Kızlar bence soyulmaması için bişey yapmamak daha doğru gibi.
Bugün burnumun üstü tamamen soyuldu burnum parlıyo ve siyah noktalarda azalma oldu gibi geliyo.
Ayrıca üç gündür falan hiç sivilce çıkmıyo artık ama eskilerinin izleri var.
Kızarıklık da güneş kremini az sürünce daha çok oluyo bunu anladım.
Bakalım zamanla ne durumda olcak yüzüm.
Dudaklarım kuruyo ama nemlendirici sayesinde daha hiç soyulma yok.
Bugün dokuzuncu günüm gelişmeleri takip ediyorum gün gün
Sacmacım ellerinde neden sivilce çıktı anlamadım ben de :44:
DaiSY666 iki buçuk ay sonra mı oldu yaniinşallah tekrarlamaz
Güneşten dolayi olabilr mi acaba ?
Mesela söyle diim bgn güneşe çikmişssndr sonra bi süre sonra elin kaşinmaya baslamiştir veeee sendee kasimişssndr orda pütürcükler olşmştr hm böyle mi ?
Kızlar bence soyulmaması için bişey yapmamak daha doğru gibi.
Bugün burnumun üstü tamamen soyuldu burnum parlıyo ve siyah noktalarda azalma oldu gibi geliyo.
Ayrıca üç gündür falan hiç sivilce çıkmıyo artık ama eskilerinin izleri var.
Kızarıklık da güneş kremini az sürünce daha çok oluyo bunu anladım.
Bakalım zamanla ne durumda olcak yüzüm.
Dudaklarım kuruyo ama nemlendirici sayesinde daha hiç soyulma yok.
Bugün dokuzuncu günüm gelişmeleri takip ediyorum gün gün
Sacmacım ellerinde neden sivilce çıktı anlamadım ben de :44:
DaiSY666 iki buçuk ay sonra mı oldu yaniinşallah tekrarlamaz
Bilmiyorm ki cnm.Ama burada önceki sayfalarda okumuştm.ellerde falan da kuruluk oluyomuş minik minik sivilceler çıkıyomuş.Normal bişy yani :) Dün bulaşık yıkıyodm elimin üstü sanki yapışak bişy sürülmüş gibi gerdiriyodu snra bikaç saate kızardı ve minik sivilceler oldu.Sorun değil bnm için.Vücudumda ne kadar sivilce çıkması gerekiyosa hemen çıksn gitsn
Ewet zaten sorun etme de güneşe çok çok çok ama çok dikkat et yani ben o salakliii yaptm siz yapmain die sölüorm bunu
yani el kol die rahat dawranmain
helede bu yaz sicaginda çnkü gerçekten
çk kötü oluo
sana olabilr mi dedigim bende oldu ondan sanada sordm
güneşten sonra hep kollarm kaşinir halada oluo yani zoretaninden dolayi
çnkü once böyle birşeym yoktu hernyse
ve ben kaşiodm çnkü çok kötü kaşinidou
şimdi kolmda küçük küçük kabarciklar var bazi yerlerde öyle çok dikkat çekmio
ama sürekli orami burami kurcaladigm çok dikkat ettgm için
bana kötü gelio artk kollarimada dikkat ediyorm geçte olsaellerimdede bi kaç kere olmştu onlar geçti yani uzatmadan diyecegm hala kullaniosn ve buna çok dikkat et .. baska türlyse seninki hiç dert etme vücudunun neresi ne kadar soyulursa soyulsn eski msajimdada söledigim gibi sonra çok güzel oluoo ..
Evet canım soyulma olursa daha iyi oluyor diye duymuştum bende çünkü cilt onarılıyor eski deriyide bu şekilde atıyor. Benim daha önceden olan lekelerimin üzeri soyuluyo e tabi lekenin görüntüsü hafifliyo :))
ama benmki hiç soyulmuyo ya( acaba öncedende kullandığım içnmi çünkü ilk kullandımda balık pulu gibi döküldü ve izlerim bile baya geçmişti. bırakınca tekrar sivilceler tekrar izler oldu bu seferde soyulurmuki ilerleyen zamanlarda20 gün oldu bugün
bide boğanınızda gıcık oluyomu arkadaşlar benm felaket gıcık tutuyo buna ne yapabilrim???
Güneşten dolayi olabilr mi acaba ?
Mesela söyle diim bgn güneşe çikmişssndr sonra bi süre sonra elin kaşinmaya baslamiştir veeee sendee kasimişssndr orda pütürcükler olşmştr hm böyle mi ?
O sivilcelerle hiç oynama tatlım kendi kendine kuruyo ve resmen yok oluyor. Ben elimdeki son sivilceden de bugün kurtuluyorum ve insanın sürekli gözünün önünde olması çok güzel bişey. Yani değişimi her an takip ediyorum ellerimden çok ilginç bir şekilde yeniliyo deri kendini :)) umarım yüzümde böyle yenilenir :)))
Ewet cnm geçiolarda benm bu kolumdakiler baya oldu geçmedi kalcak gibi gelio bana ama bakalmjeliboon kullanıcısından alıntı
O sivilcelerle hiç oynama tatlım kendi kendine kuruyo ve resmen yok oluyor. Ben elimdeki son sivilceden de bugün kurtuluyorum ve insanın sürekli gözünün önünde olması çok güzel bişey. Yani değişimi her an takip ediyorum ellerimden çok ilginç bir şekilde yeniliyo deri kendini :)) umarım yüzümde böyle yenilenir :)))
Ewet cnm geçiolarda benm bu kolumdakiler baya oldu geçmedi kalcak gibi gelio bana ama bakalm
bi de sivilce deil beyaz beyaz pütürckler belirgnde deiller öle pek fazla
elimdede olmştu dediin gibi o çok çabuk geçti .
Sen suan ilaci kullaniomusn yoksa biraktin mi benm gibi ?
Neden bıraktın ki cnm :/ Bildiğm kadaryla arkadaş devam ediyo ilaca 40-45 gün oldu demişti geçen gün.
arkadaşlar bnde aynı ilacı kullanıyorumda birşey sorcam bepanthen ciltteki sivilce izlerine iyi geliyormu bunun için iyimi iyi değilse ne kullanabilirim acilll yardım edin neolur.
Neredeyse 1 sene olacakti bi de benm doktormda biraz ilgisizdi çok dengesiz kullandm
ailemde istemiodu zaten ben inatla kullandm ilaci
ailem zarari olur die fln korkuodu reçetesnde kötü şeyler yazio ya annemler ben her sinirlendimde zoretanine bağliodu flnkorkuolardi daha kötüsü olcak die fln onlarda tedirgindi yani
bende 1 sene oldu sıkıldm artık sırtımdakilerin geçecegi yoktu söyledm doktora bırakmak istiyrm die ole biraktm mecburen .
doktorda hata yaptm aslinda daha ii bi doktor olsaydi belki suanda sırtımdakiler bile geçmişti dengesiz dengesiz bi günde iki diodu bi üç saçmaladi tam 1 sene oldu normalde 6 aylik bi ilaç eczane bile artik bana şaşiriodu bitmedi mi die bi de biraktigimda tahlil bile daha istemedi doktorunuzada dikkat edin yani normalde bittigindede tahlil fln yaptirmak gerekio ama istemedi benden neyse oldu bitii iştebi kaç gün sonra farkli bi cildiyeye bu sefer devlete gitcem hem tahlilimi yaptircam hemde sırtımı soyamasi için bi krem isticem
bn bu ilacı kullanıyorum ve dudaklarım çok kötü çatlıyodudaklarım için ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?