kızlaarbu ilaç bende yeni yeni farklı etkiler göstermeye başladı size de oluyor mu yaa 4 gündür baş ağrım hiç geçmesi başım sürekli uyuşmuş gibi sizce normal bişeymi buu
Ve de sivilcelerle kesinlikle oynamayın cilt çok hassas olduğu için yara gibi oluyor. Ben bi iki kere yapmıştım çok kötü oluyor sonra dokunmadım hiç.
yağmur tşk ederim canım içimi rahatlattın
bioderm 50+kullanyrm fondotenlide hem.akışkan bi krem.. gözenekr içn daha dur bakalım ben 5.aya grcem daha düzelmedim:)
yağmur bu bioderm dediğin biodermamı yaa bu pahalı biraz ben öğrenci adamım bunu nasıl alayım :):) daha uygun bişe yokmuki
:):) tamam canım tavsiyene uyucam : teşekkür ederim bende öyle yaparım artık başka care yok :)ewet bioderma cnm bende öğrenciydim bunu aldgmda yememden giymemden kısıp alıyodum bu ürünleri :) yani daha ucuzu wardır da 20 den filan başlıodr almşken iyisini al zaten uzun süre kullanıyosun cnm ben 6 aydr kullanıyorum 1 tüpü halada war bidolu
:):) tamam canım tavsiyene uyucam : teşekkür ederim bende öyle yaparım artık başka care yok :)
:):) tamam canım tavsiyene uyucam : teşekkür ederim bende öyle yaparım artık başka care yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?