morvent arkadasım sen nekadar zaman kullanıp düzelme gördün ben 5 6 aydır kullanıyorum benim kadar uzun sürdümü sonuç alman
benm tedavim biteli 3.5 ay oldu yüzümde çok leke var hala...
canım kaç yaşındasın kaç kilosun sivilcenin şiddeti nedir bunlara göre değişiyormuş tedavi süreci ben altı ay kullandım sonuçtan çok memnunum
lekeler için soyucu bir krem ya da kimyasal peeling falan önermedi mi doktorunuz
acnelyse kullandım bi işe yaramadı.kasım gibi peelinge gitcem doktorum her ne kadar 'onlar bi işe yaramıyo yeeaaa' diyicek kadar salak olsa da benim umudum var
canım hiç mi düzelme olmadı ki :26:
inşallah sonuç alırsın. hep söylüyorum okuyanlar bilir . benim kuzenime aşırı siyah noktalı ve pintik pintik sivilceleri olmasına rağmen iki günde bir tane içiyordu..
bi doktorunu değiştir bence kilona görede uygun ilacın dozu sanırım ben 54 kiloyum 20 ile başladım sonra hep 40la devam ettim..ama peelingin falan bi işe yaramadığına kesinlikle katılıyorum yaramıyo çünkü yarasa bana yarardı :)
doz moz evrelerini geçtim ben tedavim biteli 3.5 ay oldu.hastahanede mi peeling yaptırdınız
dozlar sana değildi canım balsurata yazdım onu :)..yok ben hastanede yaptırmadım peeling. herkesin cilt yapısı farklı tabi belki sende bi işe yarar
pf devlete gitmeyeyim belki sallarlar üzerine düşmezler diye özele gittim okadar zaman para harcadım şimdi bide başka doktormu bulcam.ve bu ilaç en fazla 7 ay kullanılıyo diye biliyorum. benim budurumda sadece 1 ayım kaldı çünkü 6 ay oldu artık bana başka doktora gitsem napıcakki
ben altı ay kullandım canım.devlet hastanesine gittim hemde doktorumdan çok çok memnun kaldım çok iyi ilgilendi..altı ayın sonunda bitirir bence ilacı
bitirirse böyle bırakırsa sinir olurum ama geçmedi hala yaaa.
canım lekelermi duruyo sivilceler mi. eğer lekeler duruyosa ona ilaç bitiminden iki ay sonra falan tekrar tedavi yapıyolar soyucu kremlerle falan
lekeler duruyo ama onlar sorun değil leke ilerde geçer zaten kremlerle fln cilt yenilenir zaten ama benim sivilceler hala tam olarak geçmedi yani böyle suratıma dokunduğum da sivilcenen altında ki şişkinliği hissediyorum iltihap duruyo hala yani.hani bu haplar kesin çözümdü..bi tek bana mı işe yaramadı ya herkes memnun kalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?