ben de zoretanin 20 mg kullanıyorum bugün 8. günüm aynı gün başlamışız sanırım,bu dediğiniz kremi kullanıyorsanız size iyi geldi mi?arkadaşlar zoretanin 20mg 6 gündür kullanıyorum burnumda ve yanak kısmımda kırmızılık oluyor yüzümde şişiyor kaşınıyor sizdede böyle oldumu doktorumada ulaşamıyorum..fito krem yazmış ne zaman nasıl nereye süreceğimide yazmamış( acil yardıma ihtiyacım var..
ben de zoretanin 20 mg kullanıyorum bugün 8. günüm aynı gün başlamışız sanırım,bu dediğiniz kremi kullanıyorsanız size iyi geldi mi?
kızaran yerime (yüzüme) 1 kere sürdüm yapış yapış rahatsız oldum sürmüyorum daha.. ama hala yüzüm belirli saatlerde deli gibi yanıyor..:) ben burun estetiği oldum ameliyattan sonra yağ artışı oldu ve saçımda yağlanıyordu doktorum bunu yazdı çok can sıkıcı bir ilaç..yüzümde sivilce vs. birşey yok ama nedense yüzümü etkiliyor anlamadım gitti.. :/
arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana.dün doktora gittim ve bana zoretanin yazdı.bu sabah aldım ilacı akşama almaya cesaret bulamadım kendimde.çok korkuyorum.bazı yorumları okudum gerçekten çok kötü şeyler yazmışlar.dudaklarından yemek yiyemez hale geliyosun burnunun kurumasından nefes alamıyosun ve burnun çok kanıyo diyolar.ne yapacağımı şaşırdım.öyle kafama taktımki kararsız olmakta beni mahvetti.artık sinirden ağlıyorum resmen yaa.yardımınıza ihtiyacım var
öncelikle cvp verdiğiniz için çok ama çok tşk ederim.inanın 2 gündür stresten sivilcelerim çoğaldı resmen.genel yapı itibariyle çok fazla güçlü bi bünyem ve dayanıklılığım yoktur.buyüzdende cesaret edemiyorum.üniversite öğrencisiyim.derslerim ağır.mesela kasımda vizelerim var.ilaç 1 ay içinde cildini kusturuyo diyolar.tamda vize zamanına geliyo.ya başa çıkamazsam diyorum.öyleki kimileri dışarı çıkamaz oldum cildimin kusmasından diyor.ya bendede öyle olursa
keşke bende başlayabilsem ve böyle diyebilsem.bana doktor sabah 20mg akşam 10mg al dedi ama sabah akşam 10mg alsam acaba bi sorun olurmu
anladım canım çok ama çok tşklerr.biliyorum biraz fazla oluyorum ama kafamdaki sorular bitmiyor birtürlü baş ağrısı ve bel ağrısı yaptımı sende.birde kaçıncı aydan sonra tedavi rahat gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?