde de.Kaşımamak için kendimi zor tutuyodum.özellikle burun kenarlarm ve çene çevresi.Oralar soyuluyodu çnkü cnm.şimdilik pek bi sorun yok çok şükür.sonra da olmaz umarm.haifif atlatmana çok sevndm cnm :)
Ama olur olmaz şeylere sinirleniyorumm((
merhaba henüz kızarıklık yok diosun merak etme soyulmaya başladıkca dısarı da çıksan evde de olsan soyulunca kırmızı oluo derin ama dert etme ben çalışıorum cildim süperdi mikrop kaptığım için kıyafet denerken ter vs. yüzümde kocaman yag bezesi çıkmıştı antibiyotik verd doktor içinde yüzüme minik minik dagıldı ama kaybolmadı isilik gbi olmuştum o yüzden baslattı doktor 3,5 ay oldu kendimi tanıyamıodum kocaman sivilceler yaralar hatta yüzümü yıkarken nişan yüzügüm takılınca kanıo yara oluodu sana tavsiyem sebamed likid jelle yüzünü yıka sonra bioderma sebium hydra nemlendirici krem kullan dısarı çıkarsan mutlaka sapka ve biodermanın hassas cild. için olan kremini kullan acil şifalar sabrettt:)
merhaba kızlar benim bugün tam bi hafta oldu
ilk defa bugün cildimde soyulma oluyo
dudaklarım kurudukça nemlendirici sürüyorum günde kaç kere sürdüğümü hatırlamıyorum ama şimdiden bi tane nemlendiricinin yarısına geldim
güneş kremi zaten şart
bugün kızarıklık yoktu ama yüzüm baya şiş görünüyo soyulma var sizde de şişlik oldu mu gözlerde falan :26:
yok canm ama gölzerim ağrıyo altları mor gibi. bence okadarda nemlendirici sürme yarısı çok olmuş sanki
ama kurudukça sanki çatlak olup soyulcak gibi geliyo ama daha az sürmeye özen göstercem artık
merhaba kızlar benim bugün tam bi hafta oldu
ilk defa bugün cildimde soyulma oluyo
dudaklarım kurudukça nemlendirici sürüyorum günde kaç kere sürdüğümü hatırlamıyorum ama şimdiden bi tane nemlendiricinin yarısına geldim
güneş kremi zaten şart
bugün kızarıklık yoktu ama yüzüm baya şiş görünüyo soyulma var sizde de şişlik oldu mu gözlerde falan :26:
bende niye hiç soyulma olmuyoki acaba .bioderma sebium hydra nemlendirci aldım 3gündr ondan sürüyorum sadece günde 1kere fazla kuruluk yok. bi çenem bide burun kenarım hafiften soyuldu. bu kremi sürdüm oralarda soyulmuyo artık.bu nemlendirciyi al istersen bende burda okuyup aldım eczaneden iyi geldi heraldeki soyulmuyo. ama sanki soyulsa dahamı iyi olur diyorum üstteki deri tazelenir açısından
Evet canım soyulma olursa daha iyi oluyor diye duymuştum bende çünkü cilt onarılıyor eski deriyide bu şekilde atıyor. Benim daha önceden olan lekelerimin üzeri soyuluyo e tabi lekenin görüntüsü hafifliyo :))
kızlar elimin üstü kurumaya başladı ve minik minik sivilceler çıkıyoçok değişikkk :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?