Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

0 makyajla dolaşmak ne kadar güzelllll :))) özgüveni tazeliyorum resmen .. Evet tatlım güzel ve mutlu olucazz tabikii. Ben kan verdim sabahtan bakalım öğleden sonra sonucu alıp doktora göstericemm varsa sorunuz sorayımmm doktorumaa :)))

Benm sorum yok cnm.ne güzel tahlili yaptırdığın anda gösterebiliyosn bn çk uğraştm ya :/ ben makyaj yapmıyorm hiç ne fondöten ne pudra.önceden olsaa bi ton makyaj yapıp öle çıkardm dışarı

geçenlerde yumurtlama testi almak için gittigidiyora girmiştim zeytinlik123 te bir ürün dikkaimi çekti altın vücut yağı denemek için aldım fiyat uygundu iyiki almışım sivilce sorunum çenemde sırtımda hep vardı sivilcelerim 1 hafta gibi bir sürede söndü gerçekten çok hoşuma gitti bu tip sorunları olan arkadaşlar deneyebilirler..

benmki hiç bebek cildi gibi olmayacak ama ((( hep bu izler yüzünden çok üzülüyorum ya. senle aynı günde gidiyoruz ama benmki daha kötü oldu cildim

Ama herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir bunu da düşünerek kullanmak gerekir.sendeki etkisi ne güzel canm :)

benmki hiç bebek cildi gibi olmayacak ama ((( hep bu izler yüzünden çok üzülüyorum ya. senle aynı günde gidiyoruz ama benmki daha kötü oldu cildim

canm böyle olumsuz olmaa.hem kişiden kişiye göre değişir etkilern ne zaman ortaya çıkacağı.benm yüzümde hep böyle güzel gidecek değil zaman zaman benmde yüzüm çk kötü olacak.tedavi bitene kadar bi şekilde sabredicez canm sende bu kadar karamasar olmaa :)

kızlar bu ilaç sizde mide bulantısı yaptı mı ? benim 3. günüm ve mide bulantısı oldu ilacı içince

Merhaba arkadaşlar, ben tüm sayfaları değil fakat birazını okudum konunun. Benim arkadasım kullanıyor zoretanin i. O 6 kilo aldı. O kadar korktumki. Zaten kiloluyum 6 kilo aldığımı düşünemiyorum kafayı yedim kullanmadan. Kimi insandada verdiriyormuş. Bana kesin aldırır. Bu arada arkadaşımın cildi şuanda o kadar mükemmelki barbie halt etmiş yanında yani. Eylül ayında doktora gidip başlamak istiyorum bu ilaca şimdi havalar güneşli olduğundan leke bırakabiliyormuş çünkü. Benim yüzümde lekelerde var. Lekeleride geçiriyormu? + Sırtımdada sivilce var onlarda geçermi?

Canım kilo aldırıp vermdirmek insanın vücuduna bağlı biişey kimde ne etki gösteriri bu konuda bilmiyorum.ben kilo almaya çalışıyorm zaten alsam iyi olur Canım lekeler geçmiyo bu ilaçta.sırtındaki sivilceler geçer canm.benm geçti, bağrımda da vardı baya ama şimdi dümdüz maşallah cnm.umarm hiç bozulmaz.sende başla hemen.doktor bana da en başta sormuştu istersen eylülde başlayalm demişti.ama ben okulda zorluk çekerm dşye hemen başlamak istedm.güneşten korunmaya çalşıyorum izler kalmasın diye.zaten dktor güneş koruyucu krem falan da veriyo yani.

canm psikoljim bozuldu ondan heralde çok karamsarım

kızlar benimde 11.günüm bugün.kusma dönemine girdim galiba bi kaç tane yeni sivilce çıktı bugün...bazı kişilerde ilaç yüzde çökme yapmış bunu önlemek için de c vitamini yüksek olan meyve ve sebzelerden yemek gerekiyomuş...böyle bi sorunla karşılaşmayalım diye sizinle paylaşmak istedim canlarımm...

kızlar kontrole gittimde doktor tahlil yapmadı bana bir ay bitti yapılması gerekiyo demi.mal ya bu doktor nsl sinir oldum bide salak salak konuşuyo benm zaten moralim bozuk destek olacakları yerde halada sivilcelerim yağlarım geçmedi of ya ne zman bitecek bu çile

Canm sen teklif etseydn doktora kontrol etmesi lazım değerlerini aslında neden moralını bozdu doktr?

Canm sen teklif etseydn doktora kontrol etmesi lazım değerlerini aslında neden moralını bozdu doktr?

canm yan etkileri çok ağır geliyo galiba 3.kullanışım olduğu için izler için falan bi krem varmı diye sordum ters ters konuştu doktor bende sinirlendim yani moral vermeleri gerekirken aksine tersliyolar zaten bidaha o doktora gitmem artık diğer aya kaldı tahlil bir aydan bişe olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…