canım çok çok sağol sayende rahatlıyorum yazdıklarını okudukça
demek herkes genelde aynı dönemden geçiyor.
bende kesinlikle ağrı kesici kullanmak zorunda kalıyorum kafamı duvara vurasım geliyo yani o derece
inşallah zamanla azalır yoksa doktora gidip soracağım eğer gerekirse ilacıda keserim fakat şimdilik dayanıyorum ve inşallah bunlar boşa gitmez ve istediğimiz sonuca ulaşırız
benim ağzımda genelde kötü bi tat oluyor ne yesem geçmeyen
bugünde cildim baya kızardı iki sivilce daha çıktı
gelişmeleri yazarım yine
Bende yeniyim zaten 13. günümdeyim.yani çok uzun sürmüyo bu baş ağrısı merak etme canım :) Benm ağzımda da kötü bi tat oluyo ama sadece su içerken.Onun dışında pek oolmuyo.ilmiyorm ilacın etkisi mi.Su kötüdür diye düşünmştm bensivilce çıkar ama ertesi günü kuru cnm.Benm dün ensemde 3 tane çıktı uçları sipsivri iğne gibi ama bugn kurudu Henüz 2 hafta oldu ama yüzüm değiti gerçekten.alın bölgem parlıyo resmen.Hele banyodan sonra falan maske varmş gibi gergn gözüküyo.Bu arada benm bağrımda çok vardı minik minik bürsürü şimdi bikaç tane var Umarm hepsi böle gider yavaş yavaş.Gerçi 3.aydan sonra patlak veriyomş.Birsiürü sivilce çıkıyomuş deri altında yatan bütün yağları atablmeK için.yani bunlarla karşılanca bırakma sakn geçeceğine işaret demektr
saol canm ben hergün dua ediyorum artık bu son olsun diye.yan etkisi önceki kullanmalarımda hiç böle kızarmadı busefer lazerden oldu büyük ihtimal.bende okadar sivilce yokta komedon dolu hertarafı beyaz yağ yani. onların geçmesi sivlceden bile zor. umarım bianöce geçer buzamn bidahada tekrarlamaz inş dularınızı eksik etmeyin
bnde şmdi bi arkadaşıma sordum hatta doktorumda aynısını söledi güneş kremi rahatlatabilrmiş biraz güneşe çıkmasan bile evin içinde sürmek gerekmiş.30 faktör falan daha yüksek olanlar cildede zararlıymış ben intentetin başında durunca ondan bile cilt etkileniyomuş bilgisayarın laptobun karşına geçmeden önce mutlaka güneş kremi sürün
bnde şmdi bi arkadaşıma sordum hatta doktorumda aynısını söledi güneş kremi rahatlatabilrmiş biraz güneşe çıkmasan bile evin içinde sürmek gerekmiş.30 faktör falan daha yüksek olanlar cildede zararlıymış ben intentetin başında durunca ondan bile cilt etkileniyomuş bilgisayarın laptobun karşına geçmeden önce mutlaka güneş kremi sürün
ben günde üç dört kere sürüyorum güneş kremi ama cildim beyaz olduğundan belkide yinede kızarıyo fakat 50 faktör kullanıyorum hiç duymamıştım e30dan fazlasının zararlı olduğunu :44:
arkadaşlar etkileri kişiden kişiye değiştiği gibi yan etkiside öyle... abartıldığı gibi asla deil. su sıralar özellikle güneş kremi kullanın evde ve dısarıda. ellerınıze ve yüzünüze sık sık nemlendirici sürün. kiminde bi dönem fazla sivilce cıkarıyor kiminde az cıkarıyor dediğim gibi değişiyor. bende cok cıkmıstı üçü dördü birleşip tek yerden çıkıyordu ama ben hiç takmadım. çevrenizde söylenenlerede aldırmayın sabredin sonuç gerçekten güzel olacak. tek tavsiyem sakın .ıkan sivilcelerinizle oynamayın iz kalmasın...
Arkadaslar bazı sorularım olucak ben 3. Ayımdayım sımdıye kadar bır problem yoktu ancak 1 haftadır kollarımda, boynumda ve karnımda kızarıklar oldu yara gibi bazen cok az kaşınıyor, sız de böyle seyler oldu mu? Karnımdakınden cok korkuyorum, yarın doktora gosterıcem ve epilasyon yasak denmıs ancak bundan kasıt ağda,sir gibi seyler mı makinayla yanı epilasyon aletıyle almk da mı sorun onu anlyamadım bn yapıorum bacak ve koltukl altlarıma bırsey yasamadım. Bunu bır acıklar msnız tsekkurler herkese şifalar diliyorum
Doktorum bana Solante 5 faktör verdi.Dışarı çıkarken sğrğyorum bir tek güneş pek etki etmiyo yaniki gölgelerden gtmeye çalşıyorm genelde.Evde hiç sürmedm.günde 1 kere sürüyorum.Ve ilk gnler çenem burun kenarm ve dudak üstüm soyulduğu için kaşnma ve kızarklık oldu.ama artk kızarklık yok.sadece dudak kuruluğu var şimdilik.
ben günde üç dört kere sürüyorum güneş kremi ama cildim beyaz olduğundan belkide yinede kızarıyo fakat 50 faktör kullanıyorum hiç duymamıştım e30dan fazlasının zararlı olduğunu :44:
valla bilmyorumki herkes bişe diyo ben 30 faktörlük aldım bende evde sürmüyorum nemlendirci sürüyorum sadece kızarıklık hala aynı 17 gün olcak bi geçmedi ama benmki lazerden kesin.inş tatlım geçer bianönce çok ağır bi ilaç ya pufff boğazım gıcık tutuyo sürekli kuruyo.ama kimiside diyo yan etkisi fazla yok
aynen benm cildimde çok beyaz kıpkırmızıyım hele yıkayınca bildiğin domates yaama bende öle duydum herkes bişe diyo valla insan kime inanacanı şaşırıyo ama netin başnda ışınlar geliyoya onlar zararlı biliyorum
merhaba kızlar bi kaç gündür siteye giremedim,
benim dudaklar baya kurumaya başladı fakat sürekli elimde nemlendirici sürüp duruyorum
güneş kremide öylesine
kızarıklık fazla yok şuan
baş ağrımda yok Allah'a şükür aman olmasın!
sacmacım kepek büyük ihtimal ilacın etkisi olabilir
benim bugün 6.gün oldu
glamorus canım sen bence 30faktörden de az kullanma
kızlar dikkat edin kendinize öptüm
İlk günlerde benm de öyleydi.Hele banyodan çıkınca kıppkırmızı oluyodmBen 50 faktör kullanıyorum.Bu ilaç yeni üretilmiş.Hatta zor buldm diyebilirim.Akne koruyucu.Günde 1 kere sürüyorum o da sadece dışarı çıkarken onun dışında evde falan hiç sürmüyorum.Bence doktorunuza sorun yanılgıda kalmayın
2hafta sonra kotrol var sorcam bakalım. ama canm ilk günleri geçtim 18 gün oldu hala kızarık geçmiyoki bi lazerinde etkisi var ama b u ilaçla daha çok kızardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?