Canm benm ellermdekiler geçti çok şüküür.şimdi kollarm kurumaya başladıdediğin gibi yüzüm bebek gibi oldu bnmde herkes değişikliği fakediyo ve çok mutlu oluyoruuum umarm hepimz çok iyi sonuçlara ulaşırııız :)
0 makyajla dolaşmak ne kadar güzelllll :))) özgüveni tazeliyorum resmen .. Evet tatlım güzel ve mutlu olucazz tabikii. Ben kan verdim sabahtan bakalım öğleden sonra sonucu alıp doktora göstericemm varsa sorunuz sorayımmm doktorumaa :)))
Canm benm ellermdekiler geçti çok şüküür.şimdi kollarm kurumaya başladıdediğin gibi yüzüm bebek gibi oldu bnmde herkes değişikliği fakediyo ve çok mutlu oluyoruuum umarm hepimz çok iyi sonuçlara ulaşırııız :)
geçenlerde yumurtlama testi almak için gittigidiyora girmiştim zeytinlik123 te bir ürün dikkaimi çekti altın vücut yağı denemek için aldım fiyat uygundu iyiki almışım sivilce sorunum çenemde sırtımda hep vardı sivilcelerim 1 hafta gibi bir sürede söndü gerçekten çok hoşuma gitti bu tip sorunları olan arkadaşlar deneyebilirler..
benmki hiç bebek cildi gibi olmayacak ama((( hep bu izler yüzünden çok üzülüyorum ya. senle aynı günde gidiyoruz ama benmki daha kötü oldu cildim
canm mesjda anlattığm gibi herşeey.bunları da yazmştm ilk gnden dudak kuruluğu soyulma falan başlar.
hangi mesajda canım ? benm 3. günüm daha başlamadı bişey bakalım ama yan etkiler başladı
hangi mesajda canım ? benm 3. günüm daha başlamadı bişey bakalım ama yan etkiler başladı
Merhaba arkadaşlar, ben tüm sayfaları değil fakat birazını okudum konunun. Benim arkadasım kullanıyor zoretanin i. O 6 kilo aldı. O kadar korktumki. Zaten kiloluyum 6 kilo aldığımı düşünemiyorum kafayı yedim kullanmadan. Kimi insandada verdiriyormuş. Bana kesin aldırır. Bu arada arkadaşımın cildi şuanda o kadar mükemmelki barbie halt etmiş yanında yani. Eylül ayında doktora gidip başlamak istiyorum bu ilaca şimdi havalar güneşli olduğundan leke bırakabiliyormuş çünkü. Benim yüzümde lekelerde var. Lekeleride geçiriyormu? + Sırtımdada sivilce var onlarda geçermi?
canm böyle olumsuz olmaa.hem kişiden kişiye göre değişir etkilern ne zaman ortaya çıkacağı.benm yüzümde hep böyle güzel gidecek değil zaman zaman benmde yüzüm çk kötü olacak.tedavi bitene kadar bi şekilde sabredicez canm sende bu kadar karamasar olmaa :)
canm psikoljim bozuldu ondan heralde çok karamsarım
Anladım canm.ne diyim umarm yüzün yavaş yavaş güzelleşmeye başlar da sende karamsarlıktan çkarsn:)
kızlar kontrole gittimde doktor tahlil yapmadı bana bir ay bitti yapılması gerekiyo demi.mal ya bu doktor nsl sinir oldum bide salak salak konuşuyo benm zaten moralim bozuk destek olacakları yerde halada sivilcelerim yağlarım geçmedi of ya ne zman bitecek bu çile
kızlar kontrole gittimde doktor tahlil yapmadı bana bir ay bitti yapılması gerekiyo demi.mal ya bu doktor nsl sinir oldum bide salak salak konuşuyo benm zaten moralim bozuk destek olacakları yerde halada sivilcelerim yağlarım geçmedi of ya ne zman bitecek bu çile
Canm sen teklif etseydn doktora kontrol etmesi lazım değerlerini aslında neden moralını bozdu doktr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?