Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ne güzel canım yaa ne mutlu sana çok geçmiş olsun.inan bende kullanmayı çok istiyorum.ilacı aldım dolapta duruyor öylece. elim bir türlü varmıyor korkudan.kendimden nefret eder oldum bu cesaretsizliğimden dolayı ya

amin canımm inş bi arkadaş kullanmış şuan 5. ayında dudaklarında hiç birşey kalmamış.bu beni biraz cesaretlendirdi.sonra internetten bi resim gördüm.dudaklarına zar zor baktım ve 7. ayım yazmış altına

canım haklıksın bu tedirginliği yaşamakta... Ben açıkçası prospektüsü okumadan içtim son 1 ay kala okudum o zaman bir şok geçirdim yan etkiler konusunda ama doktoruna danış ve knouş eminim o seni rahatlatıcaktır... sıkma kendini...

herkes de aynı etkiyi yaratmaz canım, üstelik öyle bir durum olursa doktorunla konuşursun yeniden doz ayarlaması yapar
ben ilk tedaviye roucuttane (nasıl yazılıyor bilmiyorum) başlamıştım sırtımda kocaman sivilceler çıktı, doktora söyledim ilacı değiştirdi zoretanin yazdı, bu diğerine göre daha hafifmiş sanırım. sonra o sorunum ortadan kalktı.

önemli olan aylık olarak doktorunla iletişim kurabilmen, ilaca başladıktan sonra vücudundaki değişiklikleri iyi takip et, sana ne iyi geliyor, ne kötü geliyor yaz bi kenara,
zaten ilaçla birlikte bi broşür vermişlerdir. onun arkasında takip çizelgesi oluyor oraya not alabilirsin

ve bi sorun olursa mutlaka bunun doktoruna anlat, böyle yaparsan kötü bir netice alacağını sanmıyorum canım

evet canım tekrar bi gidiyim diyorum doktora.bu şekilde devam ederek kendi kendimi yiyip bitirmekten başka bişey yapmıyorum:S

Bende bu ilaca doktor kontrolüyle başladım, inşallah en az yan etkiyle en çok doğru etkiyi görerek kurtulurum bu illetten.

2 ayım bitti ancak son günlerde burun içinde yaralarım oluyor kabuklaşma falan,bu durumdan rahatsız oluyorum.Böyle bir sorun yaşayan var mı?Herhangi bir krem önerebilecek?

arkadaşlar yüzüm kabarıp kızarıyor birde çok kaşınıyor sizde böyle oldumu? olduysa nasıl atlattınız? kaşıntıdan duramaz hale geldim..

bnmde ilacabaşlayalıı 1.5 ay oldu aşırı derecede kaşıntı ve kızarıklık kabarma oluyo kuruluktan dolayıymış sürekli nemlendirici sürüyorum dindiriyo.

bnmde ilacabaşlayalıı 1.5 ay oldu aşırı derecede kaşıntı ve kızarıklık kabarma oluyo kuruluktan dolayıymış sürekli nemlendirici sürüyorum dindiriyo.

benimde şuan öyle.. alerji olmuş gibiyim nemlendirici krem sürüyorum daha çok kaşındırıyor.. bepanten krem sürdüm şimdi inş. geçer :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…