Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

yüzündeki kırmızılık nasıl canım sürekli mi var, bende kızarıklık oluşmadı o şekilde, sadece soyulmalar var, dün pudra süreyim dedim sürdükten sonra şok oldum yüzüm kurak çatlak topraklar gibi gözüküyodu hemen sildim, demekki biz farkında olmadan da yüzümüz soyuluyo yoksa yanlış mı düşünüyorum:26:

Evet canım sürekli var özellikle yüzümü yıkadıktan sonra havluyla silince kırmızı oluyor hep. Bi de krem vermişti doktor kuruyan yerlere sür demişti ama ben ilk günden başladım kullanmaya sürdüm yüzüme dokununca hemen kızarıyor yüzüm. Dudaklarım çatlamaya başladı tam olarak her zaman sürüyorum nemlendiriciyi. Yüzünün soyulması normal zaten deriyi incelterek tedavi ediyor sen aksatma krem sür sürekli yatmadan da sür hem yüzüne hem dudaklarına.

Son düzenleme:

doktor bana sadece dudağıma sürmem için krem vermişti ben almadım, vazelin sürüyorum, ama yüzüm için ilacı 1 ay kullan sonra bakalım dedi birde ben zoretanin 10 mg- aknetrent 20 mg kullanıyorum, canımpeki sen sabah akşam zoretanin mi kullanıyosun:26:

Evet canım zoretanin 20 mg kullanıyorum sabah akşam alıyorum. Sabah akşamda yüzüme kremi sürüyorum (hametan yazdı doktor) nemlendiriciyi de günde 5-6 defa kullanıyorum canım ancak zaten dayanmıyor bana.

Evet canım zoretanin 20 mg kullanıyorum sabah akşam alıyorum. Sabah akşamda yüzüme kremi sürüyorum (hametan yazdı doktor) nemlendiriciyi de günde 5-6 defa kullanıyorum canım ancak zaten dayanmıyor bana.

o zaman benim tedavi biraz hafif seninkine göre ama yine de heryerim çok kurudu kollarım kabardı sanki böcek ısırmış gibi kaşıdım farkında olmadan şişti felan uff yaa dudaklarımı hiç söylemiyorum çok fena oldular inş. sonu güzel olur.

senin cildinin ilk durumu nasıldı sivilcelerin yüzeydemi yoksa deri altındamıydı

Evet benim sağ yanağımda çok fazla vardı doktor baktı çok varmış dedi. Bi de bende kaşıntı da vardı kaşıyınca kabarıyordu kırmızı kırmızı oluyordu. İlaçtan sonra sol tarafımda biraz çoğaldı deri altındakiler çıkıyor artık.
İnşallah sonuç güzel olur canım güzel haberler veririz burdan. Ben umutluyum inşallah geçecek artık bıktım valla.

inş. canım yaa bazen korkuyorum cildim daha kötü olacak diye ama umutluyum ve inanıyorumki pişman olmayacağım, buradan birbirimizi haberdar ederiz

inş. canım yaa bazen korkuyorum cildim daha kötü olacak diye ama umutluyum ve inanıyorumki pişman olmayacağım, buradan birbirimizi haberdar ederiz

Daha kötü olmayacak inşallah canım sen rahat ol streste sivilceye neden oluyor. İnşallah düzelir gelişmeleri sürekli yazalım buraya.

canım yüzümü havluyla kuruluyorum demişsin bu ilacı kullanırken zaten cildimiz cok hassas hemen kızarıyor.ben yüzümü yıkayınca kagıt havlu ile suyunu alıyorum sadece öle bastırarak silmiyorum bence havlu kullanmayın.

1.5 ayı geçti sivilceler söndü yenisi de pek cıkmıyor ama eskiden kalan lekeler hala duruyor ve 6 ay sonunda da böle mi olacak ( moralimi cok bozuyor bu durum..

Haklısın canım acımaya başladı yüzüm artık dediğin gibi yaparım.

ben oruc tutamıyorum çünkü en az 3 litre su içmen gerekiyor demişti doktor bence çok içtiğim için kurumadı pek dudaklarım da ama bir gün bile içmesem çok kötü oluyor. 1 gün tuttum ve aksama dogru tansiyonum düştü basım döndü hiç böyle olmamıstım(

yahu arkadaşlar ya ben napiyim 6 aydır zoratanin kullanıyorum sivilcelerimi geçirmedi.p.tesi günü doktora kontrole gitcem belkide bu sefer ilacı kescek.ne yapmalıyım şimdi ben? başka doktora gitsem tekrar böyle antibiyotik tedavisi uygular mı ki bana artık vucuda zarar olmaz mı bu saatten sonra pff.

aa bende zoretanin kullaniyorum bugun daha 2. gunumdeyim kizlar kiz kardesim gecen snee kullanmisti kolestrolunu yukselttigi icin 2. ayin sonunda kesti ama cok pisman oldu. tam gecirmedi sivilceleri 6 ay kullanmasi gerekiyordu ama 2 ayda bile muthis fark yaratti. ben sabah aksam kullanicam 4 aya biticek ins. benim sivilce problemim 19 yasimda basladi sadece stresten oluyo ama yuzumde cok fazla leke kaldi. riske atmamak icin kokten cozum bu dedi doktor. hadi bakalim insallah

kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum, ilaçtanmı yoksa ramazandan mı bilmiyorum :26:

Canım bende kendimi ço halsiz hissediyorum gün boyu esniyorum ve eskiden saat 3-4 gibi uyumazdım şimdi uykum geliyor uyuyorum bazen gece de erken çöküyorum 11buçuk 12 gibi uyuyorum öyle bi uyuyorum ki kolumu kaldıracak halim olmuyor sağa dönmek istiyorum dönemiyorum o derece :)

Bu mesajı zoretanin konusunu göremeyince roaccutane başlığına yazmışım, gerçi etken maddeleri aynı ama olsun doğru başlık burası..

Bu mesajı zoretanin konusunu göremeyince roaccutane başlığına yazmışım, gerçi etken maddeleri aynı ama olsun doğru başlık burası..

çok güzel anlatmışsın canım bende seninle aynı evreleri geçirdim antibiyotikler, jeller, kremler ama etki etmedi. zaten cildim çok sivilceli değildi yağlanma çok fazlaydı günde 2-3 kere sabunla yıkardım yinede parıl parıl parlardım yağdan, saçlarım zaten yıkadığım günün ertesi yağlanırdı, ama şimdi ilacı kullanalı 14 gün civarı oluyo yüzüme hiç sabun sürmüyorum aksine nemlendirici gül köpüğüyle yıkıyorum, saçlarımda eskisi gibi yağlanmıyo, ama bunun yanında yüzümde toplam da 3 tane sivilce çıktı 2 tanesi kurudu bir tanesi hala duruyo. dudaklarım burnumun üstü içi epey kurudu yüzümde kızarıklıklar oluşuyor... umarım sonucu güzel olurda çektiğimiz bunca sıkıntıya değer...

Uzun süre roaccutane ile akne tedavisi oldum ve iyi sonuç aldım. Tekrardan sivilcelenme başlayınca doktorum zoretanin verdi, roaccutane ile aynı etkiye sahipmiş. Şimdi cildim iyi çok şükür. Bu işin bir diğer ilacı da biraz sabır kızlar..

mrb eskiici..ben altı aydır zoretanin kullanıyorum ama sivilcelerimden hala kurtulamadım.sen toplam nekadar süre kullandın bu ilaçları? 6 7 ay dan fazla kullanılabiliyor mu bu ilaçlar. yani ben kullanılmıyo diye biliyorum ve bu son ayım.çok moralim bozuluyo geçmicekler hiç diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…